marcguillot marcguillot

463 posts   579 followers   407 followings

Marc Guillot  Soy especial 🙃

🌞 curiosament el vent havia dibuixat el teu nom a la sorra del desert, jo no vaig tenir res a veure

La niña nómada de la montaña, viviendo descalza a 2.000 metros de altura. #moto #trip #morocco #africa #bmw #JbelSaghro #nomada #nomads

Los niños salvajes de Tagdilt #moto #trip #bmw #morocco #makelifearide #offroad

Saludando al Atlas #morocco #moto #bmw

Ready for the adventure 🇲🇦

Gato que de teja en teja, salta, camina y no se queja.

Avui és Dia Mundial de la Ràdio i és un dia molt especial per a mi! La ràdio és la única cosa que vaig decidir quedar-me per a mi, quan vaig decidir baixar-me del tren de la professió periodística. I sé que vaig triar bé, molt bé. Perquè ha estat la única cosa que he trobat a faltar durant aquests últims anys.
Aquesta foto és del dia que vaig tenir la sort de compartir estudi de ràdio i entrevistar el meu millor amic durant el meu programa @objectiuradio. Va ser una entrevista molt especial per a mi, perquè ell, en @quiquegallemi és el culpable que jo ara pugui dir que estimo la ràdio... Ell m'hi va iniciar, em va enganxar, quan jo mai ho havia fet abans, escoltant el 'Tu Diràs'de @jordibaste a RAC1, en aquelles nits adolescents a casa seva de Terrassa. Des de llavors, i gràcies a ell, la radio em torna boig i em fa feliç, i des de llavors, fins avui, cada dia escolto la ràdio quan em poso al llit, i també m'acompanya al llarg del dia, al cotxe, al carrer, a casa... Aquest any, a més el #DiaMundialDeLaRadio es especial. Vaig poder tornar a la ràdio, fent el programa que jo volia, després d'uns quants anys allunyat d'un micròfon... Per desgràcia, aquest programa ha hagut de plegar abans d'hora ... Però per sort, la ràdio, si l'estimes sempre t'espera , i sé segur que hi tornaré molt, molt aviat.
Feliç #DiaMundialDeLaRadio a tots!! Perquè la ràdio és de TOTS!! Gràcies Quique per contagiar-me amb el millor virus del món!!

Most Popular Instagram Hashtags