meme.malaysia meme.malaysia

3,741 posts   407,856 followers   282 followings

🏭GUDANG TROLL KOMIK RAGE MEME  Like page facebook kami 📩TagDMbahan2 korang dengan kami 😨DM if kami lupa credit 📱IG Review whatsapp👉+6011-1577 7950👈 🎂16 NOV 2015 👺Joke semata2

Orang kulit gelap korang kecam, tak kan kulit awek ni putih pun korang nak kecam jugak?! Korang memang takde kerja lain eh ?
.

Padahal korang jeles sebab tengok kulit awek ni putih kan? Nak jugak lettew😏 Dah, tak payah nak membawang sangat. @theladiesz boleh tolong korang putih macam awek ni.

Spe pnh kne cmni?? (Tag mmbe) kredit @mediashz
.
❤"Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@tempatbebel
#komik #komikmalaysia #memes #meme #mememalaysia

Dalam kalangan geng korang,
Mesti ada sorg yg tukar case manjang.
Jangan la takat pandang,
Belanja la satu untuk diri korang. 🤗
.
Korang nak cari case yang rare lagi awesome, jemput2 la usha IG @qual.case. Semua jenis design dorang ada, kalau nak letak design sendiri ke, nama sendiri ke pun boleh. Whatsapp je admin dorang dkt +60173131541 and dia boleh bereskan. 😎
.
Bukan iPhone je ok! Banyak jenis model boleh, antaranya:
Apple | Asus | Blackberry | Google | HTC | Huawei | Lenovo | OnePlus | Oppo | Samsung | Sony | Vivo | Xiaomi
.
Ingat taw, nak dapatkan case, dapatkan dekat @qual.case

Tag member yang suka tukar case tu 🐒

#customcase #fullprintcase #hardcase

Hello, nama saya Saiful, tahun ini saya berumur 28 tahun. Saya mula mendapat pendapatan di internet setengah tahun lalu. Semua terima kasih kepada Olimp Trade. Olimp Trade adalah program di mana anda boleh belajar dengan cepat bagaimana untuk berdagang dengan mata wang dan mula mendapat pendapatan. Selepas setengah tahun saya membeli sebuah kereta BMW! Ingin mendapatkan wang yang sama, pergi: @saiful_mustapha3

Aduhh membe hati tisu lak... (Tag mmbe cmni) kredit @zxck_page
.
❤"Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@tempatbebel
#komik #komikmalaysia #memes #meme #mememalaysia

Dh la musim raya, pstu weekend, pstu ko jd cmni.. Mmg jem trok la bai..
.
Credits hxsm fb
.
❤"Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@tempatbebel
#komik #komikmalaysia #memes #meme #memesdaily

Bile biru dh nk smpai, kau tgh carik kete dr jauh.. PUBG.. (tag dak2 pubg)
.
❤"Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@tempatbebel
#komik #komikmalaysia #memes #meme #mememalaysia

Awek spe la ni, wiz khalifa
.
❤"Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@tempatbebel
#komik #komikmalaysia #memes #meme #mememalaysia

Ble mke ko dh nmpk flawless...
.
❤"Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@tempatbebel
#komik #komikmalaysia #memes #meme #memesdaily

Admin kok, bru cuci perut mcm klorox.. (tag mmbe) kredit @lawakpanda
.
❤"Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@tempatbebel
#komik #komikmalaysia #memes #meme #mememalaysia

🤗 (tag mmbe) kredit @komik.qasya
.
❤"Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@tempatbebel
#komik #komikmalaysia #memes #meme #mememalaysia

Zone yang paling menghantui.. Hmm.. 😩
.
Credit @takrelevan
.
❤"Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@tempatbebel
#komik #komikmalaysia #memes #meme #memesdaily

Most Popular Instagram Hashtags