[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

manokonyvek manokonyvek

206 posts   584 followers   914 followings

ManóKönyvek  Izgalmas, vidàm, vagy épp megható könyvek kicsiknek és màr nem olyan kicsiknek. Avagy a lapozóktól a felnőttszínezőkig.

http://www.manokonyvek.hu/

Tegnap nyertünk egy ilyet (is)! A Magyar Gyerekirodalmi Intézet zsűrije szerint a tavalyi évben megjelent legjobb 25 külföldi gyerekkönyv között a helye A dzsungel könyvének. Köszönjük Quentin Gréban gyönyörű képeit és Tótfalusi Ágnes remek fordítását!
#adzsungelkönyve,#quentingreban,#tótfalusiágnes,#manókönyvek,#díj

Pulcsiban alszom - de ki? Ès miért? Minden kiderül Bencze Blanka regényéből! Itt az első Rólad-Neked regény-nem csak kamaszoknak
#benczeblanka,#pulcsibanalszom,#roladneked,#menokonyvek

Bzzzzz, nálunk méhes az este! Nálatok?
#méhek,#bees,#manokonyvek

Szakítós antológia - ne hagyd ki!
#dragomangyorgy,#szakitos,#menokonyvek

Olvassátok a Szakítós antológiát!
#karafiathorsolya,#szakitos,#menokonyvek

Megjelent! Ha jót akarsz olvasni, ki ne hagyd!
#manokonyvek

Izgalmas nyomozós sorozat 8 éves kortól. Agatha Mystery tizenkét éves, egy hatalmas házban él Londonban világutazó szüleivel (akik egyébként szinte sosincsenek otthon), kedvenc macskájával és Mr. Kenttel, az egykori ökölvívóval, aki komornyiként szolgál a Mystery családnál.
Ismeritek a sorozatot? Hamarosan jön a következő része, ezúttal a Norvég tengeren, egy óceánjáró fedélzetén kalandozunk. Addig is, nézzük, kik a könyv szereplői :

Ti is felpakoljátok hétvégén a síléceket, szánkókat, és kerestek egy kis havat? Vagy csak szívesen olvasnátok együtt havas kalandokról?
Nektek melyik Bori/Berci könyv a kedvencetek?

Előrendeltétek már? Jön a Mesél az erdő 2. része!!! https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/gyerekirodalom/mesek/mesel-az-erdo-a-torpekrol

Most Popular Instagram Hashtags