[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

mikaseries_ipoh mikaseries_ipoh

67 posts   230 followers   33 followings

MIKA SERIES BY ZOEYRAHMAN  📞Watsapp +601121525464 for order . 📲Replies ASAP most likely within 24hours . 🚚POSTAGE EVERYDAY. WORLDWIDE🌐

Rajin2 abam2 hensem kite pakai Mika Black Mask by @mikaseries .
Rasenye sume nak muke pholess cam @zoeyrahman 😆😆
.
Dapatkan Mika Black Mask SEKARANG! SEKARANG!
.
RM39.90 xtermasuk postage
.
Mask yg wajib ader utk setiap kaum lelaki and wanita!. Garenti berbaloi.
.
💕KEBAIKAN MASK💕
.
✔Mencerahkan wajah
*tak payah dah duk gune filter2 adjust brightness*
.
✔Menanggalkan White head dan Black head
*white head dan black head nie kotoran pada wajah yg bersembunyi kat liang pori kite. Kotorang nielah yg akan menyebakan jerawat/jeragat dan sebagainya
.
✔Menjadikan kulit lebih Fresh
*lepas tanggalkan black mask nie kulit muka kite cam ader Nur. Segar,putih,licin,pholess gittew
.
🤔Nak gune cam mane?
.
Nak gune mask nie takyah hari2 seminggu 2 kali dah cukup.
.
🤔Berape lame kene tunggu sebelum tanggalkan mask
.
YG PENTING tunggu sampai kering! Dalam 45min-1jam. Bolehlah main game ke Dota/CS/CandyCrush nak tonton sinetron/Season Finale GOT
.
🤔Dah minat macam mane nak order
.
Watsapp ke +601121525464
Watsapp ke +601121525464
Watsapp ke +601121525464
.
IPOH INSYAALLAH BOLEH COD
.
#mika #mikaseries #mikablackmask #blackmask #zoey #whitehead #blackhead #whitening #malaysia #bazaarpaknil

MikaBlackmask

RAHSIA MUKA CERAH DAN FRESH !! 🌞🌞
.
Nak nampak fresh 24 hours and muka nampak clean je? , bebas dari Black head dan white head yg menjadi punca jerawat?!.
.
#Mikablackmask by #mikaseries ni ada dua bahan utama semulajadi iaitu daun pudina🍃 , patut la sejuk❄️, dan satu lagi bahan iaitu pokok gelang pasir (boleh google) untuk mematikan bakteria di muka🌝 .

Make sure pakai 1jam Ye. If Guna 1kali seminggu boleh tahan sampai 2 bulan lebih, jgn risau lelaki perempuan boleh pakai
. 👏👏👏Kelebihan pakai mika black mask :-👏👏👏
.
🔴muka kekal "fresh"
🔴boleh hilangkan white head & black heads
🔴membuang sel kulit mati
🔴pencerahan kulit
🔴muka kekal bersih
🔴boleh hilangkan stress
.
BUY 1 RM39.90
POSTAGE RM7SM RM10SS
.
BUY 2 RM80 FREE POSTAGE
BUY 3 RM115 FREE POSTAGE
.
#mikablackmask #blackmask #mikaseries #coolmax #ipoh #codipoh #postageworlwide #peeloff #blackhead #whitehead #beauty #mask #black

#Repost @mikaseries (@get_repost)
・・・
#mikawhitening HAPUSKAN JERAWAT SEAWAL 3 HARI!!!
.

#Mikablacksoap Extrak dari bahan semulajadi :
🌱Serai Wangi.
🌱Aloe Vera.
🌱Turmeric.
🌱Jojoba.
🌱 Pudina.
🌱 Cinnamon.
🌱Vergin coconut oil.
. ✔️Sesuai Semua jenis kulit
✔️Menangani masalah Jerawat dan jeragat.
✔️Anti penuaan
✔️Meratakan kulit tidak sekata.
.
#Penggunaan maksima: -
Sapu Pada kulit dibasahkan, urut dengan perlahan-lahan, dan bilas.
-Guna 2 kali sehari. Pagi Dan Malam . .
.
💞#MikaSolution #Cream:
.
🍀Alpha arbutin.
🍀Pokok gelang Pasir . .
✔️Semua jenis kulit
✔️Mengecutkan jerawat dengan pantas.
✔️Mengatasi warna kulit tidak sekata
✔️Mencerahkan kulit
✔️ Anti penuaan
.
Penggunaan : Sapuan selepas membersihkan muka, Letak sedikit krim pada setiap permukaan rata dan Urut sehingga ia diserap sepenuhnya. Guna 2 kali sehari Pagi dan Malam
.
. 💞#Fungsi Kedua-dua item digubal untuk membantu dan mencerahkan kulit kusam dan tidak sekata.
Gunalah setiap hari-hari supaya ia lebih sekata dan berseri.Malah dapat mengurangkan garisan kedutan (anti penuaan).

#Repost @mikaseries (@get_repost)
・・・
#mikawhitening HAPUSKAN JERAWAT SEAWAL 3 HARI!!!
.

#Mikablacksoap Extrak dari bahan semulajadi :
🌱Serai Wangi.
🌱Aloe Vera.
🌱Turmeric.
🌱Jojoba.
🌱 Pudina.
🌱 Cinnamon.
🌱Vergin coconut oil.
. ✔️Sesuai Semua jenis kulit
✔️Menangani masalah Jerawat dan jeragat.
✔️Anti penuaan
✔️Meratakan kulit tidak sekata.
.
#Penggunaan maksima: -
Sapu Pada kulit dibasahkan, urut dengan perlahan-lahan, dan bilas.
-Guna 2 kali sehari. Pagi Dan Malam . .
.
💞#MikaSolution #Cream:
.
🍀Alpha arbutin.
🍀Pokok gelang Pasir . .
✔️Semua jenis kulit
✔️Mengecutkan jerawat dengan pantas.
✔️Mengatasi warna kulit tidak sekata
✔️Mencerahkan kulit
✔️ Anti penuaan
.
Penggunaan : Sapuan selepas membersihkan muka, Letak sedikit krim pada setiap permukaan rata dan Urut sehingga ia diserap sepenuhnya. Guna 2 kali sehari Pagi dan Malam
.
. 💞#Fungsi Kedua-dua item digubal untuk membantu dan mencerahkan kulit kusam dan tidak sekata.
Gunalah setiap hari-hari supaya ia lebih sekata dan berseri.Malah dapat mengurangkan garisan kedutan (anti penuaan).

#Repost @mikaseries (@get_repost)
・・・
#mikawhitening HAPUSKAN JERAWAT SEAWAL 3 HARI!!!
.

#Mikablacksoap Extrak dari bahan semulajadi :
🌱Serai Wangi.
🌱Aloe Vera.
🌱Turmeric.
🌱Jojoba.
🌱 Pudina.
🌱 Cinnamon.
🌱Vergin coconut oil.
. ✔️Sesuai Semua jenis kulit
✔️Menangani masalah Jerawat dan jeragat.
✔️Anti penuaan
✔️Meratakan kulit tidak sekata.
.
#Penggunaan maksima: -
Sapu Pada kulit dibasahkan, urut dengan perlahan-lahan, dan bilas.
-Guna 2 kali sehari. Pagi Dan Malam . .
.
💞#MikaSolution #Cream:
.
🍀Alpha arbutin.
🍀Pokok gelang Pasir . .
✔️Semua jenis kulit
✔️Mengecutkan jerawat dengan pantas.
✔️Mengatasi warna kulit tidak sekata
✔️Mencerahkan kulit
✔️ Anti penuaan
.
Penggunaan : Sapuan selepas membersihkan muka, Letak sedikit krim pada setiap permukaan rata dan Urut sehingga ia diserap sepenuhnya. Guna 2 kali sehari Pagi dan Malam
.
. 💞#Fungsi Kedua-dua item digubal untuk membantu dan mencerahkan kulit kusam dan tidak sekata.
Gunalah setiap hari-hari supaya ia lebih sekata dan berseri.Malah dapat mengurangkan garisan kedutan (anti penuaan).

MERDEKA PROMO
.
BELI 2 FREE POSTAGE
.
RM39.90 FOR 1 RM80 FOR 2
.
Watsapp +601121525464
.
#mika #mikaseries #mikablackmask #blackmask #zoey #whitehead #blackhead #whitening #malaysia #bazaarpaknildress

MERDEKA PROMO
.
BELI 2 FREE POSTAGE
.
RM39.90 FOR 1 RM80 FOR 2
.
Watsapp +601121525464
.
#mika #mikaseries #mikablackmask #blackmask #zoey #whitehead #blackhead #whitening #malaysia #bazaarpaknill

MERDEKA PROMO
.
BELI 2 FREE POSTAGE
.
RM39.90 FOR 1 RM80 FOR 2
.
Watsapp +601121525464
.
#mika #mikaseries #mikablackmask #blackmask #zoey #whitehead #blackhead #whitening #malaysia #bazaarpaknil

MikaBlackmask

RAHSIA MUKA CERAH DAN FRESH !! 🌞🌞
.
Nak nampak fresh 24 hours and muka nampak clean je? , bebas dari Black head dan white head yg menjadi punca jerawat?!.
.
#Mikablackmask by #mikaseries ni ada dua bahan utama semulajadi iaitu daun pudina🍃 , patut la sejuk❄️, dan satu lagi bahan iaitu pokok gelang pasir (boleh google) untuk mematikan bakteria di muka🌝 .

Make sure pakai 1jam Ye. If Guna 1kali seminggu boleh tahan sampai 2 bulan lebih, jgn risau lelaki perempuan boleh pakai
. 👏👏👏Kelebihan pakai mika black mask :-👏👏👏
.
🔴muka kekal "fresh"
🔴boleh hilangkan white head & black heads
🔴membuang sel kulit mati
🔴pencerahan kulit.
🔴muka kekal bersih.
🔴boleh hilangkan stress .
.
.

@mikaseries_ipoh +6011-2152-5464
.
#mikaseries #mikablackmask_zoeyrahman #mikablackmaskipoh #ipohmask #blackmask #whitening #whitehead #blackhead

MikaBlackmask

RAHSIA MUKA CERAH DAN FRESH !! 🌞🌞
.
Nak nampak fresh 24 hours and muka nampak clean je? , bebas dari Black head dan white head yg menjadi punca jerawat?!.
.
#Mikablackmask by #mikaseries ni ada dua bahan utama semulajadi iaitu daun pudina🍃 , patut la sejuk❄️, dan satu lagi bahan iaitu pokok gelang pasir (boleh google) untuk mematikan bakteria di muka🌝 .

Make sure pakai 1jam Ye. If Guna 1kali seminggu boleh tahan sampai 2 bulan lebih, jgn risau lelaki perempuan boleh pakai
. 👏👏👏Kelebihan pakai mika black mask :-👏👏👏
.
🔴muka kekal "fresh"
🔴boleh hilangkan white head & black heads
🔴membuang sel kulit mati
🔴pencerahan kulit.
🔴muka kekal bersih.
🔴boleh hilangkan stress .
.
.

@mikaseries_ipoh +6011-2152-5464
.
#mikaseries #mikablackmask_zoeyrahman #mikablackmaskipoh #ipohmask #blackmask #whitening #whitehead #blackhead

#Mikawhitening by #mikaseries . .
Sesuai untuk lelaki & wanita
.
#MikaBlacksoap (Pembersih) -Semua jenis kulit
-Jerawat dan jeragat
-Anti penuaan
-Kulit tak sekata
.
#Direction: -Apply Pada kulit dibasahkan, urut dengan perlahan-lahan, dan bilas -Guna Pagi Dan Malam

#MikaSolution #Cream - - Semua jenis kulit
- Masalah jerawat
- Masalah warna kulit tidak sekata
- Mencerahkan kulit
- Anti penuaan
.
Arah: -Apply selepas membersihkan muka, Letak sedikit dan Urut sehingga ia diserap sepenuhnya
-Kegunaan Pagi dan Malam
.

#Function:
Kedua-dua item digubal untuk membantu dan mencerahkan kulit kusam dan tidak sekata.
Guna setiap hari hari supaya ia lebih sekata dan berseri.Malah dapat mengurangkan garisan kedutan (anti penuaan).
.
Untuk sebarang pertanyaan Whatsapp +6011-21525464
.

Most Popular Instagram Hashtags