mamawisedk mamawisedk

1,588 posts   7,144 followers   839 followings

- Mødre imellem  MamaWise - alt det kun erfaringer kan lære dig. I fællesskab finder vi de bedste råd, tips og tricks til mor og barn. Kontakt 👉mamawisedk@gmail.com

Gode feriesteder til børn.
Vi skal have lavet nogle forskellige guides og har brug for din hjælp. Har du været på ferie i Rom, Berlin, London, Thailand eller andre gode steder? Kan du anbefale hoteller, strande, restauranter, seværdigheder, forlystelser eller andet? Hvis ja- vil vi meget gerne modtage det på mail. Send os en besked hvis du vil høre nærmere. Eller hvis du vil dele en rejseberetning vil vi også gerne læse.

Vi har fået lov til at få et indblik i Annes tanker og følelser i forbindelse med deres IVF forsøg for at få datteren Sofie. Anne tager os med helt fra start af og lige frem til fødselen af deres datter, som endte i akutkejsersnit.
Link i bio 👆👆 #beretning #IVF #fødsel #mama #mamawise #mødre #mor #mamawisedk

Certificeret ernæringsrådgiver Kristina med speciale i Functional Medicine har skrevet om slankende ammekost.
Klik ind og se hendes gode råd link i bio 👆👆 Du kan læse mere om Kristina på: https://greennutritionguides.dk/kontakt/ og på Facebook Green Nutrition Guides

Skønne @detvier har valgt at forkæle to heldige vindere med et gavekort på 500kr til deres skønne fest univers. Der er mange forskellige pakker at vælge imellem, som alle fuldender den perfekte børne fest.
For deltagelse skal du:
-følge @detvier og @mamawisedk -skrive hvilken pakke du vil bruge gavekortet på. -tag meget gerne en eller flere mødre du tænker kunne være interesseret i, at holde den perfekte børnefødselsdag.
Vinderne findes på søndag 🌸

Klik ind og læs Dittes beretning om akut kejsersnit. Direkte link i bio

I kan lige nu finde inspiration til 6 forskellige legehuse til haven på MamaWise.dk.
Foråret er over os og sommeren nærmer sig. Sol og sommer er gerne ensbetydende med en masse leg udenfor i haverne rundt omkring i Danmark. Vi har samlet lidt inspiration til forskellige legehuse. Klik ind og læs med, vi håber du bliver inspireret.
Og del endelig hvis I også har et fint legehus i jeres have 👇😘
Link i bio 👆👆

“Når man får at vide, at man venter et alvorligt sygt barn”
- @cilletoftgaard har delt sin beretning omkring tankerne hun havde i graviditeten og forløbet med hendes søn Hector, og det, at få at vide, at ens barn er alvorligt sygt med mellemgulvsbrok. “Det er med frygt og uro i hele kroppen, da vi tager bilen og kører halvanden time ind til Rigshospitalet.” - klik ind og læs resten af beretningen. Vi kan afsløre, at det hele ender godt <3 link i bio 👆👆 #livetmedbørn #livetsommor #mor #mama #mamawise #mamawisedk #sygtbarn #mitguld #mødreimellem

Prøv denne lækre opskrift på smoothie/hjemmelavet is i weekenden :-) Mums.
Opskrift i bio 👆

#opskrift #smoothie #mamawise #mor #mødre #mama #mamawisedk

GODE RÅD FRA EN JORDEMODER:
Er min baby stor nok?
- Stine som er kvinden bag privatjordemoderkbh har skrevet et indlæg til os, omhandlende størrelse på baby mens h*n er inde i maven, klik ind og læs med.
Direkte link i bio

Klik ind og læs jeres egne 'bedste råd om amning' - Link i bio 👆👆

Klik ind og læs eller genlæs lille Johans fortælling <3
Link i bio. 👆

Most Popular Instagram Hashtags