[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

memmuli memmuli

1340 posts   464 followers   261 followings

Jemina Linnama  25 / helsinki / engineer-to-be finding beauty in code, cake, crafts and cats

http://jeminalovespaper.fi/

näyttö ihan sirpaleina mut onpahan tällänen vanha kertakäyttökamerafiltteri ihan ilman mitään appeja 👌🏻

nom nom

Eiliseltä

onnea on oma paperikauppa

tää näky saa mut niin onnelliseksi. sovittiin että olen nyt alkuun tässä tilassa elokuun loppuun asti, mistä olen tosi kiitollinen. pääsen sopivaksi ajaksi testaamaan onko oma kivijalkakauppa/toimisto jotain sellaista mitä haluan saavuttaa pidemmälläkin aikavälillä vai onko makuuhuoneen puolikas edelleen riittävästi mun paperikaupalle.

@jeminalovespaper

aww yis nap all day

mää voitin

vielä vähän prahaa

olen yrittänyt alkaa kokata enemmän enkä syödä pelkkiä ikean tai apetitin kasvispullia. ei ole ikinä kiinni siitä että en osaisi tai tulisi pahaa, mutta jotenkin ruuanlaitto on mulle niin sellanen juttu, joka jää heti ensimmäisenä kun on vähänkään kiire tai masentaa.

mutta tänään tein ramenia ja oon ylpeä tästä annoksesta ja onnistuneesta tofusta. korianteri on mun lempijuttuja joten itse soppa ei oikein näy tästä, mutta lupaan että oli hyvää 🍲🍲🍲

viivan käyttö on lempiasioitani maailmassa

lisää terveisiä Prahasta: Papelote on tšekkiläisten suunnittelijoiden paperitarvikemerkki. kaikki tuotteet oli siellä suunniteltuja, painettuja ja ommeltuja. ehkä jonain päivänä mulla on yhtä ihana liike jossain Helsingissä.

Most Popular Instagram Hashtags