[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

mal_insta mal_insta

768 posts   4024 followers   666 followings

Malin Olsson  Hjälp mig nå 500k följare. Hjälp mig gärna också med min självkänsla. Skicka spons eller swish: 0721884945 just nu gärna spons på resa. Till varmt.

Vi träffar färghandlaren Doris ”Dojjan” Karlsson en hektisk lönelördag på Happy Homes i Alingsås. Jag ber Doris att berätta lite om vårens trender och hon säger i en suck mellan två snabba kaffe-sippar att det var lättare förr. Då fanns det en färg för var rum. ”Man skulle ha blått i sovrummet tex, för det är lugnande” konstaterar Doris och fortsätter ”nu sitter alla bara i givakt och väntar på vad @johannabradford ska välja för grön till sin nya hall.” Doris eldar upp sig och säger ”Jag kan också sakna hederliga färganalyser!” och jag undrar om hon menar de som dominerade veckotidningar och frisörsalonger på 80 talet? Doris nickar ivrigt och hon känns högst angelägen om att berätta vad just hon ”är” men innan jag hinner fråga utbrister hon ”Jag är en höst!” och fortsätter ”Det är perfekt, då vet man!” Jag frågar om hon inte känner sig låst av att följa en ”färganalys” en frisör gjort för 25 år sedan efter någon mässa i Älvsjö men Doris svarar självsäkert ”Jag har burit rött, orange och mossgrönt i över tre decennium och de e fan ingen som klagat” Jag tittar frågande på hennes ribbade halvpolo och Doris förklarar: ”På mellanmålet idag blev jag ivrig och klämde för hårt på mango/banan-squeezen, så jag fick låna Ann-Charlottes ombyte för det var tomt på min hylla. Känns helt fel. Tror hon är en vinter.”

Daniel har gjort en låt till mig! Den heter ”Strange” och här får ni höra en snutt. Hoppas ni gillar den. Kanske hade man önskat att den hette typ ”a Beautiful Girl” eller ”I looove you määälin”. Men man får vara glad för de lille. Kram trevlig helg. PS: Jag gjorde videon. Förlåt.

En riktigt go söndags-historia från Dojjan på perongen👋🏼

Doris efter sångerskan. Valborg efter visan. Monika efter farmor och Marina efter mormor. Alla dagar är är självklart dina men idag firar vi Doris-dagen! Jag älskar ditt namn. Och mitt. Faktiskt. Malin Olsson- som Fröken Sverige😏💅🏼

Idag var Doris och hälsade på, på mitt jobb. Tror hon gjorde succé. Det gjorde även mina kollegor. Så snälla, tålmodiga och intresserade att de får min lille unge att leka ”jobbet” hela kvällen. Jobbdatorn, jobbstolen och jobbkompisen. Dagen till ära bar hon sitt första sponsrade plagg. Jag tänker att det var liksom startskottet och att nu kommer det bara välla in. Spons. Ekonomiskt oberoende om ca 1 år. Är väl ändå rimligt elle?

Räck upp en hand alla som dippar i januari 🙋🏽‍♀️ Säsongare kanske man skulle kunna kalla oss. PS: Nu ska jag på magnetröntgen (OBS: inget allvarligt, inte sjuk. Ehm tror jag😳, nämen sviter från graviditet skulle jag tro) man får inte äta nåt innan. Tänkte först äta något tokigt typ ett penntroll, Å doktorn ba vafaaeeen sen skulle hen BRUSTIT ut i skratt för det är fredag å allt. Ja! Fredag! Trevlig helg gänget❤️👋🏼 Syntolkning: Bild på sommaren, allt lugnt.

2017 var historiskt. Vi var historiska! Måtte 2018 vara året individualismen lämnas bakom oss och vi på riktigt inser kraften i kollektivet. Gott nytt år✊🏾

Du ska ha en go fortsättning! Å du, å du, å du❤️

Tips på hantering av diverse julmat som inte vill bli uppäten: Säg till den på skarpen ba.

Detta är så starkt. PS: Händerna😭❤️

Och vi sjunger. ”Hen bakar stora hen bakar små hen bakar nåååra med socker på. Och i hens fönster henner pepparkaaaker.”

På allmän begäran. Lördagkväll med Peter Jöback.

Most Popular Instagram Hashtags