[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

mardiana_alwi mardiana_alwi

1926 posts   73886 followers   2159 followings

Mardiana Alwi  Ig review : πŸ’Œ diana.alwi@gmail.com Follow @marqueenofficial Page FB : fb.me/mardianaalwiofficial

My 3rd Raya Outfit by @radiusite
#radiusiteraya2017

2nd day raya outfit
Kebaya dari @cik.puan.gojes
#darijauhdahnampak 🀣
#nanazizraya2017

Donning @lilypetuna (Touch up ikut kreativiti sendiri) 🀣
Tp cutting design ni mmg letopss
I love it!!!
#kebabom #lilypetunaraya2017 #1straya #lilyraya2017 #nanazizraya2017

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Kak Ratnah!!! Kejap lagi jam 10am di Astro Ria dan Ria HD utk #familytuanihsan πŸ’ƒ
Baju @lilypetuna
#lilyraya2017 #lilypetunaraya2017 #nanazizraya2017

Haaaa triplet?? πŸ€€πŸ˜“πŸ€£
Mesti korang tak sabar nak tgk #familytuanihsan

#Repost @sis_515 (@get_repost)
・・・
Jgn lupa tgk #familytuanihsan hari raya pertama jam 10pg di astro raya 122 n astro 123..

Korang balik mana?
Hati2 ya bawa kereta. Ingatlah org yg tersayang
Kami raya Jay Bee πŸ’ƒ
Siapa balik JB say Hai! πŸ™‹β€β™€οΈ

#Repost @ashrafmuslim (@get_repost)
・・・
Hari ini hari terakhir kita berpuasa. Sayu nya hati bila Ramadan meninggalkan kita.Waktu berdetik di bulan ramadan amatlah cepat bgku, tak puas ku menikmatinya dgn puasa, solat terawikh, baca quran dan amalan2 yg membuatkan Allah bertambah sayang pada kita. Ya Allah aku akan rindukan ramadan ini walaupun pelbagai dugaan menimpa, tapi ku yakin Engkau akan kurniakan nikmat2 sptmana Engkau kurniakan pada org2 yg beriman. Sempat ku ukirkan senyuman kpd anak2 pelarian rohingya, anak2 yatim dan orang2 tua yg tiada waris pada ramadan ini. Kata-kata keramat dgn Ucapan "Terima Kasih" sudah cukup memberi kepuasan pada diriku ini. Apa lagi sumbangan yg ku boleh buat? Mereka semua perlukan prihatin dari kita, jadi bantulah apa yg kita mampu.
Syukur pada Allah swt, dgn perancangan yg amat singkat saya dan sahabat saya Sham dapat mengumpul barisan artis iaitu Acong sweetchild, Shah Sulaiman, Abam Bocey, Mardiana Alwi, Lufya, Fahmy Reza dan Fad utk bersama2 saya bg program ini dan dgn sokongan dari Ds Khairil Annas, Pengerusi Yayasan Mustika Kasih dan team membuatkan program CSR ini lebih bermakna. Hanya Allah sahaja yg tahu apa yg terbaik utk mereka dan juga diri kita. Semoga ibadah ini mendapat rahmat dari Allah swt dan manfaat kpd kita semua..
#CsrProgram #YayasanMustikaKasih #Ashrafmuslimandfriends
#ProjekRamadan #RinduRamadan #uwaescreative
@acongsweetchild
@shahsulaiman90
@mardiana_alwi
@abam_bocik
@fahmyreza
@lufyaluvya
@fad_anuar
@kaj_lordofcambridge
@amirul.ar
@routestory
@tengku_ruhaidie
@uwaescreative

#Repost @ashrafmuslim (@get_repost)
・・・
Hari ini hari terakhir kita berpuasa. Sayu nya hati bila Ramadan meninggalkan kita.Waktu berdetik di bulan ramadan amatlah cepat bgku, tak puas ku menikmatinya dgn puasa, solat terawikh, baca quran dan amalan2 yg membuatkan Allah bertambah sayang pada kita. Ya Allah aku akan rindukan ramadan ini walaupun pelbagai dugaan menimpa, tapi ku yakin Engkau akan kurniakan nikmat2 sptmana Engkau kurniakan pada org2 yg beriman. Sempat ku ukirkan senyuman kpd anak2 pelarian rohingya, anak2 yatim dan orang2 tua yg tiada waris pada ramadan ini. Kata-kata keramat dgn Ucapan "Terima Kasih" sudah cukup memberi kepuasan pada diriku ini. Apa lagi sumbangan yg ku boleh buat? Mereka semua perlukan prihatin dari kita, jadi bantulah apa yg kita mampu.
Syukur pada Allah swt, dgn perancangan yg amat singkat saya dan sahabat saya Sham dapat mengumpul barisan artis iaitu Acong sweetchild, Shah Sulaiman, Abam Bocey, Mardiana Alwi, Lufya, Fahmy Reza dan Fad utk bersama2 saya bg program ini dan dgn sokongan dari Ds Khairil Annas, Pengerusi Yayasan Mustika Kasih dan team membuatkan program CSR ini lebih bermakna. Hanya Allah sahaja yg tahu apa yg terbaik utk mereka dan juga diri kita. Semoga ibadah ini mendapat rahmat dari Allah swt dan manfaat kpd kita semua..
#CsrProgram #YayasanMustikaKasih #Ashrafmuslimandfriends
#ProjekRamadan #RinduRamadan #uwaescreative
@acongsweetchild
@shahsulaiman90
@mardiana_alwi
@abam_bocik
@fahmyreza
@lufyaluvya
@fad_anuar
@kaj_lordofcambridge
@amirul.ar
@routestory
@tengku_ruhaidie
@uwaescreative

Kita dah ada geng buat facial treatment. With cek mek molek @izreen.azminda . Dia pun happy sgt2. Kalau baca caption kat IG die panjang lebaq, boleh buat karangan! Hahah
So korang tunggu apa lagi? Tag kawan2 awk utk sama2 pergi buat facial treatment k? Best!!πŸ‘πŸ»
Tu muka kitaorg fresh baru lepas buat facial treatment. Takyah mekap dah pun πŸ‘πŸ»
Contact kak @zaherarashid @iena_qistina
#mardianaatsalunkecantikanabadiindah

Kulit muka bersih sy happy!!!
Alhamdulillah
Tq sgt pd kak @zaherarashid @iena_qistina sbb facial treatment dieorg mmg sgt BAGUS. Servis TIP TOP. Mmg kesan seawal SEKALI TREATMENT pun da nampak glowing. Apatah lagi sy ni yang dah KALI KE-10 hari ni buat dgn dieorg. Syukur sgt2 berjumpa dgn 2 org kakak jelita ni.
Serius korang, servis terbaik, harga terbaik. Dah kurang dr seminggu nak raya, salun dieorg fully booked! Sbb bukan ckp kosong tp mmg korang akan puas hati. Sekarang ni, mak kita, kakak2 kita, adik kita semua pergi salun ni sbb geram tgk hasil kulit muka ni. Tak percaya, meh contact dieorg k, korang rasa sendiri la 😍❀️ @zaherarashid
@iena_qistina
#mardianaatsalunkecantikanabadiindah

Pulang Di Hari Raya - Noor Kumalasari

Baju letops @leeyanarahman.co
MUA letops @afeer_kualalumpur
Akak belanja sikit la video #laguraya utk program #adilaraya nanti raya. Akan keluar di radio #klasikfm

Masa bersama ibubapa tidak lama. Masa berlalu sgt pantas. Sekejap sahaja mereka sudah berusia.
Andai kita terlalu sibuk, tdk meluangkan masa bersama mereka, bimbang kita tidak sempat 'rapat' dgn mereka sebelum nafas terakhir.
Raikan dan hormati hak masing2
Loc : Pusat Jagaan Nur Hasanah, Kg. Sesapan Kelubi, Beranang
#yayasanmustikakasih

Most Popular Instagram Hashtags