marshablushoff marshablushoff

502 posts   6286 followers   1061 followings

Marsha Karta Swadharma  Beauty Blogger | Vlogger | Self-Taught MUA @makeupbyblushoff Contact : 📬 blushoff@gmail.com 👻 marshabf ↘️Bean Boozled Challenge with BF ↙️

https://youtu.be/a7ee-ICDMnk

Estee Lauder take a step for the Double Wear legendary foundation to this baby stick Double Wear Nude Cushion to achieve glowing radiant skin. Beauty on the go, just can't imagine how it makes flawless complexion will be so much easier. Twist, pad, buff, done, retouch, glam!
.
#esteeID #DoubleWear #DoubleWearNude 📸 @veroonicaong thanks darling

🤑 COMPETITION ALERT 🤑
.
THIS YEAR IT IS TIME FOR BANDUNG!
So, tanggal 20 nanti IBV bakal ada anniversarynya nih! Aku dan banyak temen temen beauty vlogger lainnya akan hadir di acara itu dan merayakan hari jadi kami! Aku pingin berterima kasih sama kalian atas dukungannya selama ini, dan sekarang saatnya aku akan ajak kalian ke acara special itu!! Karena acara ini super special, aku akan bawa 2 PEMENANG saja untuk ikut rangkaian acara super unik dari IBV!! Caranya gimana? Here it goes!
.
1. selfie dengan atribut / benda/ tempat yang melambangkan bandung banget lah! :D
2. post foto tersebut ke instagram
3. tulis caption semenarik mungkin seputar beauty, beauty vlogger, Indonesia, atau bandung
4. jangan lupa tag aku ,@indobeautygram dan @nyxcosmetics_indonesia
5. tambahkan hashtag #IBV2NYXCosmeticsIndonesia #IBV2ndAnniversary dan #IBV2ndAnniversaryxMarshablushoff supaya aku tau, kamu di team aku! Yay!
6. Pemenang akan diumumkan di akun @indobeautygram dan langsung di DM oleh @indobeautygram tanggal 7 MEI 2017
.
Nah, karena acaranya tahun ini akan ada di BANDUNG, aku akan coba bawa salah dua dari kalian yang memang TINGGAL DI BANDUNG atau yang BERMINAT untuk DATANG KE BANDUNG dengan menggunakan expense sendiri dan bertemu di venue acara. (yang nanti detailnya @indobeautygram akan kabari lewat DM instagram kalian.)
CANT WAIT TO SEE YOU AND HAVE FUN WITH YOU! GOOD LUCK! xx
.
✨I'm wearing the new foundation Total Control shade TCDF12 ✨

Restocking your mac supplies here at @maccosmetics own store at Plaza Indonesia. More cheaper than the regular other MAC store, congratulations MAC Indonesia
.
Shooping for 1 Mio got Free Eyeliner and 2,5 Mio for free RUBYWOO! Like whaaaaaaatt
.
📸 @vaniasubrata
#MACAVAF #macindonesia #MACID

Chooker @gouwdium

❤️✨COMPETITION ALERT❤️✨
.
To celebrate the launch of new product “Pickup Liners”, here is my #theBalmombrelips look!
Win a total of IDR 1.000.000,- beauty package from @theBalmid for 3 winners, by :
1. Follow @theBalmid
2. Create your own ombre lips using Pickup Liners
3. Share in caption what shade you are using, and tell us your best pickup line (rayuan gombal)
4. Use hashtag theBalm #theBalmid #theBalmombrelips #youxthebalm
5. Tag @theBalmid

Competition ends at 23rd April and will be announce in 24th April at @theBalmid, Good luck BalmBabe!
Oh hey, to see theBalm counters go to @theBalmid bio ❤
And this, I’m using Pickup Liners shade Checking You Out and Meet Matte Hughes Committed

No... it isn't an exorcist video because of the thumbnail
.
Bean boozled challenge with boyfie finally up. Ini shooting nya setahun lalu yah. Jangan heran disini marsha masih agak kecilan dan farlin belum ada niatan brewokan @fernandofarlin_
.
LINK - BIO
@youtube #indovidgram #beanboozledchallenge #beanboozled #indobeautygram #youtuber #boyfriendchallenge #dingo @dingo_indonesia @dingobeauty.id

✨ MASKER UNTUK JERAWAT ✨
.
Best seller masker pink lab co sekarang bisa kamu temuin di @arethacare
.
Yang punya masalah sama jerawat, masker ini bisa mengangkat kulit kusam, komedo yang mampet di pori-pori. Jerawat aku yang dari merah-merah ngamuk setelah pakai masker ini merah nya ilang
.
@arethacare #pinklabco #deadseamask #mask #beautymask #skincare

❤️✨BUAT YANG JAGO GOMBAL❤️✨
.
COMPETITION ALERT!! To celebrate the launch of new product “Pickup Liners”, here is my #theBalmombrelips look!
Win a total of IDR 1.000.000,- beauty package from @theBalmid for 3 winners, by :
1. Follow @theBalmid
2. Create your own ombre lips using Pickup Liners
3. Share in caption what shade you are using, and tell us your best pickup line (rayuan gombal)
4. Use hashtag theBalm #theBalmid #theBalmombrelips #youxthebalm
5. Tag @theBalmid

Competition ends at 23rd April and will be announce in 24th April at @theBalmid, Good luck BalmBabe!
Oh hey, to see theBalm counters go to @theBalmid bio ❤
And this, I’m using Pickup Liners shade Checking You Out and Meet Matte Hughes Committed

Yasssssss !!! FUDGEEEEE brownies NUTELLA OVOMALTINE IS the reason I'm still alive @yelodesserts @yelodesserts @yelodesserts
.
#capslockbroken #brownies #foodporn #nuttella #ovomaltine #heaven

#throwback with the super gorgeous @anggun_cipta and vlogger girls. Good time vibes !

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags