mariastray.no mariastray.no

621 posts   6136 followers   634 followings

MARIA STRAY HOMME 🌟  🌲 Hunting ✳ fishing ✳ nature ✳ outdoors 📝 Writer at outdoor magazine Villmarksliv 🔲 Årets Turjente 2016 Nominert til : Årets Villmarking 2017

https://www.facebook.com/mariastray.no/

Noen ganger må turplaner endres 😖 Lillebror Even (12) har fått kjeven ut av ledd to ganger på én uke!

Vi hadde planlagt overnattingstur i telt, med ski og pulk - hans første vintertur over flere dager. Legen har gitt streng beskjed om at dersom kjeven går ut av ledd en gang til må den stives av i en hel uke! Da er det nok best å sette helsa først 😉 Nå må vi finne på noe lurt!

#villmarksknappen #tureventyr #turplanlegging

Pølser og marshmallows i utepeisen, skikkelig nærtur 😜

Fiskåvann i solnedgang i går kveld 😍

Mmm, pinnebrød 😍 Det er sykt lett å lage og smaker godt på bålet!

Jeg husker dette som en storslager fra barndommen. Små og enkle gleder er ofte det som setter spor. Håper jeg kan dele dette videre med mine barn en gang i fremtiden!

Foto: @beavalandphoto

Have a good weekend 😄 Look at the link in my bio if you need some tips on how to make a fire 🔥 😉 Photo: @beavalandphoto

#pasvikfhs #bergansofnorway #stormberg

🌟 UKENS TURTIPS: Når du er på tur og skal overnatte ute i sovepose, er det viktig å være varm. Du vil få en helt annen turopplevelse dersom du lærer deg noen enkle grep for å holde varmen i posen.

Det er først etter at jeg lærte meg en del triks for å holde varmen natten gjennom at jeg sover ekstra godt og lenge ute!

ET VIKTIG TIPS: Ikke legg deg når du er kald. Hvis du legger deg for å sove når du er kald, blir du sjelden varm. Det er bare én ting å gjøre: å bevege seg. Jeg pleier å gå en tur før jeg hopper i posen. En skitur med hodelykt kan være både koselig og spennende. Men pass på at du ikke blir svett, da kan du bli enda kaldere. © Mariastray.no #CrispiNorge #EnjoyTheOutdoors

Sjekk ut mitt første innlegg på @turjenter.no 😄✌ Jeg har skrevet om hvordan alle kan være litt friluftsmenneske - uansett hvor mye eller lite tid, penger og erfaring man har! Dra på evenTUR!

FREMDELES NOEN TIMER IGJEN Å STEMME PÅ 😉 Har du stemt? Klikk deg inn og stem på din favoritt hvis ikke 😁

Linken er fortsatt i profilen min! 👍
#campvillmark #åretsvillmarking

Utstyret trenger ikke være så heftig for at turen skal bli fin! 😎

WOULD YOU VOTE FOR ME AS WILDLIFER OF THE YEAR (Årets Villmarking)? 🏔🙋 Link in bio to voting: click the heart on my photo ➡ you've voted!

Here are some clips from my journey over the last years. I've gone from being a 'city girl' to becoming 'Hiking Girl of the Year 2016'! 🤗 I hope you'll vote for me once more. 🌟 I hope you're enjoying your weekend outdoors if you can, I know I am! 🎥: Tuva Vestad / @tuvavestad

#pasvikfhs @pasvikfhs#fhsliv

UKENS TURTIPS: Da jeg var fersk friluftsentusiast ante jeg ikke hva jeg skulle ha i sekken når jeg dro på tur.

Etterhvert har jeg erfart hva som er nødvendig - og hva som er unødvendig å ha med på dagstur og kortere turer. To ting jeg alltid har i sekken er kniv og fyrstikker: kniv får du bruk for rett som det er.Verdien av et bål når du er kald er uvurderlig.

Fyrstikkene legger jeg øverst i sekklokket sammen med hodelykt, solbriller og regntrekk til sekken. Regntrekket holder eventuelle skifteklær og fyrstikkene tørre. Kniven kan også være grei å ha i beltet på buksene, slik at den er tilgjengelig dersom du skal lage et bål eller skulle trenge den til noe annet.

I samarbeid med @crispinorge 🤗💚 📷: @beavalandphoto

#lovemycrispi#crispinorge#enjoytheoutdoors

Les saken på KRSby / @krsby_no. ✌ Klikk deg inn på linken i profilen min og stem slik at jeg har en sjanse til å bli med videre i kåringen: Årets Villmarking 😎 📷: @beavalandphoto

#turjenter #campvillmark #KRSby #fvn