[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

mamaakif_butikmurahonline mamaakif_butikmurahonline

1169 posts   801 followers   1235 followings

Noor Fairus  Trusted seller #menjual pakaian wanita murah #menjual sandal kasut by shooz ediza #menjual handbag/wallet gred www.wasap.my/60104242162

QAIRA KURUNG - REKAAN YG TRENDY DAN STYLO UTK WANITA2 BEKERJAYA 😎 💕REKAAN KHAS “CARDIGAN” dr Material Heavy Chiffon High Quality
💕SESUAI UTK WANITA YG INGIN TAMPIL BERGAYA DAN MODEN
💕8 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK
💕SGT SESUAI DIPAKAI UTK KE TEMPAT KERJA, MAJLIS KERAIAN. NAMPAK STYLO N FRESH GITEWW 💕TERDAPAT PILIHAN SAIZ DR S-XXL
💕SESUAI JUGA DIPADANKAN DGN JEANS DAN PALAZO
💕MATERIAL BAJU DAN KAIN DR COMO CREPE YG SUPER COMFORTABLE 💯
💕 TAK MUDAH RENYUK DAN TAK JARANG
💕LABUH MENUTUPI PUNGGUNG DAN LONGGAR
💕ZIP KAIN SEBELAH KIRI
💕PINGGANG GETAH KIRI DAN KANAN 💐CONFIRM SELESA N REPEAT ORDER 💯

Dapatkan Dgn Harga Promosi Paling Mampu Milik ‼️ =======================
RM115sm/120ss
Free pos ⛔️READYSTOCK
⛔️NO BOOKING .

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

DANISHA KURUNG PLAIN BASIC

SEMESTINYA HARGA PUN BASIC2 JUGA... [**tu yg nak tahu sebelum baca details😜] ________

JENIS SUKA SIMPLE

SUKA BIASA2
.
Walau simple walau biasa
tapi anda tampil luar biasa tau, sedap mata memandang.. Ya ini yang anda cari kurung plain danisha menepati cita rasa anda..
. 💕material como crepe 💕tagan lepas mudah wuduk 💕zip untuk bf 11inch 💕getah keliling pinggang kain.. sgt selesa 💕kain potongan duyung 💕saiz XS hingga 5XL 💕poket disebelah kanan

WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS DAN SCREEN HP MASING2

HARGA DANISA KURUNG

RM87sm/RM92ss
Free pos .

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

TAHUN LACE... Kita yang Chubby pun nak berLACE jugak.. Simple and elegant
.
CLARA BABYDOLL SERIES

RM115 SM /RM120 SS Free pos
.
Made of Como Crepe With Shoulder and 1/2 Sleeve lace
Round Neck and Back Button
Babydoll Type
Saloma Sleeve
Mermaid and full lace Skirt
.
🛡Label XL
Recommended Size XL to 2XL
Shoulder 16in
Bust 44in
Waist 46in
Hips 52in
Armhole 20in
Sleeve Length 23.5in
Length 28in
.
Skirt
Waist 26-42in
With 1/2"elastic waistband
With Side Hidden Zip
Hips 46in
Length 41in
.
🛡Label 2XL
Recommended Size 3XL to 4XL
Shoulder 17in
Bust 48in
Waist 52in
Hips 60in
Armhole 24in
Sleeve Length 24in
Length 29in
.
Skirt
Waist 30-46in Elastic waistband
Hips 50in
Length 43in
.
🛡Label 3XL
Recommended Size 4XL to small 6XL
Shoulder 18in
Bust 52in
Waist 60in
Hips 70in
Armhole 26in
Sleeve Length 24.5in
Length 30in
.
Skirt
Waist 36-52in Elastic waistband
Hips 54in
Length 44in ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance .
💃
SEHA - Model Plussize Height 167cm with heels / Body size L/XL depends on designed
.
EIDA - Model Plussize Height 164cm with heels / Body size XL/2XL depends on designed .

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

CLARA BABYDOLL SERIES (PETITE)

RM110 SM /RM115 SS Free pos
.
Made of Como Crepe With Shoulder and 1/2 Sleeve lace
Round Neck and Back Button
Babydoll Type
Saloma Sleeve
Mermaid and full lace Skirt
.
🛡Label M
(Fit XS to S)
Shoulder 14in
Bust 36in
Waist 40in
Hips 44in
Armhole 16in
Sleeve Length 22in
Length 26in
.
Skirt
Waist 22-36in
With 1/2"elastic waistband
With Side Hidden Zip
Hips 40in
Length 41in
.
🛡Label M (Fit M to L)
Shoulder 15in
Bust 40in
Waist 42in
Hips 48in
Armhole 18in
Sleeve Length 23in
Length 27in
.
Skirt
With 1/2"elastic waistband
With Side Hidden Zip
Waist 26-38in
Hips 44in
Length 42in
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance .
💃
Model wearing size L

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

Kurung cotton KHAIRA 📢📢 PROMOSI PENGENALAN

RM54 tak masuk pos 📍AMARAN 📍OFFER INI HANYA UNTUK 30HARI SHJ (OFERR smp 20/3/2018

SLPS INI, HARGA KEMBALI ASAL •RM65 xmsuk pos 📍STOCK SANGAT TERHAD
📍1st Come 1st Serve (Kos Pos kurung cotton KHAIRA)

1psg RM7 sm 1psg seterus nya RM3
1psg RM9 ss 1psg seterus nya RM4

Harga xmasuk rantai 👚design kurung moden
👚zip belakang
👚sepan di bahu 👖design kain lipat batik
👖pinggang getah kiri & kanak 👖zip sebelah kiri ✅material Cotton
✅mudah digosok ✅senang nak jaga ✅boleh masuk mesin basuh ✅kain sejuk sangat selesa dipakai
✅Sesuai untuk cuaca di malaysia 📌Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
📌Ada Sedikit perbezaan Warna
5-10 % faktor Cahaya Kamera anda .
📌Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc .

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎 💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕

Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍 🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA
Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So korang tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤ 🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺

fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. 🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻

bukan berfashion jee, design bynurhafizah tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni.. 💞FRONT HIDDEN POCKET💞

ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Harga wajib beli😍😍
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ RM 75
(FREE POSTAGE) .

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

ANDREA TUNIC .
Features:
✅ Wuduk Friendly
❎ Breastfeeding friendly

Material: High Grade Como Crepe
- Non See Through
- Tidak melekap
- Menyerap Peluh
- Soft Texture
- Sangat Selesa

RM67 INCLUDE POSTAGE (SS :+ RM3) * Size 3XL Sehingga 5XL ada cas tambahan RM8/pcs .

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

Lady Dior jelly bags ( matte effect ) - bag with long strap - color : Black / green / rose / maroon / blue / purple - all with Keychain Dior - size m ( this is not mini size )
RM 90SM / RM 95SS
free pos .

Www.wasap.my/60104242162

#handbag#handbagmurahcantik#handbaggred#handbaggredaaa#lvhandbag#boniahandbag#coachhandbag#carlorinohandbag#guesshandbag#chanelbag#handbagjenamagred#handbagstyle#cikgu#studentslife#ipt#baghantaran#settunang#setkawinmurah#presents#anniversary#besdayboy

SOFEA TUNIC =============
package single
============= RM 79

1 tunic SOFEA +FREE POSTAGES ✋🏼5 SEBAB KENAPA MESTI DAPATKAN SOFEA TUNIC🌹
========================= 🌹+VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN–
Design Sofea Tunic paling versatile dan trendy diinspirasikan dari turki dan korea … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel kiri kanan mampu buat sis kelihatan COMEL dengan diserikan lagi potongan ala-ala princess cut. Confirm sis nampak kelihatan muda gituuuu. 🌹+SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA -
Dengan effect border warna NUDE sangat sesuai dipandankan semua warna skirt dan seluar. So korang tak perlu pening-pening nak cari warna sesuai untuk seluar atau skirt bila pakai tunic nanti sebab Sofea Tunic sangat cocok dengan semua warna tauu. 🌹+METERIAL DUBAI COMO CREPE –
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. 🌹+ FRONT HIDDEN POCKET-
ada dua poket sembunyi di bahagian depan , boleh la korang nak letak hp ke , duit ke , wallet ke , kann mudahh .. sgt sesuai untuk orang yang malas nak bawa handbeg. 🌹+BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY .- bukan berfashion jee, design tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni.. .
Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

SESUAI UTK SEMUA MAJLIS 😀

AWAS ‼️ STOCK SANGAT LIMITED, PASTIKAN ANDA GRAB SEBELUM MENANGIS TIDAK BERLAGU 😂

Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼️ ❤SIMPLE YET ELEGANT ❤

Keistimewaan
ZENIA KURUNG yg Menjadi Rebutan Ramai :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk

NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ RM95sm RM100ss
Free pos 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED .

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

BAYANGKAN SIS YANG PAKAI KURUNG CIK SITI TERBARU INI! MESTI SIS NAMPAK AYUUU JER KAN! … BETUL KE BETUL?
.
.
=======================
APA KELEBIHAN KURUNG CIK SITI NIE?
=======================.
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan KURUNG PESAK GANTUNG yang sangat Unik. Mengimbau Tradisi Melayu bila dipakai dan takkan boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke pejabat maupun kemana saja..
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda..
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Kain Lipat Batik dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai..
.
☑️ NURSING FRIENDLY
Menggunakan hidden zip untuk nursing akses. Ianya lebih mudah dan pantas bila diperlukan kerana tidak menggunakan butang sama sekali..
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takde la lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan 😉

OFFER PRICE : ♥️ RM99 + RM8SM/ RM12SS
(NORMAL RM169) .

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

BELLARINA 2.0 🔥MATERIAL LYCRA BERKUALITI
Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, tak kedut,tahan lasak & lagi best boleh campak je dalam mesin basuh. Sekali putar dengan baju lain. JIMAT MASA! 🔥 CUTTING POLOS
Tak perlu risau sangkut tang dada atau punggung, cutting polos & mengekalkan nilai muslimah sejati gituu 🔥 POKET DI KANAN BAJU
Memudahkan uolsss semua untuk meletakkan barangan kecil tanpa teringgal atau banyak-banyak beg nak bawa . 🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY
BELLARINA membantu mommies yang BF yang berkerjaya tau ‼dengan mesra BF dan memudahkan uolss semua mengambil wudhu juga 😉 🔥 SIZE S-XXXL
Yang nie BEST sekali . haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Keyakinan diri adalah kunci utama tau untuk wanita berkerjaya 😉

Harga RM109 FREE POSTAGE .
Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

MALAIQA BLOUSE

gosok sikit2 je...anti kedut seharian...🙂
.

rm68 sm / rm 75ss .. Zip sorok di bahagian dada/mesra menyusu

Butang di pergelangan tangan/mesra wuduk

Material HI QUALITY COMO CREPE yg sesuai dgn cuaca di malaysia...COMO CREPE kami guna jenis tidak jarang walaupun warna cerah...tak perlu pakai inner...
.
.
JANGAN TUNGGU HARGA KEMBALI KE NORMAL PRICE...GRAB CEPAT SEMENTARA KAMI BAGI SPECIAL PRICE...
.
Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

ORKID BLOUSE

rm68 sm / rm75 ss
Zip sorok di bahagian dada/mesra menyusu

Butang di pergelangan tangan/mesra wuduk

Material HI QUALITY COMO CREPE yg sesuai dgn cuaca di malaysia...COMO CREPE kami guna jenis tidak jarang walaupun warna cerah...tak perlu pakai inner...
.
.
JANGAN TUNGGU HARGA KEMBALI KE NORMAL PRICE...GRAB CEPAT SEMENTARA KAMI BAGI SPECIAL PRICE... Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

RESTOCK
Detail nadiera
----------------------
Material - royal thai silk
Zip tangan - friendly wudhu
Zip dada - nursing friendly
Ironless
Kain x melekat
Kain x jarang dan x panas
Potongan A cut
Saiz xs - 3xl

RM 98SM / RM 105SS

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

Jubah AIRIS 3.0
--------------------------
Material - moss crepe
Zip tangan - friendly wudhu
Zip dada - nursing friendly
Ironless
Poket - belah kanan
Kain x melekat
Kain x jarang dan x panas
Potongan A cut
Saiz xs - 3xl

Ready stok

rm100sm / rm105ss

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon

Most Popular Instagram Hashtags