[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

mbhmedispa.bangi mbhmedispa.bangi

1963 posts   2366 followers   638 followings

Medispa Paling Dipercayai  MBH Medispa (Bangi), 11-2 Jalan Putra 6, Taman Putra Kajang Selangor. ๐Ÿ“ฑ018 2999 038 โ˜Ž 03-87415573 Tuesday - Sunday 11am-8pm

http://www.mbhmedispa.com/

CLINICAL ACNE TREATMENT
.
"Penyelesaian terbaik untuk masalah kulit berjerawat"
.
๐ŸŒบ Pada yg xtau ia juga melancarkan peredaran darah utk tingkatkan metabolisme sel sel kulit sis nanti ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒบ lagi satu ye sis, kita membuat langkah yg *PALING* lengkap mungkin tiada ditempat lain oleh *BEAUTICITION MBH* yg terlatih
.
๐ŸŒบ dan yg *PALING* penting juga, kami menggunakan HIGH *FREQUENCY TEKNOLOGI & ACNE SERUM* khas dari MBH๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
!! Setiap buat rawatan dri kami, kami di MBH MEDISPA menggalakan penyapuan *SUNBLOCK*
.
Jom rasai perbezaan & rahsia flawless terutama bagi akak abang yg mempunyai masalah jerawat๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
So sapa-sapa nak rasa muka fresh dan bersih sentiasa jom laju2 set appointment ngan Kak Amyโฌ‡๏ธ
.
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
.
#monstalab #rosetyara
#makeuptutorial #moodrepublik #marykaymalaysia #mbhmedispa
#tutorialmakeupย  #sephoramalaysia #parut #nafura #cantik #pinkladybodyperfection #madameizara #lumisecret #cekelatsemanishoney #dermapen #jerawat #jeragat #putih #mbhlover
#fattzura #bazarpaknil #makeupmalaysia
#mbh #mbhmedispa #mbhhaircare #beautyinlovinghands #yourhairwecare #beautyfair #mbhmedispabangi

[FAKTA JERAWAT]

Fakta 1 :

Selalu mencuci muka dengan menggunakan pembersih muka, cenderung membuat kulit wajah menjadi kusam.tidak mendapat info jenis kulit muka dengan jenis sabun pencuci muka yang digunakan.
Fakta 2 :

Alat kosmetik yang digunakan dapat menyebabkan jerawat. Beberapa kosmetik menjadi sebab utama tumbuh dan beryebab utama jerawat pada muka seseorang.
Fakta 3:

Penyebab jerawat tidak hanya terjadi pada remaja namun semua umur. Ketika remaja, hormon penyebab jerawat sedang mengalami peningkatan yang menyebabkan jerawat sehingga jerawat lebih meningkat .Namun, Kulit kotor menjadi hal utama yang menyebabkan terjadinya jerawat.
.
.

#monstalab #rosetyara
#makeuptutorial #moodrepublik #marykaymalaysia #mbhmedispa #ombakcinta
#tutorialmakeupย  #sephoramalaysia #parut #nafura #cantik #pinkladybodyperfection #madameizara #lumisecret #cekelatsemanishoney #dermapen #jerawat #jeragat #putih #mbhlover
#fattzura #bazarpaknil #makeupmalaysia #naelofarhijab #mycoffeeprince #dendamaurora #beautyinlovinghands

[FAKTA JERAWAT]

Fakta 1 :

Selalu mencuci muka dengan menggunakan pembersih muka, cenderung membuat kulit wajah menjadi kusam.tidak mendapat info jenis kulit muka dengan jenis sabun pencuci muka yang digunakan.
Fakta 2 :

Alat kosmetik yang digunakan dapat menyebabkan jerawat. Beberapa kosmetik menjadi sebab utama tumbuh dan beryebab utama jerawat pada muka seseorang.
Fakta 3:

Penyebab jerawat tidak hanya terjadi pada remaja namun semua umur. Ketika remaja, hormon penyebab jerawat sedang mengalami peningkatan yang menyebabkan jerawat sehingga jerawat lebih meningkat .Namun, Kulit kotor menjadi hal utama yang menyebabkan terjadinya jerawat.
.
.

#monstalab #rosetyara
#makeuptutorial #moodrepublik #marykaymalaysia #mbhmedispa #ombakcinta
#tutorialmakeupย  #sephoramalaysia #parut #nafura #cantik #pinkladybodyperfection #madameizara #lumisecret #cekelatsemanishoney #dermapen #jerawat #jeragat #putih #mbhlover
#fattzura #bazarpaknil #makeupmalaysia #naelofarhijab #mycoffeeprince #dendamaurora #beautyinlovinghands

Hi Happy Weekend MBH Lovers๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š Welcome to MBH Medispa, we are open today until Sunday from 11 am to 8 pm โค

Kindly make an appointment before the date of treatment to avoid long waiting time ๐Ÿ˜‰
.
.
For booking and inquiries, call your preferred branch:
Bangi - 0182999038
โœ” Ampang - 0182999087
โœ” Shah Alam - 0139066765
โœ” Wangsa Maju - 0135337709
โœ” Kota Damansara - 0193487188
โœ” Cheras - 0128945580
โœ” Melaka - 0109666978
โœ” Ipoh - 0192325861
โœ” Johor Bharu - 0187764670
โœ” Negeri Sembilan - 0183220578
โœ” Sungai Petani - 0182999039
โœ” Batu Pahat - 0183536687
.
#monstalab #rosetyara
#makeuptutorial #moodrepublik #marykaymalaysia #mbhmedispa #ombakcinta
#tutorialmakeupย  #sephoramalaysia #parut #nafura #cantik #pinkladybodyperfection #madameizara #lumisecret #cekelatsemanishoney #dermapen #jerawat #jeragat #putih #mbhlover
#fattzura #bazarpaknil #makeupmalaysia #naelofarhijab #mycoffeeprince #dendamaurora #beautyinlovinghands

JUM RAMAI RAMAI SERBU MBH MEDISPA โค๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Pakar pakar kecantikan kami menanti anda! Jum ramai ramai meriahkan suasana ๐Ÿ˜˜ Semua wajib hadir tau โค
.
.
Okay macam mana nak dapatkan rawatan ni? Jummm reramai pm hakak sekarang!
.
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
.
#monstalab #rosetyara
#makeuptutorial #moodrepublik #marykaymalaysia #mbhmedispa #ombakcinta
#tutorialmakeupย  #sephoramalaysia #parut #nafura #cantik #pinkladybodyperfection #madameizara #lumisecret #cekelatsemanishoney #dermapen #jerawat #jeragat #putih #mbhlover
#fattzura #bazarpaknil #makeupmalaysia #naelofarhijab #mycoffeeprince #dendamaurora #beautyinlovinghands

JUM RAMAI RAMAI SERBU MBH MEDISPA โค๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Pakar pakar kecantikan kami menanti anda! Jum ramai ramai meriahkan suasana ๐Ÿ˜˜ Semua wajib hadir tau โค
.
.
Okay macam mana nak dapatkan rawatan ni? Jummm reramai pm hakak sekarang!
.
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
.
#monstalab #rosetyara
#makeuptutorial #moodrepublik #marykaymalaysia #mbhmedispa #ombakcinta
#tutorialmakeupย  #sephoramalaysia #parut #nafura #cantik #pinkladybodyperfection #madameizara #lumisecret #cekelatsemanishoney #dermapen #jerawat #jeragat #putih #mbhlover
#fattzura #bazarpaknil #makeupmalaysia #naelofarhijab #mycoffeeprince #dendamaurora #beautyinlovinghands

KALAU LAH KITA MAMPU PUTAR KEMBALI MASA UNTUK KEMBALI MUDA... Salam Jumaat semua!

Pernah x terfikir untuk putar balik masa untuk kembali jadi muda ๐Ÿ˜†
Hihi..tu x mungkin la kan....tapi kalau nak kulit kita kembali tegang macam masa zaman muda-muda dulu, tu ada kemungkinan....๐Ÿ˜ Nantikan 23 November ni, sempena GOLDEN BOX di seluruh cawangan MBH, Amy akan reveal new treatment untuk akak-akan yang nak kembalikan semula keremajaan kulit tu!
.
.
Okay macam mana nak dapatkan rawatan ni? Jummm reramai pm hakak sekarang!
.
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ

#gegarvaganzaofficial #dropthebeat #coffeeprince #frkl #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #lemonex #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhmedispbangi #parut #sulambedak #carbonlaser

"PERGHHH! MERECIK GILER! SAYA NAK JOIN KAKAK, CEMANAA KAK NAK DAPATKAN GOLDEN INVITATION CARD TU, TAKSABAR NI! .
.
Korang nak jadi VIP kakak tak?
Nak jadi PALING AWAL tahu apa yang best pada hari tesebut?
Nak tak jadi Very Important Person of MBH?
Kalau bertuah jadi "THE LUCKY ONE" pada tersebut tau, Uishhh.. terlepas ckp la pulak..
.
.
Kalau "SERIUS NAK", PLS BERTINDAK CEPAT KLIK LINK dibawah ni, kalau dah cukup 50 Orang, kakak akan reply "soryy kuota full" , so better cepat tau.
.
Okay macam mana nak dapatkan rawatan ni? Jummm reramai pm hakak sekarang!
.
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ

#gegarvaganzaofficial #dropthebeat #coffeeprince #frkl #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #lemonex #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhmedispbangi #parut #sulambedak #carbonlaser

MBH BEAUTY FAIR๐ŸŒท๐ŸŒท
.
Thanks a million MBH Lovers๐Ÿ˜˜ for your support and trust in our brand as u keep coming back to @mbh_medispa.bangi ...๐Ÿ˜๐Ÿค—
.
Yang best cust hakak bagitau dia dapat rasakan muka dia fresh dan terasa bersih everytime dia datang sini.... auuuuwwww ๐Ÿ˜
.
So sapa-sapa nak rasa muka fresh dan bersih sentiasa jom laju2 set appointment ngan Kak Amyโฌ‡๏ธ
.
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0182999038๐ŸŒธ
.
#monstalab #rosetyara
#makeuptutorial #moodrepublik #marykaymalaysia #mbhmedispa
#tutorialmakeupย  #sephoramalaysia #parut #nafura #cantik #pinkladybodyperfection #madameizara #lumisecret #cekelatsemanishoney #dermapen #jerawat #jeragat #putih #mbhlover
#fattzura #bazarpaknil #makeupmalaysia
#mbh #mbhmedispa #mbhhaircare #beautyinlovinghands #yourhairwecare #beautyfair #mbhmedispabangi

Cer korang SHARE cikit tips kurus nih...
Korang rasa mana lg better cara utk kurus dgn lebih tepat๐Ÿ˜Ž
.
.
Utk sebarang dan pertanyaan ttg rawatan dan informasi ttg MBH Medispa, sila hubungi branch MBH Medispa terdekat dgn anda : .
โœ”๏ธBangi - 0182999038
โœ” Ampang - 0182999087
โœ” Shah Alam - 0139066765
โœ” Wangsa Maju - 0135337709
โœ” Kota Damansara - 0193487188
โœ” Cheras - 0128945580
โœ” Melaka - 0109666978
โœ” Ipoh - 0192325861
โœ” Johor Bharu - 0187764670
โœ” Negeri Sembilan - 0183220578
โœ” Sungai Petani - 0182999039
โœ” Batu Pahat - 0183536687
.
.
#monstalab #rosetyara
#makeuptutorial #moodrepublik #marykaymalaysia #mbhmedispa #ombakcinta
#tutorialmakeupย  #sephoramalaysia #parut #nafura #cantik #pinkladybodyperfection #madameizara #lumisecret #cekelatsemanishoney #dermapen #jerawat #jeragat #putih #mbhlover
#fattzura #bazarpaknil #makeupmalaysia #naelofarhijab #mycoffeeprince #dendamaurora

Most Popular Instagram Hashtags