meme.malaysia meme.malaysia

2185 posts   388479 followers   241 followings

🏭GUDANG TROLL KOMIK RAGE MEME  Like page facebook kami 📩Tag bahan2 korang dengan kami 😨DM if kami lupa credit 📱IG Review whatsapp👉+6011-1577 7950👈 🎂16 NOV 2015 👺Joke semata2

http://www.facebook.com/meme.malaysian

Doctor trkenal dgn tulisan sugxjduwhnsj.. Hehe.. (Tag bakal doctor) .
.
❤Jgn lupa "Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia

Kau tengok @bellaastillah pun beli dah beli iphone dari @extype.iphone . Dapat harga murah dengan freegift banyak pula tu . Siap bagi feedback terbaik lagi . Promo Merdeka cuma tinggal 9 hari jee lagi . Apa lagi ? Cepat follow @extype.iphone

So bos2 skalian..ada brani ke nk reject org cmni? Ahaha..gne cara ni ok gk ni nk dpt keje. (Tag yg tgh carik kerja)
.
❤Jgn lupa "Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia

Btol ziaaa... Asik nk sruh org pkai teng, tp men carry noob, admin dr dlu pkai zilong & lela je, lejen 63⭐.. Korg mnt hero ape?? (Tag dak2 ML) kredit sabahan troll
.
❤Jgn lupa "Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia

Zmn skg..ceni je ha..tarahal.. Ez pz.. (Tag classmate cmni)
.
❤Jgn lupa "Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia

Mne korg nk plih.. Admin tmbh pilihan bru no6 - kekepopannya (tag kwn2 hot)

Gais jom folow @borak.merepek name je merepek, tp ayat #padubeb

Ha jawablah..kau punya psl lah ni..kekeke..oi ttp la dada tu, nnt kene tenung marah..ke mmg bagi? Hesh.. (Tag mmber soh ttp)
.
Credit @anxxrysm .
❤Jgn lupa "Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia

Ni skill apa ni? Haha..ke ada skill len yg layak ntok ex ni? Kahkah (tag ex wakaka)(sonok plak ttbe)
.
❤Jgn lupa "Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia

Jnis2 muke korg, kot spe yg dpt buat sume muke cun je mnipu la...haha (tag mmbe muke ic gg)
.
❤Jgn lupa "Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia

Lol..ada je idea dorg ni..kretip btol..u have my respect sunny street max garcia (tag member)
.
❤Jgn lupa "Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia

Best pakai Baju ni bro, Hilang Rasa sakit belakang lege badan mase tido. nak duduk lame pun tak sakit pinggang, badan rase lebih tegap dan kurang penat. Sebelum ni nk angkat barang pun patah pinggang, sekarang steady je lepas guna power support ni..
.
power support dah sampai petang tadi, service memang terbaik, memang rasa selese pakai, Dah rasa badan tk membongkok dah, Mak ayah pun pakai diaorang rasa best, memang bende ni sangat berguna. sorry lupa nak infom awal, sbb excited sangat guna, tq boss!!
.
Sebelum ni, saya ada mild scoliosis, tulang belakang saya sangat tk selese, nak drive lama pun tak boleh. saya baru guna 1 minggu, lepas saya buat cekap doctor, slowly tegak semula,
.
follow @powersupport_hq @Powersupport_hq
follow @powersupport_hq @Powersupport_hq
follow @powersupport_hq @Powersupport_hq
.
p/s:Ada bonus FREE GIFT untuk anda. HARGA MURAH, STOCK TERHAD!

Betul gadis utara ?? Tp admin ade minat sorg gadis utara name die @syifamajid .. Mne tau nt jodoh.. 😁😁😁 (tag gadis utara)

Mai follow @timahotimah , byk ayat2 inspirasi utk pmpuan, pmpuan akan rse dsanjung di @timahotimah

Most Popular Instagram Hashtags