matlondonfilm matlondonfilm

26 posts   1,606 followers   2,311 followings

Dr.Ahmad Ibrahim (Mat London)  UiTM Lecturer PhD & Film Director Faculty Film Theater & Animation (FITA) Penasihat FINAS

@fattahamiz @datosrig @maya_karin @uqashasenrose2 telah dipilih untuk melakonkan watak utama dan @nashaaziz @elizabethtsm @sabrina_dad_ali_khan sebagai pelakon pembantu dalam filem arahan saya terbitan Saudagar Wayang Sdn Bhd dengan bakal kerjasama FINAS. Penggambaran bermula September 2018. Bajet filem "action pack" ini adalah sebanyak RM7juta. Saya mahukan yang terbaik, lebih-lebih lagi apabila penonton menjangkakan yang terbaik untuk filem saya.
Memang sudah lama saya teringin untuk bekerjasama dengan @datosrig Alhamdulillah dia terima pelawaan saya untuk berlakon dalam filem saya walaupun ini adalah filem pertama dia. Terima Kasih kepada semua.

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Hati-hati memandu. Jaga kesihatan dan semoga ceria selalu.

SELAMAT TAHUN BARU KEPADA RAKAN-RAKAN FB, PERSATUAN SENI DAN FILEM TANAH AIR SERTA KARYAWAN SEMUA. SEMOGA 2018 DAPAT MEREALISASIKAN IMPIAN, CITA-CITA DAN TUJUAN MURNI ANDA. KUTIPLAH SEBANYAK PAHALA YANG BOLEH UNTUK MEMBAYAR DOSA 2017 #selamattahunbaru #happynewyear #2k18

MERDEKA!! MERDEKA!! MERDEKA!!

Salam Kemerdekaan ke 59! #merdeka

Have a great Hari Raya!

Kadang2 hidup kita di atas kadang kadang di bawah. Itu lah roda kehidupan yang kita perlu tempuh. Jom solat

Rindu mak
Sayang mak

Tunggu mad yer mak
Mad doakan mak
Ya Allah, ampunilah ibuku ini dan sayangilah dia, dan temanilah dia di dalam kesendirian dan keasingannya di dalam kubur, dan terangilah kuburannya.”

Cruise putra jaya

Most Popular Instagram Hashtags