marshanda99 marshanda99

2159 posts   2929944 followers   469 followings

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ MARSHANDA  MY LIFE IS LED BY MIRACLES. ✨ Film, Music, Advertisement Manager: 081242121517 / WA 081219196405 Socmed Endorsement Manager: LINE @uag5745q

http://bit.ly/info_Marshanda

Today, let's celebrate independence day by being an individual who practice our freewill to choose information, people, and things that we allow to enter our mind and soul.
.
Let's practice self-love by consciously choosing only positivity and challenges that results in growth in ourselves and others within our activities and surroundings.
.
Why? Because the more positive "intake" we put into our body, mind, and heart, the more positive the contribution that we put out to the world. What you give is what you get.
.
Independence is all about appreciation towards freewill combined with the ability to give positive contribution in the lives of others. If you wanna spread positivity, if you wanna create a better change, filter what goes in to your mental and physical system. You can only takecare of others after you takecare of yourself first.
.
Today, I hope we all have the humility to keep learning no matter how great we are in our life now. Today, I hope we express love to others genuinely. Today, I hope we prioritize people and things that uplift us so we can ascend and make a difference more than ever before.
.
Happy Independence Day.
.
.
-Marshanda-
.
.
Photographed by @DieraBachir
Stylist @Carolinemeliala
Dress and Kebaya by @DidietMaulana
MUA Marshanda @nikenxu
MUA Chacha @stellatjia
Video by @rachmadkoto
.
#17anSatuTujuan #TemaSUMATERA #LensedbyDIERABACHIR #marshedQuote

"Satu Tujuan" by @DIERABACHIR
@marshanda99 @chachadico - Tema: Palembang, Sumatera.
Merdeka Indonesiaku tercinta.

Satu Tujuan by @DIERABACHIR
@marshanda99 @chachadico - Sumatera
.
Bangsa ini menjadi kuat karena persatuan, menjadi cantik karena warna beragam,
menjadi santun karena punya toleransi,
menjadi kaya karena punya banyak harta tak ternilai yaitu budaya.
.
Keberagaman yang dijahit oleh semboyan Bhineka Tunggal Ika membuat Indonesia menjadi gagah namun juga indah. Selamat Hari Kemerdekaan Indonesia. Walaupun kita berbeda, namun kita Satu. Satu Tujuan, Indonesia MERDEKA.
.
Photographed by @DieraBachir
Stylist @Carolinemeliala
Dress and Kebaya by @DidietMaulana
MUA Marshanda @nikenxu
MUA Chacha @stellatjia
Video by @rachmadkoto
.
#17anSatuTujuan #TemaSUMATERA #LensedbyDIERABACHIR

What a fun special night!!! ☺️😘 Thank you for the birthday surprise and for being so lovely and beautiful at heart @inijedar @chachadico @dr.irene13 @lunamaya @ramadhaniabakrie @theresawienathan

BIPORING — support group and ring of love, empowerment, and safety KHUSUS bagi para ODB (Orang Dengan Bipolar) dan caregiver dari ODB.
.
Di masa modern seperti sekarang, semua orang yang ingin berkembang tidak mungkin luput dari tekanan hidup. Jika kamu memiliki tantangan mental, sadarilah bahwa kamu harus memberikan treatment dan support system yang TERBAIK bagi diri sendiri.
.
Karena kamu ingin maju, kamu ingin selalu produktif dan berkarya, dan jadi manusia yang punya manfaat untuk sesama.
.
Tantangan mental BUKANLAH batasan yang bisa mengurangi kemampuanmu untuk bekerja, berkarya, bersosialisasi, berkeluarga, dan menjadi seorang yang mumpuni JIKA tantangan mental tersebut kamu treat dengan TEPAT. Dalam support group ini, kita akan berbagi psikoedukasi dan kamu akan mendapat support system yang penuh empati, kasih sayang, dan lingkungan yang paham bagaimana untuk memotivasi kita agar tetap bisa maju dan berprestasi.
.
PESERTA TERBATAS, maka segera daftar melalui nomor yang tercantum di foto ini.
.
Hari gini bukan lagi jamannya ngebully orang yang punya tantangan mental, melainkan masanya kita FOKUS bersaing dengan positif menghasilkan karya yang keren dan bermanfaat untuk sesama apapun tantangan yang kita miliki. Tantangan bisa menjadi HARTA KARUN ketika kita belajar tentangnya dan menguasainya. Don't let your obstacles conquer you when the knowledge and tools to conquer your obstacles EXIST and CAN BE MASTERED.

BIPORING — support group and ring of love, empowerment, and safety bagi para ODB (Orang Dengan Bipolar) dan caregiver dari ODB.
.
Hari ini adalah BIPORING sesi ketiga yang berkualitas dan dipenuhi oleh orang-orang yang peduli pada satu sama lain, bright, cerdas, dan pemberani!
.
Ayo, kita tingkatkan pengetahuan dan penyebarluasan informasi di bangsa ini mengenai mental illness / berbagai tantangan mental. Ayo, kita sebar luaskan edukasi akan bagaimana cara MENJADI SUPPORT SYSTEM YANG MEMBANGUN bagi mereka yang memiliki tantangan mental. Juga agar lebih banyak yang tahu bahwa jika Bipolar Disorder diberi TREATMENT YANG TEPAT, maka para ODB dapat bersosialisasi dan berrelasi dengan sehat, tetap produktif, berkarya, tetap berprestasi, dan menjadi seseorang yang menyebarkan manfaat dan inspirasi untuk sesama.
.
Terima kasih untuk dukungan dan partisipasi teman-teman di BIPORING hari ini. Thank you for the inspiring stories of struggle, positive energy, love, and motivation that all of you have shared today. I love you all.
.
.
Delicious catering by @dapurtumpeng
Biporing is founded by Marshanda in collaboration with @bipolarcare.indonesia .
.
#biporing #supportgroup #MarshedLIFE #supportgroupforpeoplewithBipolarDisorder #love #positivity #empowerment

I’m broken.
And at the same time, I'm ok.
All is well.
.
Writing this with tears and pain. I have all the reasons to fall on the ground.
But acceptance gave me a reason to breathe.
To believe that all is well.
.
Tonight, realizing that i'm still alive is such a revelation.
So proud, I feel like a winner knowing I am still here walking, talking, working, laughing.
.
I have all the reasons to break, get down on my knees. But seeing myself here, being awake every single day. Standing up willingly to face another storm, another confusion, another uncertainty.
.
Oh, I am such a winner
You have no idea how proud I am of myself
I am alive. I am strong. I am liberated
I am greater than ever
I am stronger than ever
I am me
.
I am crying but at the same time I am winning
You don't know how to be me
You don't
.
And forever I will be honest to myself.
Be true to me.
To my heart and intentions.
.
With all of its colors I accept my life.
With all of its light and pain.
I value my life.
.
I am strong.
I am liberated.
I am the best champion I'll ever know.
.
Never felt so strong.
Never value life so much.
Never felt like myself, so much.
.
Writing this with tears and pain.
Have all the reasons to fall on the ground.
But these wounds have build me a castle.
And nothing, nothing will hold me back.
When living feels like a battle.
My faith and strength deserves a medal.
You, will never find a winner
...like me.
.
.
Jakarta
August 1st, 2017
.
.
Make up @wwbrides
Wardrobe stylist @sallisabarrang

We don't see things as they are. We see them as we are.
.
.
Make up by @wwbrides

God, thank you for this feeling in my heart. To feel happy and in peace has nothing to do with our life circumstances. I don't need a reason to be happy. And that's the best.
.
March 26th, 2017
#marshedQuote
.
.
Photo by @dierabachir
Make up by @nikenxu
Photo stylist @carolinemeliala
Wardrobe stylist @sallisabarrang

Suka banget sama produk-produknya @ertosbeautyclinic . Apalagi facial treatmentnya!! Keren bangettt. Kalau aku lagi nggak sempet facial di kliniknya Ertos, aku pakai aja facial treatmentnya. Hasilnya baguuus + muka jadi lebih seger + kulit glowing dan bersih banget walaupun abis pake make up setebal apapun. Cara pakainya gampang banget. Basahi wajah dan leher lalu putar Leher Scrub/ Sikat Halus. Lalu tuangkan secukupnya gel wajah Anda. Scrub seluruh wajah Anda secara merata dan melingkar kurang lebih satu menit. Diamkan tiga menit sebelum dibilas agar bahan-bahannya menyerap ke kulit dan bekerja secara optimal. Jangan kaget ya kalau cuman sekali treatment, kulit kusam dan komedo tiba-tiba udah nggak ada. 😍☺️👌 Thank you @ertosbeautyclinic !!!

💋❤️

Expect for miracles while at the same time be unattached to the result. Believe you are meant for amazing things and that amazing things come easily to you.
#marshedQuote
Makeup by @lonamakeup
Photo by @anjartanjung @anjartanjungphotography
Location: @lveight Bali

Most Popular Instagram Hashtags