mawan_sus mawan_sus

200 posts   429 followers   1126 followings

mawan susmiyanto  Fb: Mawan sus Twitter: @MawanSusmi

jam 5 sore grabag sdh gelap begini...X-trim

biyen nangkene aku sekolah..saiki nangkene ngeterke anaku sekolah..
#wisdadiwongtuwo

abaikan penampakan

akeh sitik tetep di syukuri

hasil jepretan anak lanang

kebersihaaan

''bokong''

Mada...mrenges..njegeges..

badan yuk..

pinter ngaos pinter sinauu...amin

Most Popular Instagram Hashtags