malisahalim malisahalim

1,419 posts   2,570 followers   611 followings

Mama Marwa🦋  🧕🏻 Expect Less,Appreciate More 🌹 (Mohd Khairul Azwan b.Madon) Al - Fatihah 20.7.1987 - 19.8.2017

Akhirnya kita bertemu..😆😆.
.
Dah2 jgn lupa intai2 @styleextra.rtw @styleextra.rtw klu dh frust nk cari baju2 #plussize yg meletop..
.
.
1st time “dipaksa” menjadi model ni 🤷‍♀️😜🙈.
.

Muka je boolat tp masih belum isi perut lg nih 🤦‍♀️🤢🤢.
.
Sbb dh sangkut jem jadi makan sini je lahh .
. 📸 : @halimmalisa

Alhamdulillah selamat sudah Buyong’s Mini Trip..X sangka plan kali ni menjadi & thorbaikkk 🤩🤩.
.
.
Dalam bergembira x pernah kami terlupa dengan peristiwa yg menyedihkan buat kami semua dlm tempoh beberapa bln lepas ❤️❤️.
.
.
Semoga Allah terus pelihara kesihatan kami semua & eratkan lagi silaturrahim..
Al Fatihah buat mereka semua yg telah pergi dulu meninggalkan kita.
.
.
#familyforever #familyvacay

Family vacation memg byk pit stop 🤪🤪🤪.
.
.
#jalanjalancarimakan

B4 Check Out Jom 📸
.
#familyvacay

Dh kesejukan jom kita 📸😆.
.
.
#familyvacay

Ice Cream Kelapa 🤪.

📸 : Liya.
💄 : #cozumamattifyinglipstick.
💄 : Code colour #berryme

Sejenis “something” sangat gambar ni kan 🤨🤔.
.
.
Puas sgt hati dia berhajat sgt nk suh kita bergambar dgn Kak Bong ni kan @halimmalisa 🙄.
.
.
Faham2 sudahlah 🤫🤪.
.
.
#kembarkerr #huh #apalahdosakami

Good marketing ni 👍.
🍔 pun best 😋😋

❤️❤️❤️❤️❤️

Makin dikecam pun bole sold out jgk #belofabynh ni..🤩🤩.
.
.
Belum beli lagi ni 🤣 bukan la suka sgt nk pakai fesyen turban ni tp bole la matchy2 dgn shawl & pakaila ikut aurat sebaiknya..
.
.
#donemembawang

Most Popular Instagram Hashtags