maslobo maslobo

854 posts   4,097 followers   2,874 followings

Lobo  SayaLoboDanSayaJualSprayTegang

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin Semua.
#Raya2018 #TeamRayaMerah

Kat KL x jumpa siakk!! Boleh Terjumpa kat oversea! πŸ˜‚πŸ˜ @nizamsani78
#LepakMamakPalingHavoc

TQ #airasia buatkan aku berbuka dgn ubat sakit tekak! korg boleh umum waktu berbuka sambil biarkan penumpang terpinga2 nk buka mkn ape. dah la 2 jam dlm flight ni x bergerak ke mane2. delay dr jam 5.55 until now dalam kapal terbang tanpa gula2 sebiji pun ek utk berbuka. #AK5266

SEJARAH MUNGKIN BERULANG!!!πŸ’ͺ
.
Alhamdulillah
Dah dapat Lesen
.
Sempena Dapat Lesen Ni Saya Nak Nyanyilah!
Kawan2 Dengar Ek! πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜˜
.
Mari2 Cik Adik
Mari2 Cik Abang
Menyanyilah Menarilah
Lagu Riang Ria
HaHaHa
Lagu Riang Ria 🎢🎡
πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘😘
.
#SprayTegang #Tyco769 #TycoLifeStyle #Tynac #Swisderm #DahAdaLesenWei #AkuYangSprayKauYangPanasKauPeHal
#AkuSprayAkuTegang #KauSprayKauLaTegang #SayaLoboDanSayaJualSprayTegang #SayaLoboDanSayaTidakSombong

[ PRODUK MAHAL GILER]
.
Ade yang kata β€˜eh mahal la produk kau ni’
.
Eh Halooo! TAK MAHAL HOKAY! .
Yang mana kata mahal tu boleh tgk video ni sampai habis baru korang tau yang produk ni sebenarnya multifunction! Harga sangatlah murah bila korang tau semua function berkaitan produk ini.
.
Cakap banyak pun tak guna! 😑😑😑
.
TENGOK LA VIDEO NI SENDIRI!
.
Jom kita sama-sama dengarkan ape FUNCTION sebenar Produk ini! .
#SprayTegang #Tyco769 #TycoLifeStyle #Tynac #Swisderm #AnjakanParadigma #TanpaKeberanianMimpiTidakBermakna #AkuYangSprayKauYangPanasKauPeHal
#AkuSprayAkuTegang #KauSprayKauLaTegang #SayaLoboDanSayaJualSprayTegang #SayaLoboDanSayaTidakSombong

Alhamdulillah
.
Selesai Roadtour di Sibu & Kuching
.
Tq semua team members yang banyak membantu menjayakan Roadtour kali ini. Sambutan yang amat memberansangkan di Borneo. Insyaallah akan meledak penangan #SprayTegang di Sarawak&Brunei. Next month Kita jumpa lagi ye guys! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘😘😘
.
.
#SprayTegang #Tyco769 #TycoLifeStyle #Tynac #Swisderm #RoadTourBorneo #AnjakanParadigma #AkuYangSprayKauYangPanasKauPeHal
#AkuSprayAkuTegang #KauSprayKauLaTegang #SayaLoboDanSayaJualSprayTegang #SayaLoboDanSayaTidakSombong

Peace Yall! ✌🏻😘
.
Nasib baik cap #Puma tu ade. Kalau tak dah memang macam Pegawai Kerajaan dah aku.
😝😘
.
Tapi Kerjaya makan gaji aku dah berlalu.
Now masa untuk terus focus dalam Bisnes sehingga tercapai segala impian aku. .
Jom sama2 kita berjaya! πŸ’ͺ🏻😘
.
#SprayTegang #Tyco769 #TycoLifeStyle #Tynac #Swisderm #AnjakanParadigma #AkuYangSprayKauYangPanasKauPeHal
#AkuSprayAkuTegang #KauSprayKauLaTegang #SayaLoboDanSayaJualSprayTegang #SayaLoboDanSayaTidakSombong

Amacam?
.
Sesuai tak den jadi BodyGuard?
πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜˜πŸ’ͺ🏻
.
Macam mana dengan muka Berjambang pun boleh berniaga produk Kecantikan ni? πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜˜
.
Jawapannya kena set appointment la kita sembang kasih sayang Jambang Berjambang macam mana nak Cantik Bergaya Berduit dengan #SprayTegang .
#Tyco769 #TycoLifeStyle #Tynac #Swisderm #AnjakanParadigma #TanpaKeberanianMimpiTidakBermakna #AkuYangSprayKauYangPanasKauPeHal #SayaLoboDanSayaJualSprayTegang #SayaLoboDanSayaTidakSombong

Rehat Jak. Aku tgk ko pun penat inikan ko yg rasa. 25ribu jak! bkn sikit! hahahaπŸ˜‚πŸ˜ @ajakshiro
#AjakSakitDanMasihTidakSombong @fizie_hotfm hashtag tu ok x? hahaha

Most Popular Instagram Hashtags