[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

mfmirafilzah mfmirafilzah

4887 posts   2312252 followers   1046 followings

MIRA FILZAH  ✨ Positive Vibes Only. πŸ‘‘ LADY BOSS @mf.shawls @moraessential @mora.cosmetics πŸ’– Official FC @miraclegacy_ πŸ’Œ mirafilzahmanagement@gmail.com

http://shopee.com.my/mirafilzahofficial

Counting days for lasik! 😎 I am not allowed to wear lens a week before my lasik, jadi bayangkan sepanjang shooting ni Mira tak pakai lens dan tak pakai specs! Shooting indoor okay lagi, shooting outdoor tu main agak2 je orang dkt mana. πŸ˜… .
.

Jadi kalau shoot outdoor, (previously dkt KUIS dan area Jakel Mall), ada dua perkara je Mira buat. Sama ada jalan banyak tunduk bawah, sbb takut nanti tak nampak org sapa atau senyum dpd jauh, atau jalan pandang je depan tp senyuuuuummmm je all the time sbb takut nanti org kata sombong! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #siaparabunjefaham #nomorespecs #nomirata .
.
@optimax_eye_specialist
#MiraFilzah ✨

Just sharing. 😊 Swipe left to read more.

D O S A P E R E M P U A N. .
.
Cerekarama, Sabtu ini jam 9 malam di @tv3malaysia! @zeelproduction @hj.zil @muraliabdullah73 @marrmohamad @nad.zainal @duerramitilda. #DosaPerempuan #crimethriller #mustwatch! 😍

Apa yang menarik tentang #MORAbeautykit @moraessential ini, anda boleh pilih set bersama Almond Milky Scrub atau set bersama Chocolate Scrub yang sesuai untuk kulit anda. Set lengkap ini dapat melengkapkan keperluan harian penjagaan kulit anda! πŸ˜πŸ’– .
.
@moraessential @mora.cosmetics
#ilovemora #MiraFilzah ✨

Alamak lupa nak bagitahu! πŸ˜… Zaara basic dah restocked dgn warna warna baru! Hehe paling best, this new Zaara comes with new Rose Gold @mf.shawls metal plate. 😍🌹✨ .
.
#mfshawls #rosegoldedition #MiraFilzah ✨

My daily essential, @miracleflawlessbymf face foundation. Perfect for daily use! 😘 .
.
@bellessa.beautycare πŸ’–
#miracleflawlessbymf
#miracleflawlessfoundation
#MiraFilzah ✨

Just me and my food. 😊❀️ .
.
I always do this. Eating alone just to satisfy my cravings or whenever I'm hungry. I don't mind sitting alone in a restaurant or cafe, I love it! Sometimes I prefer not to have anyone accompanying me. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… .
.
Hehe. Ada yg sama mcm ni? πŸ™‹πŸ» #notaloner #justenjoyedmyowntime #usedtoit #panmeeimpasta πŸ€€πŸ’–

Feeling a bit out of sorts today. Hmm. Hope tomorrow will be better. Good night everyone. ❀️ .
.
#imissSydney #morehappydaysplease #MiraFilzah

Day 1 & Day 2, telemovie Izinkan Aku.
Naufal & Mawar 🌹 .
.
#IzinkanAku #AstroCitra #AstroMustikaHD
#Karya12 #Karya12Vol2
#MiraFilzah ✨

Happy working! πŸ’–πŸŒˆπŸŒ» .
.
#MiraFilzah

Siapa yg dah try lipstik @mora.cosmetics ? Angkat tangannn πŸ™‹πŸ»
Ada makeup artist kata kualiti lipstik @mora.cosmetics ni sama macam international brand tau, tapi harga RM49 je sebatang. Hehehe ❀✨ #MiraFilzah #ilovemora

Most Popular Instagram Hashtags