mat_jahed mat_jahed

3448 posts   2632 followers   1459 followings

Mujahid Che Hamid  Nampaknya ia sudah mula berwarna

Happy birthday to you my son!!! Sang usop pac man!!!!! Harap kau jgn jd anak yg useless pada ayah ibu dan dunia ni... penat kitorg nk jadikan ko smpai besar cenggini... ko tgk betapa ramai nk appreciate ko dah besar... hampir 80% pnduduk dunia dpt tgk gambar ko ni tau...tp itu semua tarak hal punya... Allah sentiasa ada....

Sandal paling stedi pernah aku miliki.... dah 3 tahun... arini dlm sejarah aku basuh dia... belek2 blk... masih tip top!!!! Menyungit mcm kasut tajam....

Jadilah usang yg berguna....

Melayan 2 beradik di office di hari ahad adalah bagai menjadi seorang ayah yg sgt osem dan maskulin..... sekian terima kasih.... akhir kata kalau arini korg ada nk beli beras... beli lah beras seri ledang, KBJS..... nmpak iklan dia....

Kerana sebuah kereta usang......

Aku xtau kenapa anak aku sang berahim namakan hippo ni dgn nama yg susah... iaitu hippotosotosorous...

Raya cina tahun ni kami advance sikit.. selalu tgk tarian naga lompat trbang... kali ni kami tgk tiger trbang....

February wish

@amyjoebot membodek lain mcm niiii.... penuh meja arini....