marshanda99 marshanda99

2195 posts   2887835 followers   465 followings

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ MARSHANDA  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ My life is led by miracles. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀ @themotivartist ⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Endorse: LINE @uag5745q

http://bit.ly/info_Marshanda

That smile when your dopamine's all bursting out of your system. #exercisemakesyouhappy
@celebrityfitnessindonesia
#healthylifestyle #marshedLIFE

Reading time. Captured by Mama @yantisofyan_ ☺️
#readingbeforebedisthebest
#marshedLIFE

I miss my little angel. The most precious gift I've been given. My reason.
#motherhood #mothernature #likemotherlikedaughter #marshedLife

So happy, I just finished a teeth whitening treatment in @happydentalclinic . Klinik gigi di mall dengan harga bersahabat!! Thank you for the great service and excellent result ☺️

Menurut kamu gimana?

Infonesia!!!! Available on appstore and google play. Download now and send me your questions ☺️

Spent a meaningfully happy day with my happy lil' girl @siennakasyafani at @dilakarinta and @dannyferdito 's engagement party. Congratulations to both of you. May your relationship be filled with joy, blessings, love, and happiness. I pray so that you both will always inspire eachother and fill eachother's heart & soul with life and meaning.

Bestfriends for life.
#lamaranDilaDanny

Always love the after-treatment feeling I got from ZAP's #hairremovaltreatment and #skinrejuvenation Kulit berasa bersih, mulus, bebas bulu, dan lebih cerah!! Bikin aku makin pede dan nyaman sama penampilanku. Thank you @zapcoid @zap_onebelpark 🤗

Regramming a post by @themotivartist
.
.
Bersikap baiklah pada sesama. Bukan karena "dia/mereka pantas diperlakukan demikian", tapi karena adalah prinsip, karakter, dan kebutuhanmu untuk bersikap baik pada sesama.
Ketika ada anggapan bahwa seseorang tidak pantas menerima kebaikanmu, hal itu hanyalah menunjukkan kualitas karakter dari orang tersebut yang sebenar-benarnya.
Berlomba-lombalah dalam kebaikan untuk disaksikan di mata Allah, bukan menghitung kebaikanmu pada sesama berdasarkan penilaian manusia. Kindness is the new awesome!!!

Deeply grateful.
#tbt

Udah download INFONESIA belum dari appstore (search: Infonesia-Q&A) atau playstore (search: Infonesia) kamu?
Ayo buruan download dan follow aku yah. Kamu bisa kasih pertanyaan ke aku dan aku akan jawab Eksklusif, Langsung, dan Personal pake suara aku cuma di Infonesia.
Seru banget dari kemarin aku nggak berhenti mainin app ini ngejawab pertanyaan2 kamu yang paling menarik, kreatif, atau bahkan kontroversial yang aku jawab cuma di Infonesia!! Kamu juga bisa KLIK LINK DI BIO UNTUK DOWNLOAD INFONESIA ☺️☺️ See you there!!

Most Popular Instagram Hashtags