maryk_noii7x maryk_noii7x

1,853 posts   3,777 followers   1,558 followings

Mary Kay Malaysia  πŸ’‹Mary Kay Beauty Consultant πŸ‘œCareer Opportunities πŸ“±Whatsapp 016 5096112 *strictly no call*

Set Miracle Timewise 3D ni is ADVANCE SET FOR ANTI AGING
. πŸ’žPencuci muka siap boleh cerahkan kulit
. πŸ’žDay Cream boleh bagi kelembapan siang selama 12 jam dan siap ada SPF 30 lagi.
. πŸ’žNight Cream pulak boleh bagi kelembapan malam selama 12 jam jugak siap dapat tegangkan mana2 yang kedut di kulit muka
. πŸ’žEye Cream boleh bagi rawat mata sembam dan segala masalah keliling mata lah senang kata
.
Set Miracle Timewise 3D ni is PERFECT & EASY .
Bestkan? kalau nak nampak muda selalu, meh la try Set TIMEWISE 3D yang terbaru ni
.
Berminat jom wasap sis cepat2!πŸ’‹
.
Nor
0165096112
Mary Kay Beauty Consultant .
#marykay
#marykaymalaysia
#marykaymysg
#timewise
#timewise3d

Tak teringin ke nak try makeup remover yg dpt award the best makeup remover nii?? Sis sudah.. Chuols bila lg???😎
.
Nor
0165096112
Mary Kay Beauty Consultant .
#marykay #marykaymysg #marykaymakeup #makeupremover #makeuplovers #marykaysabah #marykaysarawak #marykl #marykayshahalam #marykaysubang #marykayselangor

The best skincare ever untuk mencerahkan! Melacep set ni sangat hebat, sangat terbaik! International product yang berada di lebih 40 negara diseluruh dunia dan melalui jutaan reasearch untuk disesuaikan dengan semua jenis kulit sehingga lah kulit paling sensitive. .
.
Why ragu ragu lagi? sayangi diri, sayangi kulit, gunakan product selamat dan diuji keberkesanannya! .
.
Jangan hanya nak cantik cepat kita gunakan product bahaya dan cantik pun bukan cantik natural tapi nampak tak ori dan plastic. Macam orang sakit. πŸ™ŠNo no no! ❌ .
.
Jom wassup sis sekarang! .
.
Sayang kulit, pakai MaryKay ❀️
.
Nor
0165096112
Mary Kay Beauty Consultant .
#marykay #mk #marykaybeautyconsultant #marykaymysg #marykaysabah #marykaysarawak #melacep #skincareselamat #bebasmerkuri #marykaymelacepluminious #serum #marykaykl #marykayshahalam

Ramai yg cerita step2 penjagaan wajah mereka hanya cleanser, toner, mosturiser. Jarang skli mereka sebut tentang Masker.

Penggunaan masker seminggu 1-2kali sangat perlu. Utk menanggalkan sel kulit mati diwajah kita. Nak tgk rupa kulit kita yg x menggunakan mask?? Tgk gambar di atas πŸ‘† Sel kulit mati yg tidak ditanggalkan akan menyebabkan kulit nmpak kusam, tona tidak sekata dan tidak berseri.
.
❀
Nor
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#marykaybotanicaleffect #botanicaleffectsΒ  #lipstikmarykay #skincare #instashop #kulitsihatΒ  #glowingskin #skinvigorate #soothingeyegel #eyescare #MaryKayProduk #marykayKosmetik #firmingeyecreammarykay #skinvigorate #skinvi #berusmuka #igshop #instashop #bedakMarykay #loosepowder #timewise #timewiserepair #melacepsystem #instashop #instafamous

Haaaaai gorgeous!! Sape tak penah pegi spa? Atau.. Sape lom mandi? πŸ™ŠπŸ™Š
.
Sebenanye, bile join Mary Kay ni, kita dah boleh kate hari-hari dok dalam spa. Cakap je nak buat ape. Nak pasang badan bole (satin body + tw toning lotion)..nak buat muka runcing terik bole (gune GBB) dan memacam lagilah..
.
Tapi arini kite cite pasal πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
🌸 Mary Kay Satin Body 🌸
.
Dalam Satin Body range ni, ada 4 item awesome!!
🌸 Satin body revitalizing shea scrub
🌸 Satin body indulge shea wash
🌸 Satin body whipped shea creme
🌸 Satin body silkening shea lotion
.
Cara nak guna cukup mudah, kalau ada ni satu set dah serupa macam dekat spa dah kite. Jimat, boleh berspa hari-hari ☺☺. Okeh jom kita tgk step nak berspa 😬
.
πŸ‘©πŸ»β€πŸ’Ό Time mandi kalau nk cuci rambut, cuci rambut dulu bersih-bersih. Pastikan buih-buih shampoo habis dibilas
πŸ‘©πŸ»β€πŸ’Ό Now, apply pulak body wash aka sabun dia tu. Ratakan seluruh badan. Time ni cuolss akan rasa β€˜eh lembutnye kulit!!’ Haa baru tau..rugiiiik sape tak gune tau. Lepaih tu bilas bersih
πŸ‘©πŸ»β€πŸ’Ό Spotkan body dengan scrub, leher, bahu, tangan, badan, & kaki. Toksah bebanyak, cikit2 je pehtu ratakan. Renjis-renjis lah cikit ngan air. Scrub badan buat gerakan membulat. Buat satu badan oke? Lepas tu bilas bersih.
πŸ‘©πŸ»β€πŸ’Ό Now, colek sikit whipped creme tu, ratakan seluruh badan, massage-massage lah sikit..baru feeling mandi dalam spa ye dokk? Hah lepas tu bilas bersih badan.
πŸ‘©πŸ»β€πŸ’Ό Bilas seluruh badan, dah siap tu keringkan lah badan cam bese & apply pulak lotion
.
Okeh sape tak mandi lagi, gi lah mandi. Jangan lupe gune satin body okeh..kompem wangiii sebilik!!😍😍
.
Nor
0165096112
Mary Kay Beauty Consultant .
#marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymysg #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykl #marykayterengganu #marykaylotion #handspa #marykaysatinhand #satinhand #marykaykedah

.
Setiap pagi, sis akan mula menyapu, basuh kain, masak, lepas tu baru mandi & bersiap nk ke kerja. Sebelum keluar kerja, sis tak boleh tau kalau tak apply set hijau ni 😬
.
White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set.
.
Tak susah pon, malah kejap je :
1. Basuh tangan dengan air paip. Keringkan
2. Apply protecting softener, sapu rata seluruh tangan, tapak tangan & celah celah jari tu jangan dilupakan
3. Apply shea scrub, scrub lah tangan tu, tangan, tapak tangan, jari, celah jari, sis suka sental manja. Bilas dengan air. Keringkan
4. Haa? Rasa oily? Maybe terlebih la kot tadi apply softener. Heheh sama ngan sis. Slalu gitu. Repeat step no 3 tu 😬😬
5. Dah bilas dengan air? Dah keringkan tangan? Sapulah nourishing shea cream, belai-belai sikit celah-celah kuku jari tu. Sis Urut-urut lebih sikit tangan tu sampai meresap cream dalam kulit
.
Nahh.. Darling semua dah dapat satu kebaikan hand spa!! Tangan lembut, lebih halus, terjaga & rapi. Especially tepi-tepi kuku tu.
.
So bila berasalam dgn org, takdalah bekas kunyit kuning kat celah jari/kuku. Teeheee - sis dulu camtu tau. Bahahah
.
So terus WhatsApp ja tau kalau darling semua berminat 😘
.
Nor
0165096112
Mary Kay Beauty Consultant .
#marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaymysg #handspa #whitetea #citrus #handlotion #marykaykl #marykaysabah #marykaysarawak #marykaysubang #marykaykedah #marykayterengganu

PAKAI MAKEUP TAPI TAK RATA?

Foundation Primer Sunscreen SPF15 boleh bantu uollsss!. βœ… Ini step pertama untuk anda tampil flawless, primer mampu membantu kurangkan tampilan garis halus dan kecelaan serta memanjangkan pemakaian bedak . βœ… Primer ni jernih, tiada warna dan ia membantu untuk makeup jadi rata dan tak bercapuk. Juga bertindak untuk tutup pori supaya tak nampak lubang-lubang di wajah serta mampu menjadikan makeup tak berminyak . βœ… Lepas tu, kita proceed je foundation mcm normal foundation biasa, then kita pakai loose powder , terus flawlessss 😍😍😍 Okay nak tak primer ajaib ni? cepag whatsapp sis. Bila dah cuba sis confirm memang tak kan tinggal dah primer ni tau! .
Nor
Mary Kay Beauty Consultant
016-5096112 .
#marykay #MaryKayMalaysia #marykaymysg #marykaytimewise3d #marykayprimer #primerfoundation #makeup #makeuplovers #marykaysubang #marykayserawak #marykaysarawak #marykaysabah #marykaykl #marykayterengganu #marykaykedah #marykaybeautyconsultant

Apa benda antara yang sis suka sangat dengan mekap mary kay? Haaaa foundation lah!! Serius uolss kena cuba πŸ’ͺ
.
.
Apa yang best? Sebab dia ada 2 jenis formula. So kulit kering ? Minyak? Kombinasi? Normal? Boleh pakai, as long as ikut jenis formula tu πŸ€—
.
.
Timewise Luminuous/ Matte Wear Foundation.
🌸 Kulit segera tampak lebih glowing
🌸 Kulit tampak lebih tegang
🌸 Kedutan dan pori dikurangkan secara ketara
🌸 Mengawal minyak dan kilatan sepanjang hari
🌸 Mengurangkan ketidaksempurnaan kulit.
🌸 Kulit kekal seperti asal walaupun berjam jam.
🌸 Formula yg sangat ringan dan tidak berminyak
.
.
Nor
Mary Kay Independent Beauty Consultant
016-5096112 .
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg
#nakflawless #foundation #mekapmarykay #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykl #krimfoundation #mattetimewisefoundation
#foundationmarykay #makeuplovers

Oil Free Hydrating Gel (OFHG)
.
One of MaryKay Best Seller product! dan product terwajib dan terpenting untun mereka yang ada masalah dekat bawah ni tau! πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
β—Ό Muka breakdown salah pakai skincare ? .
β—Ό Muka terasa pedih dan nipis ? .
β—Ό Muka kemerah2an ? .
.
. πŸ‘‰πŸΌ Ofhg adalah sejenis Moisturizer tapi termasuk juga dalam kategori Supplement .
πŸ‘‰πŸΌ Sesuai untuk orang yang kulit Combination / Oily .
.
🌸 Kegunaan & Manfaat :
.
- Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap .
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak .
- Kawal minyak .
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama .
- Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari .
- Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah .
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat .
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) .
.
✨ Certain customer lepas sis consult sis akan suggest OFHG ni tapi ramai curious, kenapa suggest OFHG instead of moisturizer biasa? .
.
🌸 Sebabnya :
.
Anda pernah menggunakan produk pengelupasan
.
Anda mempunyai jerawat / bekas jerawat yang kemerahan

Jom alaminya sendiri ! Best sangat tau ofhg ni! πŸ’‹
.
Nor - 0165096112
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmalaysia #ofhg #timewise #oilfreehydratinggel #kulitsensitif #marykaysabah #marykaysarawak #marykayselangor #marykaykotakinabalu #marykaytawau #marykayterengganu #marykaykedah #marykayshahalam #marykaykl

Happy New Year 2019! Have a great year ahead, everyone 😘 #marykay #ilovemarykay

Assalamualaikum, Good morning semuaaa 😘😘

Timewise 3D Terbaru dari MaryKay! Most improved formula yang bukan sahaja ada formula anti penuaan, tetapi juga ada untuk pencerahan! Best kan? Wanita mana yang tak nak lebih cerah ? 😍😍😍
.
.
Timewise Age Minimize 3D terdiri daripada:
.

1️⃣ Cleanser 4in1: Menanggalkan kotoran, membersihkan pori, menanggalkan sel kulit mati & mencerahkan
.

2️⃣ Day Cream SPF 30: Memberikan kelembapan, mengurangkan garis2 halus & melindungi kulit dr UVA/UVB
.

3️⃣ Night Cream: Membina semula kulit, memulihkan kerosakan,meningkatkan daya kekuatan kulit, kulit nampak lebih muda.
.

4️⃣ Eye Cream: Mengurangkan kedutan, eyebag, lingkaran gelap bawah mata & melembabkan mata sehingga 12 jam.
.
.
Jom cuba sekarang dan rasai kehebatan Timewise 3D ini! 😍
.
Nor - 0165096112
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmalaysia #timewise3d #timewise #marykaysabah #marykaysarawak #marykayselangor #marykaykotakinabalu #marykaytawau #marykayterengganu #marykaykedah #marykayshahalam #marykaykl

Most Popular Instagram Hashtags