[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

mawarashid mawarashid

1934 posts   1387785 followers   824 followings

🌹🌹🌹Mawar 🌹🌹🌹  Malaysian Actress 🇲🇾+ 🇹🇭 Business : @purerose_official lens Review IG : 017-3870695 (Kira) Email : Info@wallworldpictures.com

https://m.youtube.com/watch?v=Sxe2hm6OuI4

Berhentilah membicarakan keburukan orang lain, karena jika kamu lakukan itu maka kamu tak lebih baik darinya💯🌹

Gambar with hubby jangan lupa post 😳 So happy to be by your side Raden Love ❤️🌹❤️ @rafyaakob #MawaRaf

Pagi lovely people❤️🌹Sebelum keluar dengan hubby untuk ambil gambar kad nikah, kita simpan gambar selfie satu dulu. Hehe 😘 #throwback

Mentang-mentang la nama Mawar, kalau boleh, semua baju perlu ada bunga Mawar 😂 Confession, sebenarnya bila Mawar tengok benda yang berbentuk atau ada gambar Rose mesti hati Mawar akan berbunga 🌹I love Rose and I’m glad my parents named me Mawar 😍 Thank you to my parents sebab letak nama Mawar. Suka sangat! Kalau korang nak tahu, nama Mawar adalah nama gabungan parents Mawar. Iaitu:
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
(M)arinee (A)bdullah &
(W)an (A)bdul (R)ashid =MAWAR
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Btw, thank you to @dorothyperkins_my from @zaloramy for this lovely dress! ❤️ #zaloramy 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Siapa suka bunga kat sini, sila comment bunga fav korang? And why? Hehe

Dari mata ke hati. Hati pun bersyurga.. Alhamdulillah. Syukur sgt dapat suami yang penyayang, penyabar, dan semua lah. Yang paling penting SWEET. Anje appreciate sangat2 Raden love. Love you Shuami 😘 @rafyaakob

Our last day in London 🇬🇧

Loving my contact lenses so much. I’m wearing in code ‘Rosabelle Choco’. The most comfortable contact lenses. Cepat order from @pureroselens_official 😘

Eyelashes from @urbandecaycosmetics in code ‘tricked out’. I got this lashes when I was at LA. Kat Malaysia belum sampai lagi eyelashes UD. Soon maybe ? 😍

Don’t worry about what I’m doing. Worry about why you’re worried about what I’m doing 😉

🌹

Honeymoon gift from Hubs 😍Thank you Raden Love @rafyaakob 🌹

Forever MINE ❤️🌹❤️

Lukaku di hatimu 😙 @rlukaku9

Most Popular Instagram Hashtags