[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

megatad megatad

1931 posts   141621 followers   1061 followings

Megat Amir Danish 👦  If not now, then when? ⌚ Young Entrepreneur 👔 @SugarCandyMY @hajeclothing 🔧 Talk.Shoot.Review: 0124928910 #MegatAlianna 😍

Be a boss. Date a boss. Build an empire ❤️

Alhamdulillah... dapat straight A’s. boleh sambung study Oxford! tp saya tolak tawaran tu. demi utk memajukan ekonomi islam dan negara Malaysia 😂

Hmmm.. nak sambung Degree in Marketing... then Master in Business Adminstration... then PHD in Entrepreneurship, Management & Organisation. .
.
or.....
.
.
buat je la business Gatd.. buang masa buang duit je 🤔😂

Terima kasih semua yg datang bg hadiah hadiah ni. susah susah je 😍😅 #Diploma #Masscom #20132016 #MusimConvo #UitmDihatiku #TengkuAliannaDihatiku #HatiHati

HAHAH. MAAFKAN SUARA ISTERI SAYA YG GELAK PECAH TU! NI MASA FIRST TIME MAIN PIE FACE CHALLENGE NI. BARU MAIN DH KALAH. KESIAN UCOP..
.
.
p/s : siapa berminat utk beli Pie Face Challenge ni, boleh dm iols. jual murah murah. NEW - RM89 je. FREE postage. ada 5 unit je lagi. boleh main dgn kwn kwn or family members. siapa cepat dia dapat 😍

HAHAHA! SAJE BG DIA MENANG. SBB MAMA NYA & MAKCIK NYA BG DIA KALAH. DAH TRAUMA TAKNAK MAIN. HAHA! .
.
p/s : siapa berminat utk beli Pie Face Challenge ni, boleh dm iols. jual murah murah. NEW - RM89 je. FREE postage. ada 10 unit je. boleh main dgn kwn kwn or family members. siapa cepat dia dapat 😍

Spiderman vs Hulk ! siapa menang? cer comment. and bg tahu jugak kenapa yg u pilih tu menang 🤔

rendah and kecilnya diri saya ni berdiri sebelah Dato @mizandzai yg power giler ni di UPSI Tg. Malim sabtu lepas. humble orangnya. umur 27 dah ada mcm mcm. peh! idola betul ni. yg penting, masuk air juga. haha! nanti kita jumpa mengopi jom 👍🏻 #TalkByMegatAD

Terima Kasih Kolej Aminudin Baki UPSI Kampus Sultan Azlan Shah, Proton City Tg. Malim kerana sudi beri saya peluang untuk berkongsi bersama rakan rakan di sana tentang dunia perniagaan dgn topik “Usahawan Muda : Apakah kuncinya? “. .
.
Setiap kali saya dijemput untuk berkongsikan serba sedikit ilmu perniagaan yg secebis di dada, saya mesti teruja dan bersemangat tinggi utk bantu dan lihat lebih ramai rakan sebaya yg berjaya dan paling penting keluar dari comfort zone yg ada. .
.
Jangan rasa puas dgn apa yg telah anda capai atau ada tapi jangan pula anda tidak bersyukur dgn apa yg ada. sbb at the end of the day, yg penting bukan berapa banyak kita ada, tapi berapa banyak kita beri. Tangan yg memberi lebih baik dari tangan yg menerima. .
.
insyaAllah saya akan berjumpa dgn warga UiTM Dungun pada 8 November nanti! jumpa di sana! .
.
p/s : untuk jemputan entrepreneurial talk , boleh terus whatsapp 0124928910 ☺️ #TalkByMegatAD

so macam mana? azam 2017 banyak dah capai ke belum? 🤗

Your age doesn’t define your maturity. Your grades doesn’t define your intellect. and rumors don’t define who you are 🤓

Selamat Hari Ahad semuanyaa 😍

Most Popular Instagram Hashtags