memmuli memmuli

1304 posts   468 followers   261 followings

Jemina Linnama  25 / helsinki / engineer-to-be finding beauty in code, cake, crafts and cats

Heippa, Instagramin piti jo lähettää mulle meiliä, että pliis tuu takasin, ja minä tulin. Täytin kuukausi sitten 25 ja tällä luki vielä 24 + olen tänä vuonna postannut kolme kertaa.

Mut, on ollut kiire! Olen yrittäjä ja yritän opiskella - lisäsin tähän khuulisti uudella tavalla monta kuvaa, eli swipe right (vai left? en hahmota!) nähdäksesi ne. Siellä on kuvia tietenkin Tuutikista, mutta myös ihan hirveästi mun tarroista ja muista jutuista, joihin käytän tällä hetkellä kaiken aikani (ja rahani) 💕Jos kiinnostaa paperinörtin seikkailut niin kannattaa seurata @jeminalovespaper tiliä!

Mitä muuta kuuluu? Talvi on ollut oikeasti tosi vaikea mielenterveydellisesti, mutta jotenkin olen selvinnyt aurinkoon asti. Mua surettaa, etten selvinnyt vuottakaan "omillani& #34; vaan odotan nyt pääsyä takaisin psykiatrian polille, jossa tutut hoitajat taas toivottavasti sanoo, että nyt hei vähän armoa ja järkeä ja rakkautta sinne korvien väliin, saatana. Mutta samalla oon tosi helpottunut päästessäni takaisin ja tiedän, että on lopulta vahvempaa mennä kuin olla menemättä.

KEVÄT!

leikkasin pahvilaatikkoon oviaukon - menestys

tuutsu ja tulevat tarrat. liian vähän kuulemma kissanruoka-aiheita.

ja sitten tämän tilin best nine.

hello ruby kesäpäivä, tuutikki, viimeinen hoitokokous psykiatrian polilla, tuutikki, tuutikki, tuomaan markkinat, kalevankatu, tuutikki ja tuutikki.

jeminalovespaperin best nine - tämä harrastus alkoi aika lailla vuosi sitten ja on ollut jotenkin tosi luonteva jatkumo kaikelle mitä olen ehtinyt elämäni aikana paperin patissa tekemään. oma etsy-kauppa on mahdollistanut monen unelman toteuttamisen vaikka sen suhteen olen vasta tosi alussa. voi elämää.

leikkasin kuusesta alimpia törröttäviä oksia, niitä jotka viihdyttivät neiti tuutikkia eniten, ja väsäsin niistä kranssin, joka näyttää hyvältä vaan tälläi tarkasti rajatussa kuvassa.

leikkasin keskelle kuvan meidän tämän vuoden joulukortista, joita painatin VIISIKYMMENTÄ ja sitten idiootti nuukailin postimerkkien kanssa ja lähetin vain kymmenen. piti antaa kaikille kasvokkain mutta eihän sitä sitten enää nähnytkään kaikkia. jos vedän meowy christmasin yli ja jaan niitä vielä ensi viikolla (and a pawsome new year olisi vielä ajankohtainen)

unohdin ottaa kauniin kuvan pikkujouluista mutta tässä nyt jälkimainingit

ootte rakkaimmat tytöt

tässä on mun jouluhame. laitoin etsyyn että christmas cat fabric, löysin tämän ja ompelin maailman parhaan jouluasun. aion tehdä samasta vielä tuutsulle jonkun rusetin.

kyllä, yllätyn joka aamu kun huomaan olevani parisuhteessa.

meillä on valtava joulukuusi.

tilasin netistä kahden metrin kuusen, tämä oli reilusti yli kaksi ja puoli. yhtä leveä kun ajattelimme sen olevan pitkä.

awww etsy-tilausten postitus on parasta koska #truly #blessed #yms

Most Popular Instagram Hashtags