[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

maslobo maslobo

839 posts   4115 followers   2846 followings

Lobo  BizVaganza/Manager AlongCham 0192590313

FUH! PENAT WEI! πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
#Filem
#TiadaTajuk
#BelumAdeTajuk
#TolongBagiTajuk

Assalamualaikum & Selamat Pagi.
πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘
.
Mulakan hari anda dengan Spray Tegang.
πŸ’ͺ🏻😘
.
#TycoVaganza #SprayTegang #ProdukCangkukPlan #TegangTegangAje #SikapMerubahPendapatan #JanganPertikaiRezekiOrang #YangSudahTuSudah #AkuSprayKauYangPanasKauPeHal #SayaLoboDanSayaJualSprayTegang #SayaLoboDanSayaTidakSombong

Jelingan TEGANG!
πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘
.
Ramai kata 'Lobo muka kau sekarang dah semakin cerah & muka fresh walaupun berbulu'. ORANG KATA BUKAN SAYA KATA! Hahahaha
πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘
.
Meh abg nak story sikit.
Tips nak muka nampak segar bugar macam sayur fresh dari cameron highland mudah je!
Spray ajer bro! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘
.
Cuba la guna produk yang saya guna ni.
bukan muka je tegang tapi segalanya berkaitan kulit boleh tegang! Amacam ade bran ke?
hahaha 😝😝😘😘
.
#TycoVaganza #SprayTegang #TegangTegangAje #ProdukCangkukPlan #SikapMerubahPendapatan #JanganPertikaiRezekiOrang #SayaLoboDanSayaJualSprayTegang #SayaLoboDanSayaTidakSombong

Assalamualaikum.
Saya nak tanya pendapat korang boleh tak?
.
Ade gaya YB tak?
😝😝😘😘
.
Bermula Hari Ini Tanggal 18 November 2017 #TycoVaganza akan MENGGEGARKAN hari-hari anda!
πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
ARE YOU READY GUYS???
.
#TycoVaganza #SprayTegang #AkuYangSprayKauYangPanasKauPeHal #JanganPertikaiRezekiOrang #WuuBaek #SayaLoboDanSayaJualSprayTegang #SayaLoboDanSayaTidakSombong

Muka Berjambang Tapi Buat Home Party!
πŸ’ͺ🏻😘😝
.
Alhamdulillah. Selesai Home Party pagi ini. Sambutan yang sangat2 menggalakkan bagi semua penduduk Kampung Pening Lalat. #SprayTegang sudah merebak ke kampung mereka.
.
Kampung anda bila lagi? πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘
.
Bagi yang berminat nak panggil brader buat home party boleh hubungi brader la ek di setiap hujung minggu sahaja. Sambil anda bersenam aerobik & berzumba sambil2 itu kita home party #SprayTegang la ek. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘
.
Ape2 boleh contact saya ek.
.
019.259.0313 Saudagar Lobo 24/7
.
#SprayTegang #SprayCantik #SprayBerduit #AkuSprayAkuTegangKauSprayKauLaTegang #TegangTegangAje #SMK #AkuYangSprayKauYangPanasKauPeHal #SayaLoboDanSayaJualSprayTegang #SayaLoboDanSayaTidakSombong
#WuuBaek

Kami Cakap Kami Buat!
πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘😘
.
Eh senangnya la nak closing #SprayTegang ni. Kuantan sedang dilanda Tsunami #SprayTegang ini.
.
Anda masih lagi nak tunggu dan lihat?
Anda tak percaya?
Percaya atau tidak kami tetap buat!
Kami buat kami dapat.
Anda tengok anda MENDAPAT la cerita dia.
πŸ˜‚πŸ˜
.
Perjuangan tetap diteruskan guys! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘
.
Ape2 boleh contact saya ek.
.
019.259.0313 Saudagar Lobo 24/7
.
#SprayTegang #SprayCantik #SprayBerduit #AkuSprayAkuTegangKauSprayKauLaTegang #TegangTegangAje #SMK #AkuYangSprayKauYangPanasKauPeHal #SayaLoboDanSayaJualSprayTegang #SayaLoboDanSayaTidakSombong
#WuuBaek

REMPUHAN BERLAKU LAGI!
πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
Anda rasa saya ada masa untuk sakit kepala?
😝😝😝
.
Fenomena #SprayTegang sedang berleluasa di seluruh Malaysia! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘
.
Masih memerhati? Silakan
Masih mengkaji? Silakan
Masih terkejut? Silakan
Masihkah kau ingat Alleycats? EH! ITU LAGU!! 😝
.
Warga Kuantan nak tahu tentang fenomena #Tegang ni? Meh kita sembang sambil pekena tempoyak ikan patin lunch hour ni. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘😘
.
Ape2 boleh contact saya ek.
.
019.259.0313 Saudagar Lobo 24/7
.
#SprayTegang #SprayCantik #SprayBerduit #AkuSprayAkuTegangKauSprayKauLaTegang #TegangTegangAje #SMK #AkuYangSprayKauYangPanasKauPeHal #SayaLoboDanSayaJualSprayTegang #SayaLoboDanSayaTidakSombong
#WuuBaek

Aktiviti Team #SprayTegang Hari Ini
.
Alhamdulillah dah berpijak dibumi Kuantan.
Orang2 Kuantan dah mula merasai Gegaran #SprayTegang πŸ’ͺ🏿πŸ’ͺ🏿πŸ’ͺ🏿
.
Nak menjadi terawal bersama kami? Jom siapa2 yang ada di Kuantan boleh roger2 saya ok! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘😘
.
019.259.0313 Saudagar Lobo 24/7
.
Off To Kuantan. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘
.
#SprayTegang #SprayCantik #SprayBerduit #AkuSprayAkuTegangKauSprayKauLaTegang #TegangTegangAje #SMK #AkuYangSprayKauYangPanasKauPeHal #SayaLoboDanSayaJualSprayTegang #SayaLoboDanSayaTidakSombong
#WuuBaek

Most Popular Instagram Hashtags