[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

mathem mathem

724 posts   6657 followers   255 followings

MatHem  Mat hem när det passar dig. Förenkla ditt liv med leverans direkt hem till dörren! 🏡 🚚 MatHem.se - din matbutik på nätet.

http://www.mathem.se/

@danielparis och Alexander levererar ikväll! 🥑🍕🌮🍉

Ikväll kör @danielparis ut maten 😍🍕🍔🥐🥑

Börjar den kanske smyga sig på liiiiite, den där julkänslan? I helgen får saffran dyka upp som ingrediens på middagsbordet, i den här supergoda och lättlagade rätten: Saffranslax med fänkål och purjolök, receptet hittar du på MatHem.se Trevlig helg! 🤩🍽🍴

Det här är Sebastian, en av våra medarbetare som deltar i Mustaschkampen. Sebastian jobbar som utbildningsansvarig på KörHem och arbetar bland annat med att ta fram material till anställda samt med vidareutbildningar inom t.ex trafiksäkerhet och ergonomi.

Vår kompis @danielparis levererar varor i Stockholm på fredag. Han utlovar massor av extra godsaker i dina kassar. Boka en leverans fredag 24 nov mellan 15-20 så har du chans att Daniel överraskar med fredagsmys till helgen. Ange rabattkoden DANIEL när du gör din beställning till fredag. Pssst dessutom får du hela 100kr rabatt på ordern 🙌🙌🙌 OBS GÄLLER ENDAST STOCKHOLM OCH FREDAG 15-20.

Uppdatering tävlingen avslutad!

#TÄVLING! Stad i Juleljus – adventskonserter med Tommy Körberg garanterar julstämningen i Stockholm.
Tillsammans med stor orkester och kör bjuder Tommy Körberg på adventskonserter med klassiska julsånger och personliga favoriter. Konserterna spelas den 26 nov, 3 dec, 10 dec & 17 dec på Göta Lejon.
Två lyckliga vinnare får 2 st biljetter till söndagens konsert 26 nov kl 18:00. Berätta vem du vill gå eller ge biljetterna till och en kort motivering för att delta.

Starta veckan med en värmande vegorätt! Sweet hot chili soy med tagliatelle, spana in receptet på MatHem.se 🥗🍲🙂

Fredagsfeeling med fisktacos! Det här kan bli en ny tacofavorit där hemma --> Fish taco med tomatsalsa, rostad majs och guacamole, receptet hittar du på MatHem.se Vad serverar ni till middag ikväll? Trevlig helg 🌮🌭🧀😋

Kenneth arbetar som gårdschef där han bland annat har ansvar för att kontrollera flödet av bilar in till lastkajen och skadekontroller av bilar. Han är en av våra medarbetare som deltar i Mustaschkampen 💙

Tjoho, 10-kronorsvecka hos oss på MatHem hela veckan! Med 10 äpplen för 10 kronor kan du bunkra upp med både äppelmos och klassisk smulpaj med äpple, mumsigt!

Sugen på ny inspiration och variation i vardagen? Testa någon av våra färdiga matkassar! 🍚+🌶️+🥕=🍛⠀

Nu välkomnar vi våra nya gästkockar 3 kockar 7 kids! De härliga kockarna heter Rikard Wicklund, Nicklas Larsson och Fredrik Strandberg, och fram till vecka 50 bjuds det på fantastiska vardagsrecept som främst riktar sig mot barnfamiljer, passa på att testa!

Finfrukost med färskpressad apelsinjuice till fars dag kanske? På bilden "Little miss sunshine" med fräsch smak av lime. Bjuder du far på något gott på söndag? Trevlig helg! 🌹

Most Popular Instagram Hashtags