mimieharis mimieharis

266 posts   63,291 followers   919 followings

ميمي هاريس  🦄🌈|CJWOWSHOP TvHost| golf4lyfe🏌🏻‍♀️| FB: mimieharisII | @mimharis | @mimieharisofficialfans

Eyelash lift + tint (lentikkan bulu mata . Xperlu maskara x perlu pengepit bulu mata!) @supermodellash


>Super HALAL •Wudu’ friendly •Service tiptop

Ini bukan kamera Iphone ye tapi this phone worth ONLY RM329 je . Stay tune this friday . Wajib tengok okey . Cantiknya lahai gamba i 😍 perasan jap

Ha Ha Laka Laka La awak ni . •

P/s : sehari tak masuk green 🏌🏻‍♀️ rasa macam hilang 1 harapan gitu . Tak dapat main masuk tengok orang main pon jadi lah toq 🤣

Since you’re the only one that matter tell me who do i run to.. 😢 #alliask #cover #adele #smule @adele #smulemalaysia #smuleindonesia #coversong performing on stage is always makes me feels better

#alliask #cover #adele #smule #smulemalaysia #smuleindonesia . Singing always be my passion . @adele

Sebab sis nak kasi sold out harini so sis belanja lagi video #shawltutorial for @mimharis #pleatedshawl zigzag maryam yang tengah laku sebab sis buat SALE for STOCK CLEARANCE. Sis tak tahu bila sis nak restock soo please please follow @mimharis tinggal 3 colors and less than 10pcs left! Shawl tanpa iron! Shawl MALAS sedunia !#pinlesstudung #withoutanypin #tanpakerongsang #tanpapin #tudungtanpapin #shawltanpapin #shawltanpairon

Why i love my job .. sebab dikelilingi manusia yang sekepala gini hah 👍🏻 Antaranya termasuk @zaimzaini_ @yanasamsudin . I is kenot kalau dengan dorang ni karekter makcik bawang joyah i kelua melebihi batas waktu dan usia .. minta maap le for those yang jumpa depan cakap i lebih pemalu dari dlm tv 🤣 ni semua salah dorang hahaha . P/s: padahal mum i penah cakap mulut i macam ayam piru kalau cakap x reti diam 🤣🤣 #thewowshow @cjwowshop #tvhomeshopping #makcikbawang #makcikpuaka #makciksukamasak #makciklawa #makcikbawangadadimana2 #lawakhambar #lawakhangit

4 style in 1 minute using our famous amos maryam pleated shawl by @mimharis . 1st pleated schiffon “v” shawl in malaysia #shawltutorial #pinlesshijab #pinlessshawl #sabyan_gambus #deenassalam #tutorialshawl

P/s : stock clearance promo price rm35 not include postage ! 20 pieces left!!

Emosi gwe jawab soalan 😴🤣 yang soalan lain sis tak sempat nak jawab sbb bz lehai esok la sambung 😰🤣😜 thanks yang bagi soalan lol sapa nak tanya sila pegi ke #instastory sis esok sis jawab haha


P/s : yang ada MASALAH CINTA? Mari sini sis tolong leraikan masalah anda #siscinta 😜🤣

Tengok kami sekarang di @tv9malaysia #thewowshow

Dari semalam lagu ni terngiang dalam kepala #hanyatuhanyangtahu dah tadi buat live @cjwowshop tetamu undangan ustaz @fakhrulunic @unicofficials terus rasa nak nyanyi lagu ni .. Lagu popular zaman sekolah ni . Sape suka angkat tangan 🙋🏻‍♀️ #coversong #songcover #coverlagu #smulemalaysia #nasyid •Lagu related to me as for now haha ( konpiden tu penting sis )

Most Popular Instagram Hashtags