mallofscandinavia mallofscandinavia

3,046 posts   21,817 followers   265 followings

Mall of Scandinavia  Välkommen till en plats med upplevelser utöver det vanliga. #mallofscandinavia för att synas i vårt flöde. Bli medlem här:

Glow glow glow, it's all about the glow. I MAC-butiken på plan 1 ger personalen dig de bästa tipsen för att få det där perfekta glowet. ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Visit @macmallofscandinavia on level 1 to get tips about how to get the perfect glow.
#maccosmetics #glow #mallofscandinavia

Nu delar vi ut Musse-öron med tillhörande armband i Click & Service till alla medlemmar! Gäller så långt lagret räcker, först till kvarn. Det är kostnadsfritt att bli medlem och det blir du enklast genom att signa upp dig via länken i vår bio.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Sign up to our loyalty program and get a Mickey Mouse diadem. Valid as long as stock lasts.
#mallofscandinavia

Varmt välkomna att vara med när Babblarnas lekplats öppnar hos oss. Missa inte invigningen på lördag kl 13.00 tillsammans med Sanna känd från Discodängan och massa andra härliga barnmusikfilmer på Youtube. Vi kommer även att få se en modevisning med Babblarnakläder från me&i. Förbered er på att dansa, sjunga och hänga med! Lekplatsen och aktiviteten är anpassad för barn 2-5 år.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Welcome to join us on Saturday at 1 pm when Babblarna's playground inaugurates at Mall of Scandinavia.
#babblarna #lek #mallofscandinavia

@panduroofficial har helgerbjudanden mellan torsdag-söndag och denna veckan fokuserar man på pixlar. Perfekt pyssel till sportlovet som närmar sig med stormsteg.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Panduro has great deals on pixel crafts this weekend.
#panduro #pixelcraft #diy #mallofscandinavia

En livfull och musikalisk resa med bandet @theapricots_band väntar nu på fredag mellan 16.00-20.00 på Dining Plaza. After Work med glädje, energi och toner av musiken från 50-, 60- och 70-talet.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐
After Work with the band The Apricots at Dining Plaza this friday between 4pm-8pm.
#theapricots #diningplaza #afterwork #mallofscandinavia

Tunnare jackor, sol och bara gator. Tro det eller ej men snart är våren här. Missa inte @lexingtoncompany SS19 kollektion som du nu hittar i butiken på plan 1.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐
A colorful start, spring/summer- 19 collection now in store!
#lexington #SS19 #spring #mallofscandinavia

Nu är det snart dags att plocka fram cykeln igen, eller är du kanske en sådan som cyklar året runt? Du vet väl att vi har ett cykelrum för alla medlemmar med över 130 cykelplatser, en servicestation och skåp för hjälmförvaring? Besök någon av våra receptioner för att ta del av förmånen.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Did you know we have a room for bicycles with a service station and lockers for helmets?
#cykel #mallofscandinavia #arenastaden

Hos @lushmallofscandinavia hittar du alltid härliga badbomber att ladda upp med inför en ny vecka. Allt för en härlig spakväll hittar du i Beauty Mall.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐
At Lush you will always find lovely bath bombs.
#lush #bathbomb #beautymall #mallofscandinavia

Inte nog med att vi har haft riktigt härligt väder i helgen så har @scorettmallofscandinavia fått in nyheter. Vi får riktig vårfeeling av dessa. Vad är vårkänsla för dig?
⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Look at these fantastic spring news from Scorett.
#scorett #spring #mallofscandinavia

Vi uppskattar verkligen när ni taggar oss i era foton från upplevelser i centrumet. Gör som @northtribe och se Alita: Battle Angel på IMAX hos @filmstaden_ab i Mall of Scandinavia, en perfekt söndagssyssla! Vi rekommenderar att ta med familjen(filmen är från 11 år) och äta middag på någon av våra restauranger, till exempel @klangmarket innan filmen.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Follow @northtribe 's example, go and see Alita: Battle Angel at Filmstaden.
#familysunday #IMAX #alita #mallofscandinavia

Scotch & Soda ger dig resvänligt och bekvämt mode med sin egen twist. Kom och utforska Club Nomade-kollektionen hos @scotch_official på plan 1.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Scotch & Soda gives you travel-ready, comfortable fashion, with their signature twist.
#scotchsoda #mallofscandinavia #clubnomade

Chinos är, oavsett vilken stil du föredrar, den perfekta allround-byxan och passar precis lika bra till kavaj som t-shirt. Hos @brotherssverige hittar du ett brett sortiment av chinos i olika färger och passformer. ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Chinos are, no matter what style you prefer, the perfect all-round pants and fit just as well to the blazer as the t-shirt. At @brotherssverige you will find a wide range of chinos in different colors and fits.
#mallofscandinavia #brotherssverige #chinos #springfashion

Most Popular Instagram Hashtags