[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

marshamilan marshamilan

3684 posts   652474 followers   1307 followings

Madrid Milan London 

http://youtu.be/ml-iGpNpHRY

My team NAILED IT! Marsha inspirasikan Madonna dalam mtv frozen utk image rock and I love everything about it ❤️THANK YOU MY GLAMSQUAD! ❤️ Jacket(bottom) by @tsyahmikl
Nails by @nailsandclaws
Stylist @tymfatimah
Ass Stylist @ereenajefri
Makeup&Hair @jijiezainal
Ass MUA&Hair @iamjijaanuar 📸 @faliqfahmie

Still can't move on from last night performance.. Marsha happy dan sayang sangat sangat peminat Marsha yg tak jemu memberi sokongan pd Marsha.. Sebab korang lah Marsha jadi bersemangat untuk all out setiap minggu Marsha perform.. dan terima kasih atas semua positif feedback dan kata2 semangat yg Marsha dpt sebelum dan selepas performance.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Alhamdulillah, bakat ini dihargai membuatkan diri ini ingin sentiasa memberikan persembahan terbaik, istimewa buat semua kesayangan Marsha ❤️❤️❤️ #afmegastar #lovemarshamilan #teammarsha #marshamilan @teammarsha @akademifantasia @lovemarshamilan

Such an honour to be working with such a talented female guitarist, THANK YOU from the bottom of my heart @aniskalisa so much love for this girl! ❤️ #afmegastar #marshamilan #teammarsha #lovemarshamilan

Sebab ni la aku sayang ko nurul @sharifah_sakinah 🤣🤣🤣!!!Minggu ni mmg marsha down gila coz rock is definitely not my forte.. so dia dgn xtidur dr smlm dtg support i! Thanks kiki!!! Loveeeeeee ❤️

Alhamdulillah Syukur.. Marsha sangat berpuas hati dengan persembahan pada malam ini walaupun Marsha tidak berapa mahir sangat dengan genre Rock.but yes i did my best!!! Doakan Marsha bersama #teammarsha dapat mempersembahkan kreativiti kami lagi buat anda semua pada minggu akan datang.. terima kasih atas undian, doa dan sokongan semua.. love u all!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘 @teammarsha @lovemarshamilan @akademifantasia #lovemarshamilan #teammarsha l#afmegastar

Mood for tonight!! InsyaAllah dipermudahkan Amin Ya Rabb.. ada peminat setia #afmegastar dan #teammarsha tak kat sini? Nantikan persembahan Marsha mlm ni, lagu Salam untuk kekasih.. kita nyanyi sama sama malam ni okay!.. Jom AFUNDI MARSHA ke 32777 jasa baik dan sokongan semua amat Marsha hargai.. Sayang korang!!! Kita Jumpa malam ni InsyaAllah. ❤️❤️❤️ doakan Marsha 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘 @teammarsha @lovemarshamilan @akademifantasia @marshamilanlook

Kalau tak dapat nak tengok #AFMegastar di hadapan TV malam ni, jom livestream di www.afmegastar.com.my! Ada segmen khas bersama Adriana & Haikal dan dengar cerita ada penampilan-penampilan khas lagi malam ni. Jom kita layan.

Jadikan bintang kegemaran anda sebagai Megastar Pilihan Raku minggu ini! Dengarkan semula lagu persembahan peserta AF Megastar di Raku setiap minggu selepas konsert berlangsung! Megastar yang mendapat jumlah "play" terbanyak dalam playlist mingguan di Raku akan menang anugerah tersebut. Peminat yang menjadi pengguna paling lama mendengar playlist tersebut juga boleh menang wang tunai! Layari play.raku.my/afmegastar

@sherry_alhadad !!!!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 thank you so much! Jangan lupa AFUNDI Marsha yaaaaa!!!! #afmegastar #teammarsha #marshamilan #lovemarshamilan

"Jangan lupa untuk AFUNDI saya di www.afmegastar.com.my. Senang je, login guna Facebook account anda, dah boleh terus undi.
Kalau nak undi melalui SMS, taip AFUNDI<jarak><NAMA BINTANG> atau AFUNDI<3/5/10/20><jarak><NAMA BINTANG> dan hantarkan ke 32777.

#AFMegastar, MALAM ESOK, 9 malam, di Astro Ria & Ria HD. Untuk livestream, sila ke www.afmegastar.com.my."

You treat me more than a daughter-in-law. You showed me love and care. How lucky I am to have a mother-in-law like you mama. Thank you for being an inspiration...strong and beautiful inside out! Alhamdulillah. Have a Wonderful Birthday Mama. ❤️😘

Most Popular Instagram Hashtags