[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

mieraslumber mieraslumber

493 posts   1520 followers   2041 followings

Miera Ahmad  👰PA Dato Honey DMS 💄 stokis Amoura ❤ Agent i flawless ❤ Agent sah Dms 360 📲 014-7269654

bile kite bz dengan dunia luar dn berharap sngat ilmu selama 4 hari dlm group dpat d hadam dn d khamtamkan hari ini❤️❤️
.
maaf mak leader Syima Zul x dpat attend class..seriussslyy rase rugi ya amattt..
.
#amouralovers
#amouracosmetics
#gojespreneur
#spuj

Good morning si cantik manis..Dh breakfast ka ☺️☺️☺️
.
Sis makan lontong sotong kat kdai paling pemes kat sg besar😉😉..Ewaaahhhh.. 🙊🙊
.
Apa tuuu👇👇👇👇
.
Amoura lip matte 😉
.
beli sebatang pon dpat free postge taww😍😍😍
.
#amouralover
#amouracosmetics

Amoura Free POSTGE😱😱😱
Whattt😱😱
.
mehhh risik dengan miera +6018.7714.654
👣walk in : H&N Boutique Sg Besar Selangor
🏠location : belakang pasaraya segi fresh,bersebelahan dengan restaurant lets shell out sg besar selangor

Petang Amoura loverrrss❤️❤️
weekend nie ade date ngn friends husbnd or tunang??
.
jgn lupe calit Amoura lip matte dlu taww..barulaa level confdnt tuuu tinggi😉😉
.
Eehhh Amoura tgah ade promosi minggu gaji nak lebih details blh direct whtsapp miera +6018.7714.654

salam maghrib❤️ #icekepalmilo
#cendolatoksgbesar

Yay or Nay??
.
next item earring mcm miera pkai akan masok kat new butik😱😱😱
confrm x saba kannn😉😉
.
nanti kami akan bawak masok segala accessory untuk tdung blouse so uollss blhlaa mix and match kann ngn blouse dari butik kami😍😍
.
so uollss yg nk nmpak trendy kenelaa up 2 date right😉
.
#stylolaasikitkak
#butikvendor
#butikviral
#butikuptodate

terkadang kite kene jadi diri sendiri dn x perlu hipokrit untuk org sukekan kite..
.
your life right so knape nak jadi diri org lain..lakukan dn buatlaa ape yg kamu suke sbb itu yg akan buat kamu happpyyyy😍😍
.
❤️Eye shadow,shading and eye brow by Amoura cosmetics
❤️Glitter by nisa touch
❤️Lipstick rosewood mix peach cobler by Amoura
❤️mascara by Amoura
❤️lens cik Ciks Liyana Moktar
.
Assalammulaikum dn selamat petang loverrrsss❤️❤️

Assalammualaikum
selamat pagi khamis
be strong,stay strong
we are STRONG!

Lipstick the best ever 4 ever❤️❤️
sumpah x cari lain dhh hokeyyy😍
.
Assalammualaikum and morning loverrsss❤️❤️
.
#Amouracosmetics
#Amouralovers

Sebelum tido jgn lupa pam pam WONGI Lotion , Mesti rasa tenang je tido mlm ni .
#goodnite 😴

Satu kejayaan yang tak mungkin kita dapat adalah sesuatu yang kita tak pernah mulakan..
.
Assalammualaikum and morning loverrss❤️

x lehhh move onnn laa ngn baju chantekk nie makeup chantekkk crown chantekk❤️❤️ In❤️❤️❤️ sangattt..uollss yg nak dress like pwincess crown like bidadari makeup sweet blhh cari founder ngn mua kat bawah nie hokeyy..
.
sis Wawa Halim dress pwincess
sis AnnYss Shahida makeup
sis LyaRa HaNna flower crown

Most Popular Instagram Hashtags