[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

miatornblom miatornblom

1214 posts   32972 followers   509 followings

Mia Törnblom  Driver MT Ledarskap som arbetar med team och individutveckling och talarförmedlingen www.talkingminds.se. Bilder omfattas av upphovsrätten.

https://www.mtledarskap.se/

Tack alla ni som skapade denna vackra hyllningskonsert till Rikard ❤️❤️❤️

Vissa dagar känns lite mer än andra. Tacksam över förtroenden, modet & ärligheten jag fick ta del av idag. ❤️

God morgon!
En av oss är påväg till Hinseberg, den andra ska inspirera behandlingsassistenter & så hamnade vi på samma tåg! Hurra!! 🌟🌟🌟

Hållkäftenvacker & cool❤️ Repost @alicebahkuhnke (@get_repost)
・・・
Ok. Om intresset är svagt för Arktis, klimatförändringar och vackra, fantasifulla kläder och smycken så kommer mina uppdateringar under de närmsta dygnet vara uttråkande. Om du däremot som jag, är en klimatkämpe som är beredd att ta varje (!) liten chans att sätta ljuset på vår tids stora ödesfråga Och dessutom älskar svensk form och design. Då är det här du ska hålla utkik.

I somras bestämde jag mig för att se mitt deltagande på Nobelfesten som en möjlighet att sätta ljuset på Arktis och det faktum att isarna smälter, ekosystemen sätts ur spel och konsekvenserna drabbar de fattigaste hårdast. Jag kontaktade en av de många svenska designers jag beundrar, modedesignern Bea Szenfeld, som bland annat jobbat med Lady Gaga och Madonna. Hon fick uppdraget att inspireras av just Arktis och klimatet när hon tillsammans med stjärnskottet Naim Josefi konstruerar, viker (!) och syr klänningen jag ska bära ikväll. Tillsammans med übercoola smyckesdesignern Märta Larsson, som fick samma uppdrag, har de arbetat fram en helhet som jag med stolthet ska skrida fram i. Förhoppningvis får jag chansen att tala om klimatförändringarna, dess konsekvenser, och vad vi måste göra för att stoppa utvecklingen.
#arktis #nobel2017 #beazsenfeld #naimjosefi #märtalarsson @beaszenfeld @martalarssonofficial @naimjosefi
#syntolkning: efter att @marielleisak och @hairbyronjaa gjort makeup och hår klev jag in i min Arktisoutfit och blev fotograferad.

När ens bästis gör sig iordning för att vara snödrottning på Nobel... 🌟🌟🌟

Vi är så glada över att ni tycker om vår podd. ❤️ Nytt avsnitt!
Det är oerhört lätt att kasta ur sig ett oombett råd eller en kommentar. I detta avsnitt pratar vi om när vi önskat att vi hade tänkt efter före men också om andra som vi anser hade haft nytta av denna färdighet vi kallar förtänksamhet.

Vinnande laget på min svåger Mario’s 50-årskalasquiz 🥇🥇🥇

God morgon 🙌🙌❤️

#Repost @talkingminds.se (@get_repost)
・・・
Idag har vi fotografering på kontoret med fantastiska Pia Sundhage! Visst är det underbart att ni kan boka hennes föreläsning hos oss? 🗣🎙

@mr.voon & @mrcake Hållkäften gott👊❤️ Grattis finaste @elie_saliba75 & tack för ett magiskt kalas 🎉🎉🎉🎉❤️

Årets julklapp!! En magisk kväll med mig, briljanta @christinastielli & underbara @tobiaserikkarlsson arrangör är @mabra_com & biljetter finns på allermediashop.se Välkomna!!❤️

Tack!! Världens bästa @lindalaiprof för dom fina tavlorna, så tacksam & stolt❤️❤️❤️❤️ Love you

Most Popular Instagram Hashtags