malaysiancover malaysiancover

211 posts   52,155 followers   378 followings

MALAYSIAN COVER  Lagu dan irama tidak dapat dipisahkan. Andai dipisahkan maka rusaklah lagu, pincanglah irama. #malaysiancover

Hi guyss! Hari sabtu anda sangat bosann? πŸ˜•πŸ˜• Moh le kita ke #livelokasi di @studiolokasi ! Kami kongsi muzik kami kepada anda semuaaa. Kita bawakan @malhamka daripada @malaysiancover .😍😍 Datang jangan tak datang tauuuuu! #malaysiancover #livelokasi

Adakah anda mempunyai bakat dalam menyanyi? Jika ia, inilah masa untuk anda menyinar! Emailkan full cover anda sekarang. #malaysiancover

Assalamualaikum gaiss! Wuddup? Dah lama kami tak update kan? Lepasni maybe kami dah tidak repost lagi coverΒ² dari korang😭😭 EHH! Gurau jerrr! Hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚ So tomorrow we will go to location (@studiolokasi ) cehhhh bahasa orang putehh. Talent kami akan menghiburkan malam sabtu anda di sana. Ada @icca_joe dan @emyshh tauu!😱😱 So apa lagi?? Jom leee πŸŽ™πŸŽ™ #malaysiancover #studiolokasi

Kini Sendiri disini
Mencarimu Tak tahu dimana
Semoga tenang Kau disana
Selamanya
Kemarin - Seventeen
By: @imantroye πŸŽ™
β€’
β€’
β€’
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysiancover_
Youtube Channel: Malaysian Cover
β€’
β€’
β€’

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover atau #malaysiancover #malaysiantelant
#younggenerationmusic

Kini Sendiri disini
Mencarimu Tak tahu dimana
Semoga tenang Kau disana
Selamanya
Kemarin - Seventeen
By: @adammalekk πŸŽ™
β€’
β€’
β€’
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysiancover_
Youtube Channel: Malaysian Cover
β€’
β€’
β€’

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover atau #malaysiancover #malaysiantelant
#younggenerationmusic

Selamat tidur kekasih gelapku
( Oh... Sephia )
Semoga cepat kau lupakan aku
Kekasih sejati mu
Takkan pernah sanggup untuk melupakanmu
Sophia - Sheila On 7
By: @mohseinkushairi πŸŽ™
β€’
β€’
β€’
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysiancover_
Youtube Channel: Malaysian Cover
β€’
β€’
β€’

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover atau #malaysiancover #malaysiantelant
#younggenerationmusic

Kini Sendiri disini
Mencarimu Tak tahu dimana
Semoga tenang Kau disana
Selamanya
Kemarin - Seventeen
By: @qiffx πŸŽ™
β€’
β€’
β€’
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysiancover_
Youtube Channel: Malaysian Cover
β€’
β€’
β€’

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover atau #malaysiancover #malaysiantelant
#younggenerationmusic

Happy New Year 2019! Tahun baru, azam baru jugak lah! Nantikan new face daripada kami team Malaysian Cover! #malaysiancover

Haa, malam ini cover session with @liaaa.aziz di youtube channel @malaysiancover ! Habis bola, kasi tengoklah full cover Anta Permana. Stay tuned! #malaysiancover

Bila kau pergi jauh
Jangan kau lupa aku
Aku akan bersamamu
Hingga akhir hayatku
Bila Pergi - Raqib ft Fad
By: @navoizofficial πŸŽ™
β€’
β€’
β€’
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysiancover_
Youtube Channel: Malaysian Cover
β€’
β€’
β€’

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover atau #malaysiancover #malaysiantelant
#younggenerationmusic

Titisan demi titisan
Airmata ku jatuh berlinangan
Kugenggam gambarmu dalam pelukan mesra
Tak mungkin dapat ku melupakanmu.. Sayang
Di dalam dunia ini
Tak mungkin dapat ku cari pengganti dirimu
Oh... mengapa perpisahan yang kau pinta
Mengapa Perpisahan Kau Pinta - Flybaits
By: @danialchuer πŸŽ™
β€’
β€’
β€’
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysiancover_
Youtube Channel: Malaysian Cover
β€’
β€’
β€’

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover atau #malaysiancover #malaysiantelant
#younggenerationmusic

Seandainya kamu merasakan
Jadi aku sebentar saja
Takkan sanggup hatimu terima
Sakit ini begitu parah
Jadi Aku Sebentar Saja - @jud1ka
By: @ainaabdul πŸŽ™
β€’
β€’
β€’
Jangan lupa mengikuti kami di:
Facebook: Malaysian Cover
Instagram: malaysiancover
Twitter: malaysiancover_
Youtube Channel: Malaysian Cover
β€’
β€’
β€’

Jika anda mempunyai cover yang menarik, tag kami @malaysiancover Atau #malaysiancover #laguorangkita #coverorangmalaysian #thisismalaysian #malaysiantelant #coversong
#younggenerationmusic

Most Popular Instagram Hashtags