marshamilan marshamilan

4,084 posts   758,633 followers   1,515 followings

Madrid Milan London  📞 booking: +60164113104 (Azlan) |#sumandaksabahMV👇🏻

Hampa yg xdak dlm gmbr ni rugi tak mai beraya rumah cheq kat penang ni.. Arini ada lauk special nasi kandaq Deen Maju, Mee sotong padang kota lama, pasemboq maybank, laicikang padang brom, stew kulim mama, fruit cocktail cheq dan byk lg la tak habih nak cerita habaq hangg.. terima kasih naa mai rumah cheq, nanti kita kumpui ramai2 lg kat rumah kl plak naa.. ❤️ #teamrayapenang #aidilfitri

Haaaa dah masuk raya ke 6 ni hampa mesti da tak larat nak makan lauk raya kuih muih semua kan? Sebab cheq pun sama.. syukur ada kelas zumba kat rumah ni haaaa... thank you Zin Hasnia! What say you #syantik by Hasniah.. Marsha Love!!! 😍😍😍Video dari kak yanti.

Nak tau sebab apa berat cheq naik? Sebab tiap2 kali tgk member2 cheq makan, cheq pon join semeja.. depa ni la yg menjadi saksi dok tgk Cheq sebat ketupat rendang, parpu, dalca, ayam negro, bakso, mee kari, nasi kandaq, stew mama dan macam macam lagi jenoh nak habaq tak habih.. lani dah bertindan lemak ketegaq kat badan, lepas raya ni nak lari pusing dapoq 500 kali sehari semalam bagi kuruih balik.. ohhhhh indahnya raya di aidilfitri 😂 Thank you member2 Cheq sudi mai rumah cheq beraya.. sayanggg hampaa!! 😍#teamrayapenang

RAYA ke 5.... Gelak, gelak juga.. badan dah naik ni sapa nak jawab?!! 🤪Thanks aunty @shasha_saad and family for having us.. baju kebaya by @afiqmofficial

Harap harap dengan dulang dulang yg sis angkat dan pemilihan warna baju utk raya ketiga ni mampu mengurangkan sedikit calories.. #exerciserayastyle #rayatahunnimeriahtapibahayasikit #laukrayamemangsedap #teamrayapenang

Okay sis penat melantak tadi. Sis nak sidai perut sat noh. Nasib baik lah baju @nobrand.clothing hampa ni selesa nak mampoih... terima kasih lah wujudkan baju macam ni... next year ada kan lagi noh... ❤️#tengokbungapunmacamnakmelantaklagi

Meriah Bersama Berganda Ganda di Bulan Syawal ini Bersama bintang AF.
Jom layan Rumah Terbuka AF 2018. 16 Jun, 2.30 ptg di Astro Ria.

#meriahbersama i am wearing @nobrand.clothing

Happy Eid Mubarak ❤️ #aidilfitri #teamrayapenang

Siapa gang biru raya pertama ni?? Tapi i confuse baju ni biru ke lavender.. bole juling juga mata tengok fikir color apa. Apa apa pun selamat beraya! Dress by @mimpi_kita

Hye.. saya Marsha Milan dan suami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin.. Wahhh dah mcm buat ucapan dalam radio lah pulak 😜 Aidilfitri barakah buat semua, moga Aidilfitri kali ini merapatkan lagi ukhwah silaturrahim sesama kita insyaAllah ❤️ @sepol_ali #aidilfitri #sepolmarsha #teamrayapenang

Salam Aidilfitri buat semua yg tersayang. Semoga kita semua dirahmati Allah S.W.T, semoga menyambut Aidilfitri yg barakah dan semoga silaturrahim kita berkekalan, insyaAllah. ❤️ #aidilfitri2018 #sepolmarsha #teamrayapenang

Most Popular Instagram Hashtags