[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

mieraakina mieraakina

3020 posts   11117 followers   1268 followings

#makeupbymia#Candylook #Beaufe  For booking ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ0172342592 ( whatsapp ) MUA MALAYSIA I do travel โœˆ๏ธ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น Wedding | Engagement | Photoshoot | Dinner | Any event

https://sayat.me/mieraakina

โ€œ My son, watching you grow has been the delight of my life. I look at you and I wonder what dreams you will dream, what mouintains you will climb, what joys you will have. I know theres will be tears and struggles as well, but my prayer is that you will grow into the man are you meant to be. Happy 3rd birthday my baby boy. Mommy will love you as always, and mommy promise will make you happy forever ๐Ÿ’– Your birthday party lambat sikit ya sayang! ๐Ÿ˜˜
.
.
#Babyjanuary #Happybirthdaymybabyboy #AydenArrianQhalishturns3

โ€œ Donโ€™t let your dreams just be dreams โ€œ .
.
#mieraakinatravelog #miatakesmilan #aydensbirthdaytreat

Mommy nak dating, Ayden pun nak menyelit ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
.
#mieraakinatravelog #Miatakeslondon #aydensbirthdaytreat

Percaya atau tidak, Almost everyday this boy keluar berjalan around london or milan, without bubble jacket. Gloves pun tak pakai. Bila tanya tak sejuk ke, dia jawab tak sejuk pun. Ohgosh, mommy dah freezing kot kalau macamni. .
.
#Mieraakinatravelog #miatakeslondon #aydensbirthdaytreat

Tak move on lagi dengan London โ„๏ธ
.
.
#Mieraakinatravelog #miatakeslondon #Aydensbirthdaytreat

Suddenly rindu station ni, in sha Allah see you again ๐Ÿ’–
.
.
#Mieraakinatravelog #miatakeslondon #Aydensbirthdaytreat

Tak dapat tengok game Arsenal - Chelsea, dapat sorak kat luar jadi lah. Sebab ada anak kecik, tak boleh masuk tengok match ๐Ÿ˜ญ
.
.
#Mieraakinatravelog #miatakeslondon #aydensbirthdaytreat

View from LONDON EYE ๐ŸŽก
Anak steady, tang mak gayat hamat! Adoii ๐Ÿคช
.
.
#mieraakinatravelog #miatakeslondon #aydensbirthdaytreat

Izinkan sis fefeeling di negara sendiri, ehhh ๐Ÿคช
.
.
#mieraakinatravelog #miatakeslondon #aydensbirthdaytreat

Day 10 in london ๐Ÿฐ
Alhamdullilah still dapat cover banyak tempat walaupun bawak bos kecik tu yang kejap nak toy, kejap nak nugget, jap lagi nak air, 100x berhenti ๐Ÿคช .
.
#Mieraakinatravelogv#miatakeslondon #aydensbirthdaytreat

โ€œ The magic thing about home is that it feels good to leave and its feels even better to come back โ€œ - Homesick ๐Ÿ˜ญ
.
.
#Mieraakinatravelog #miatakeslondon #aydensbirtgdaytreat

Most Popular Instagram Hashtags