mikaseries_ipoh mikaseries_ipoh

57 posts   201 followers   32 followings

MIKA SERIES BY ZOEYRAHMAN  📞Watsapp +601121525464 for order . 📲Replies ASAP most likely within 24hours . 🚚POSTAGE EVERYDAY. WORLDWIDE🌐

#Mikawhitening by #mikaseries . .
Sesuai untuk lelaki & wanita
.
#MikaBlacksoap (Pembersih) -Semua jenis kulit
-Jerawat dan jeragat
-Anti penuaan
-Kulit tak sekata
.
#Direction: -Apply Pada kulit dibasahkan, urut dengan perlahan-lahan, dan bilas -Guna Pagi Dan Malam

#MikaSolution #Cream - - Semua jenis kulit
- Masalah jerawat
- Masalah warna kulit tidak sekata
- Mencerahkan kulit
- Anti penuaan
.
Arah: -Apply selepas membersihkan muka, Letak sedikit dan Urut sehingga ia diserap sepenuhnya
-Kegunaan Pagi dan Malam
.

#Function:
Kedua-dua item digubal untuk membantu dan mencerahkan kulit kusam dan tidak sekata.
Guna setiap hari hari supaya ia lebih sekata dan berseri.Malah dapat mengurangkan garisan kedutan (anti penuaan).
.
Untuk sebarang pertanyaan Whatsapp +6011-21525464
.

Rajin2 abam2 hensem kite pakai Mika Black Mask by @mikaseries .
Rasenye sume nak muke pholess cam @zoeyrahman 😆😆
.
Dapatkan Mika Black Mask SEKARANG! SEKARANG!
.
RM39.90 xtermasuk postage
.
Mask yg wajib ader utk setiap kaum lelaki and wanita!. Garenti berbaloi.
.
💕KEBAIKAN MASK💕
.
✔Mencerahkan wajah
*tak payah dah duk gune filter2 adjust brightness*
.
✔Menanggalkan White head dan Black head
*white head dan black head nie kotoran pada wajah yg bersembunyi kat liang pori kite. Kotorang nielah yg akan menyebakan jerawat/jeragat dan sebagainya
.
✔Menjadikan kulit lebih Fresh
*lepas tanggalkan black mask nie kulit muka kite cam ader Nur. Segar,putih,licin,pholess gittew
.
🤔Nak gune cam mane?
.
Nak gune mask nie takyah hari2 seminggu 2 kali dah cukup.
.
🤔Berape lame kene tunggu sebelum tanggalkan mask
.
YG PENTING tunggu sampai kering! Dalam 45min-1jam. Bolehlah main game ke Dota/CS/CandyCrush nak tonton #Arluna kat Astro Prima ke (Promote Sikit)
.
🤔Dah minat macam mane nak order
.
Watsapp ke +601121525464
Watsapp ke +601121525464
Watsapp ke +601121525464
.
IPOH INSYAALLAH BOLEH COD
.
#mika #mikaseries #mikablackmask #blackmask #zoey #whitehead #blackhead #whitening #malaysia #bazaarpaknil

Sukar sebenarnya untuk melarikan diri dari bintik hitam dan putih yang menyumbat liang pori wajah sehingga boleh menjejaskan penampilan.
.
Percaya atau tidak, persekitaran sekeliling yang berdebu ditambah pula dengan peluh, minyak kulit serta alat solek yang disapu ke wajah…menyesakkan lagi liang pori dan dari situlah punca sebenar kemunculan bintik hitam dan putih atau lebih dikenali sebagai blackhead serta whitehead.
.
Bintik putih akan bertukar warna menjadi kehitaman setelah kotoran itu tersekat lama dalam pori wajah seterusnya membuatkan kulit terasa bergerutu, kasar malah jika dilihat dari jarak dekat, ternyata ianya menjijikan.
.
Untuk itu, ramai yang berlumba-lumba mencari petua serta jalan penyelesaian untuk menghapuskan whitehead dan blackhead secara efektif terutama sekali di bahagian hidung...
.
Bagi Menyelesaikan Masalah Blackhead and Whitehead gunakan MIKA BLACK MASK
.
WATSAPP +601121525464

#Repost @mikaseries (@get_repost)
・・・
HAPUSKAN JERAWAT SEAWAL 3 HARI!!!
.

#Mikablacksoap Extrak dari bahan semulajadi :
🌱Serai Wangi.
🌱Aloe Vera.
🌱Turmeric.
🌱Jojoba.
🌱 Pudina.
🌱 Cinnamon.
🌱Vergin coconut oil.
. ✔️Sesuai Semua jenis kulit
✔️Menangani masalah Jerawat dan jeragat.
✔️Anti penuaan
✔️Meratakan kulit tidak sekata.
.
#Penggunaan maksima: -
Sapu Pada kulit dibasahkan, urut dengan perlahan-lahan, dan bilas.
-Guna 2 kali sehari. Pagi Dan Malam . .
.
💞#MikaSolution #Cream:
.
🍀Alpha arbutin.
🍀Pokok gelang Pasir . .
✔️Semua jenis kulit
✔️Mengecutkan jerawat dengan pantas.
✔️Mengatasi warna kulit tidak sekata
✔️Mencerahkan kulit
✔️ Anti penuaan
.
Penggunaan : Sapuan selepas membersihkan muka, Letak sedikit krim pada setiap permukaan rata dan Urut sehingga ia diserap sepenuhnya. Guna 2 kali sehari Pagi dan Malam
.
. 💞#Fungsi Kedua-dua item digubal untuk membantu dan mencerahkan kulit kusam dan tidak sekata.
Gunalah setiap hari-hari supaya ia lebih sekata dan berseri.Malah dapat mengurangkan garisan kedutan (anti penuaan).
. .
#Sayajual #MikaSeries #MikaBlackMask #instashop #instagramers #igreview #followers # Like4like #instalike #instagood #blogger #blog #boutique #skincare #research #photooftheday.

@mikaseries_ipoh +6011-2152-5464
.
www.mikaseries.com
Fb/mikaseries

TESTIMONI PANAS!
.
Ramai kata boleh keluar ke? Tak macam dalam video pun..
.
Hah nie admin bagi gambar 3 zoom. Satu dari jauh pastu zoom dekat2 nak tunjuk blackhead and whitehead yg tercacak2 tu!
.
Bagi yg kulit dier TAK sensitive nak lebih berkesan and lebih cerah sebelum pakai Black mask sapu muka dengan LEMON dulu biarkan selama 15min basuh muka kemudian terus sapukan MIKA BlACK MASK.
.
Nanti admin akan kongsi video testimoni lepas tarik and terus ambil gambar!
.
CEPAT-CEPAT ORDER

Watsapp +601121525464
Watsapp +601121525464
Watsapp +601121525464
.
#belumcubabelumtau #terlajaklaris #mikaseries #mikablackmask #blackmask #peeloffmask #viralmask #black

MikaBlackmask

RAHSIA MUKA CERAH DAN FRESH !! 🌞🌞
.
Nak nampak fresh 24 hours and muka nampak clean je? , bebas dari Black head dan white head yg menjadi punca jerawat?!.
.
#Mikablackmask by #mikaseries ni ada dua bahan utama semulajadi iaitu daun pudina🍃 , patut la sejuk❄️, dan satu lagi bahan iaitu pokok gelang pasir (boleh google) untuk mematikan bakteria di muka🌝 .

Make sure pakai 1jam Ye. If Guna 1kali seminggu boleh tahan sampai 2 bulan lebih, jgn risau lelaki perempuan boleh pakai
. 👏👏👏Kelebihan pakai mika black mask :-👏👏👏
.
🔴muka kekal "fresh"
🔴boleh hilangkan white head & black heads
🔴membuang sel kulit mati
🔴pencerahan kulit
🔴muka kekal bersih
🔴boleh hilangkan stress
.
BUY 1 RM39.90
POSTAGE RM7SM RM10SS
.
BUY 2 RM80 FREE POSTAGE
BUY 3 RM115 FREE POSTAGE
.
JULY SALE ONLY!
.
#mikablackmask #blackmask #mikaseries #coolmax #ipoh #codipoh #postageworlwide #peeloff #blackhead #whitehead #beauty #mask #black

MikaBlackmask

RAHSIA MUKA CERAH DAN FRESH !! 🌞🌞
.
Nak nampak fresh 24 hours and muka nampak clean je? , bebas dari Black head dan white head yg menjadi punca jerawat?!.
.
#Mikablackmask by #mikaseries ni ada dua bahan utama semulajadi iaitu daun pudina🍃 , patut la sejuk❄️, dan satu lagi bahan iaitu pokok gelang pasir (boleh google) untuk mematikan bakteria di muka🌝 .

Make sure pakai 1jam Ye. If Guna 1kali seminggu boleh tahan sampai 2 bulan lebih, jgn risau lelaki perempuan boleh pakai
. 👏👏👏Kelebihan pakai mika black mask :-👏👏👏
.
🔴muka kekal "fresh"
🔴boleh hilangkan white head & black heads
🔴membuang sel kulit mati
🔴pencerahan kulit
🔴muka kekal bersih
🔴boleh hilangkan stress
.
BUY 1 RM39.90
POSTAGE RM7SM RM10SS
.
BUY 2 RM80 FREE POSTAGE
BUY 3 RM115 FREE POSTAGE
.
JULY SALE ONLY!
.
#mikablackmask #blackmask #mikaseries #coolmax #ipoh #codipoh #postageworlwide #peeloff #blackhead #whitehead #beauty #mask #black

#Mikawhitening by #mikaseries
.
RM75 COD RM80 INC POS SM
.
SET WHITENING + BLACK MASK RM110 ONLY
.
Sesuai untuk lelaki & wanita
.
#MikaBlacksoap (Pembersih) -Semua jenis kulit
-Jerawat dan jeragat
-Anti penuaan
-Kulit tak sekata
.
#Direction: -Apply Pada kulit dibasahkan, urut dengan perlahan-lahan, dan bilas -Guna Pagi Dan Malam

#MikaSolution #Cream - - Semua jenis kulit
- Masalah jerawat
- Masalah warna kulit tidak sekata
- Mencerahkan kulit
- Anti penuaan
.
Arah: -Apply selepas membersihkan muka, Letak sedikit dan Urut sehingga ia diserap sepenuhnya
-Kegunaan Pagi dan Malam
.

#Function:
Kedua-dua item digubal untuk membantu dan mencerahkan kulit kusam dan tidak sekata.
Guna setiap hari hari supaya ia lebih sekata dan berseri.Malah dapat mengurangkan garisan kedutan (anti penuaan).
.
Untuk sebarang pertanyaan Whatsapp +6011-21525464
.

Ramai yg tanye Mika Black Mask nie ader stock ke? Available ke? .
Mmng kami restock banyak sikit kali nie sbb mmng laku kalah nasi kandar beratur kat penang tu hah!
.
Jari jemari dah berotot-otot duk type reply watsapp pelanggan dari pagi sampai tgh malam kite masih reply ye!
.
SEKARANG PROMO JULY
.
BELI 2 FREE POSTAGE!
.
RM39.90 satu ye!
.
Watsapp +601121525464
Watsapp +601121525464
Watsapp +601121525464

MikaBlackmask

RAHSIA MUKA CERAH DAN FRESH !! 🌞🌞
.
Nak nampak fresh 24 hours and muka nampak clean je? , bebas dari Black head dan white head yg menjadi punca jerawat?!.
.
#Mikablackmask by #mikaseries ni ada dua bahan utama semulajadi iaitu daun pudina🍃 , patut la sejuk❄️, dan satu lagi bahan iaitu pokok gelang pasir (boleh google) untuk mematikan bakteria di muka🌝 .

Make sure pakai 1jam Ye. If Guna 1kali seminggu boleh tahan sampai 2 bulan lebih, jgn risau lelaki perempuan boleh pakai
. 👏👏👏Kelebihan pakai mika black mask :-👏👏👏
.
🔴muka kekal "fresh"
🔴boleh hilangkan white head & black heads
🔴membuang sel kulit mati
🔴pencerahan kulit
🔴muka kekal bersih
🔴boleh hilangkan stress
.
BUY 1 RM39.90
POSTAGE RM7SM RM10SS
.
BUY 2 RM80 FREE POSTAGE
BUY 3 RM115 FREE POSTAGE
.
JULY SALE ONLY!
.
#mikablackmask #blackmask #mikaseries #coolmax #ipoh #codipoh #postageworlwide #peeloff #blackhead #whitehead #beauty #mask #black

Selamat Hari Raya!
.
Maaf Zahir dan Batin
.
Adalah dimaklumkan bahawa saya @mikaseries_ipoh akan bercuti selama seminggu dan bisnes akan kembali seperti biase hari Selasa 4th July 2017
.
Harap Maklum. .
Walaubagaimanapun sebarang order COD atau postage boleh watsapp +601121525464. Saya akan reply secepat mungkin.
.
Terima kasih 😊

Most Popular Instagram Hashtags