meme.malaysia meme.malaysia

2083 posts   385220 followers   237 followings

🏭GUDANG TROLL KOMIK RAGE MEME  Like page facebook kami 📩Tag bahan2 korang dengan kami 😨DM if kami lupa credit 📱IG Review whatsapp👉+6011-1577 7950👈 🎂16 NOV 2015 👺Joke semata2

http://www.facebook.com/meme.malaysian

Putih gilaaa wehhh, macam patung dah admin tengok testimoni kat ig @theladiesz . Nak tak korang jadi putih lepak macam ni? Tak perlu nak cucuk2 vitamin c dah. Selalu kita tengok muka je putih.
.

Admin pun dah terjebak dengan @theladiesz ni. Tak tahan wehhh tengok beribu feedback & testimoni kat ig dia.
.

Korang g lah usha dulu kat @theladiesz mana tau impian korang nak putih cerah gebu termakbul.
.

Whatsapp +6018-2548110

Haha xleh bla, (tag mmbe2 yg mmg kompem nk jwp mcm laki ni) kredit @azwanjjai
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia
.
#mememalaysia #komikmalaysia

Membongak no 1. (Tag pembongak) .
.
Credit @viakavish .
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia
.
#mememalaysia #komikmalaysia

Korg cmni x?? (Tag kwn sbenar korg bkn kwn olok2)
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia
.
#mememalaysia #komikmalaysia

Yes..admin pnye pn sme usb xrpe apa dah..tinggal board tu je.. 😛 (tag yg cmni)
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia
.
#mememalaysia #komikmalaysia

Kepale banakau, emoji trus nme anak.. (Tag bakal umi n walit) kredit @afiqaq
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia
.
#mememalaysia #komikmalaysia

Ok begitulah korang nak cover line ok? Jgn lupa tau.. 😛 (tag fefriend u)
.
Credit @ibnumansor .
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia
.
#mememalaysia #komikmalaysia

Adui..xpaham ah xpaham ah..damn xpaham.. 😂 (tag yg paham, klo xphm sila comment)
.
Credit desifun
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia
.
#mememalaysia #komikmalaysia

VIRAL❗. IPHONE MURAH GILEE LELONG HABIS‼. Sekarang ni semua orang cari Iphone Murah mesti cari kat @sass.gadget. Tengoklah banyak artis Malaysia pun beli kat @sass.gadget. Dahlah murah, pastu siap dapat HADIAH MESTERI BERNILAI RM300++ 😱. Cepat dapatkan kat @sass.gadget sebelum harga dia jadi normal mcm orang lain‼

Agak2 ape yang die nk share?? Cube smbungkan.. (Tag mmbe cmni) kredit @si.rashid
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia
.
#mememalaysia #komikmalaysia

Eh ayam pn triggered lah dgr ayam kne sbot dlm lgu ni..eh jial lah.. (Tag dato sri vida)
.
Credit @wan.keirul98 .
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia
.
#mememalaysia #komikmalaysia

Haha xleh bla, sggup ngn xde pntu... (Tag mmbe cmni) kredit @chaaahir
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@epicfunmalaysia
.
#mememalaysia #komikmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags