[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

milliandabe milliandabe

227 posts   37641 followers   534 followings

MILLI&ABE  🇫🇮FIN 🇺🇸USA MILLI: 👩🏻‍🔬MD Student 🙆🏻Yoga Instructor ABE: 👨🏼‍💼🎥Videographer 📸Photographer 👨‍👩‍👧‍👦🎬YouTube Vloggers ~ INQUIRIES: collab@milliandabe.com

http://youtube.com/milliandabe

Some say having kids robs you of life, experiences and time. I say having kids enriches my life, blesses me with more experiences and teaches me to use my time wisely.
It's not always easy but it teaches a lot. I love having my two little ones and wouldn't trade them for the world. ❤️
~
Jotkut sanoo, että lapset ryövää sulta elämän, kokemukset ja ajan. Mä sanon, että lapset rikastaa mun elämää, suo mulle enemmän kaikenlaisia kokemuksia ja opettaa mua käyttämään ajan viisaammin.
Vanhemmuus ei aina ole helppoa, mutta se on sitäkin opettavaisempaa ja mä en vaihtaisi meidän kahta söpöläistä mihinkään tässä maailmassa.

Life is precious. Every single person is irreplaceable and immeasurably precious ❤️September is the national month of suicide prevention and awareness.
According to the U.S. Center for Disease Control and Prevention (CDC), suicide is the second-leading cause of death, following accidents, for youth nationwide between the ages 15 and 24.
If someone you know is feeling depressed, isolated, or alone, reach out with love and friendship. If you are having these thoughts or feelings, just remember you are not alone and there are people and organizations who are there to help you! You matter. You are precious and irreplaceable! Let your friends know you truly care about them.
~
Jokaisen ihmisen elämä on kallisarvoinen. Jokainen ihminen on korvaamaton ja mittaamattoman arvokas. Syyskuu on täällä Yhdysvalloissa kuukausi, jonka teemana on itsemurhien vähentäminen ja tietoisuuden lisääminen. CDC, tautien kontrolloinnista ja estosta vastaava osasto Yhdysvalloissa, kertoo että itsemurha on toiseksi yleisin kuolinsyy onnettomuuksien jälkeen 15-24-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa. Se tuntuu ihan hurjalta ja niin surulliselta. Jos sun lähellä on joku, joka tuntee itsensä masentuneeksi, eristäytyneeksi tai yksinäiseksi, ojenna auttava käsi rakastaen ja ystävällisyydessä. Jos sulla on näitä tunteita, muista että sun ympärillä on ihmisiä, jotka välittää ja on tahoja, jotka on valmiita ja halukkaita auttamaan. Muista, että sä todella olet arvokas ja sua tarvitaan. Sulla on väliä. Anna sun ystävien tietää kuinka paljon välität heistä.
#youmatter #suicideprevention #prevention #awareness #loved

I keep repeating this every month...but I can't believe she's already four months old! Eden is our little, happy, smiley baby who loves chewing her hands (especially the thumbs taste good during nap time). She's tiny but she keeps growing on her own curve and we can't resist those cute chubby rolls!! Cooing and cuddling are hot topics right now ❤️
Time flies by so fast - love the here and now and be grateful for it 😘
~
Mä toistan tätä joka kuukausi...mut en voi uskoa, että hän on jo 4 kuukautta vanha!! Eden on meidän pieni, iloinen, hymyileväinen vauva, joka rakastaa imeä käsiään (ja erityisesti peukut maistuu päikkäriaikana haha). Hän on pieni ikäisekseen ja kasvaa tasaisesti omalla käyrällään. Jokeltelu ja halailu on isoja juttuja edelleen ❤️
Aika juoksee niin hurjaa vauhtia - koitetaan rakastaa tätä hetkeä ja olla kiitollisia siitä 😘

I had the privilege of being the doula (and the videographer haha) for this amazing lady...and let me just tell you what a strong warrior she is!
I respect her for her strength and courage, for her willpower and her love. Our friendship was strengthened by this experience and I will cherish it forever❤️
Birth changes people. Not just the mom but all the people witnessing it.
~
Mulla oli etuoikeus saada olla tämän upeen naisen doula ja videokuvaaja. Mä ihailen häntä siitä rohkeudesta, voimasta ja rakkaudesta, jota hän osoitti. Pienen lapsen syntymä on kaunis hetki, joka muuttaa ihmistä - ei vain äitiä, vaan kaikkia syntymää todistavia ihmisiä.

❤️ Kids' check ups, studying, running errands...and finally cuddles!

Peaceful Sunday and crazy Monday! Does that ever happen to you guys? Anyway, had an awesome weekend and now ready to tackle Tuesday 🙈👍🏻
~
Rauhallinen sunnuntai ja kreisi maanantai! Tapahtuuko teille koskaan tällästä? Huhhuh! Kuitenkin mukava viikonloppu takana ja valmiina taklaamaan tiistaita. Päivä kerrallaan 🌧🙌🏻☀️🙌🏻

Decided to try out something new 😅
Challenge is on you - step out of your comfy zone and do something silly you've never done before!
And if tears of frustration (or laughter) appear, we totally feel you 😂
~
Lähettiin kokeilemaan jotain uutta ja hassua 😅
Haaste sulle - astu pehmoalueen ulkopuolelle ja tee jotain hupsua, mitä et oo koskaan ennen kokeillut!
Ja hei, jos turhautumisen (tai naurun) kyyneleet nousee pintaan, me fiilataan sua 😂
~
Thanks @journeyfive and @jalla_board for this fun!

"Say AAAAAAA!" Sorry buddy, you'll need to wait a little bit longer for baby sister to be able to enjoy you feeding her your snacks 😂
He is such a silly goose 😍 Almost ready for bed!! Good night from our family to yours😘
Congratulations @anndraea_b for winning the giveaway! Please contact me asap.
~
"Sano AAAAAA!" Sori kaveri, sun pitää oottaa vielä hetki ennen kuin babysisko voi nauttia sun syöttämistä ruuista 😂 Söpö höppänä 😍
Hyvää yötä ja huippua viikkoa!
Onnea @anndraea_b giveawayn voittamisesta! Ota yhteyttä asap.

Weekend feels so good after a long and busy week!! One of our closest friends had a baby the day before yesterday and it was amazing to be there the next morning filming their special first moments as a family of four. Our baby feels huge now after seeing a tiny newborn!
Ps. The GIVEAWAY runs untill midnight! Check the previous post for details 😘
The cutest shirt from @journeyfive
~
Viikonloppu tuntuu niin hyvältä pitkän ja kiireisen viikon jälkeen!! Yksi meidän lähimmistä ystävistä sai vauvan edellispäivänä ja oli niin spesiaalia olla kuvaamassa heidän ensihetkiä neljän hengen perheenä. Meidän vauva tuntuu jo niin isolta sen jälkeen, kun näki uuden pienen vastasyntyneen!
Ps. Giveaway arvonta on vielä tän päivän käynnissä! Tsekkaa edellinen postaus 😘
Söpö röyhelöpaita @journeyfive stä.

I am SUPER excited to have partnered up with a few amazing companies and boutiques I LOVE! I get to offer you beautiful ladies, moms and mom-to-be's, a giveaway!
One of you will win all of these:
A pair of moccasins from @freshlypicked
$50 store credit from @copperpearl
3-month baby bow subscription from @littlepoppyco
$50 store credit from @journeyfive and
$30 store credit from @shopblushlane
~
To enter is simple:
1. Like this picture
2. Follow @milliandabe and all of the participating boutiques @journeyfive @shopblushlane @freshlypicked @copperpearl @littlepoppyco (will be checked 😘)
3. Tag at least 3 of your friends who would LOVE this (each on a separate comment, more tags for more entries)
~
The giveaway runs until Saturday 8/19 11:59pm and the winner will be announced on Sunday!
Good luck lovelies 😘
~
Free shipping in the US; outside of the US, the shipping and possible customs fees are on the winner. Instagram is not part of this giveaway.

Grateful for this fam of ours ❤️ Wouldn't change it for anything!
Ps. Moms and mom-to-be's, stay tuned for an AMAZING giveaway tomorrow morning!!!
Pps. And a special thanks to the gorgeous Jordan from @westendcreativegroup and @ben.mccleery for helping with the intro shoot! Go check 'em out 😘
~
Uusi video ja uusi intro YouTuben puolella!
Mä rakastan mun pientä perhettä. En vaihtaisi sitä mihinkään ❤️
Huomenna tulee mamoille ja tuleville mamoille ihan mahtava giveaway!

Driving around and finding cool walls! Aunty Jensson, wish you were here with us 😍 The craziest and goofiest goofy-head who spots the coolest walls 😘
~
Ajeltiin ympäri ämpäri ja löydettiin makeita seiniä! Kerta kamera oli mukana, niin pitihän yhden edestä napata kuva 😁
Kiitos kaikille hauskoista tsempeistä ja tuesta, tää YouTube-matka on ollut ihan mahtava! Tästä jazzahdellaan eteenpäin vuoden aikuistubettajina luoden lisää hauskaa ja inspaavaa sisältöä 😘 Sä olet upea!

Most Popular Instagram Hashtags