mal_insta mal_insta

776 posts   6,299 followers   742 followings

Malin Olsson  Hjälp mig nå 500k följare. Hjälp mig gärna också med min självkänsla.

Kära företag som vill sälja mig skor. För din info: En kvinnas största drivkraft är inte att åtrås. Det är att krossa patriarkatet. Tänk lite som en stilettklack som trampar patriarkatet i ansiktet.
.
Kommer inte raljera över nivån på texten, rent hantverksmässigt. Det anstår mig icke.
.
Fuck you och din fula sko.

Saker jag ska lära dig: Ät så inlevelsefullt som du vill eller som maträtten kräver. Äg ingen våg. Sitt bredbent om det är vad du föredrar. Du passar i alla färger. Om någon säger något annat så lyssna inte på dem. Det är en fälla. Släng dem i papperskorgen.

Jag under lönehelg när kundkorgar online som är förberedda för sista steget sen typ 3,5 v tillbaka ska lösas ut.

När en precis hittat någon form av balans i livet. Då händer det. Det ska köpas funktionskläder, märkas funktionskläder, packas ombyten och typ komma ihåg när den där studiedagen var på förskolan. Jag tänkte mer att man har ett barn sen så har man ett barn. Inte hålla på att klistra namnlappar överallt.

Ibland behöver man bara åka tåg utan våtservetter. Den inre resan osv. Trevlig helg era små rackare!

Söndagssången. Man skulle kunna tro att det är Jesus. Men det är det inte. Det är min kille, som råkar ha världens lenaste röst. Vet ingenting om Jesus röst iofs, den kallar liksom inte på mig. Men det gör Daniels.

When in Visby.

Årets semestertips-tråd för liten familj med mycket känslor. Efterlyser typ smultronställen i Sverige där man kan bo samt ev göra liten aktivitet. Vad ska ni göra i sommar tex?! Allt som är hysteriskt undanbedes.

Dojjan gillar sommar👌🏽

Förlåt. Men jag är så stolt. Dagdrömmer ibland om att vi kunde suttit å typ jammat ihop. Men jag är liksom GRAVT tondöv. Tror även min röst är pytte gäll när jag pratar mitt vanliga. Det är inget ämne vi berört men det ligger i luften så att säga. Nåja, jag är bra på annat, tyyyyyp... kommer inte på nåt nu men. Älskar iaf att han älskar mig. #eminem #loseyourself @plastic_messiah

Man behöver inte tänka på om det var ens eget barn. Man kan göra det. Men det händer nu och det är NÅGONS barn. Att bända loss en tvåårings starka starka nypor från en förälders kropp, hår och kläder är omänskligt och vedervärdigt. Att samma förälder måste somna utan att först kunna se till att hens barn somnar varm, lugn och trygg är bortom allt förstånd. Skriv under nu! Gör det via @amnestysverige

Idag fyller jag 32 år. Tyckte videon passade. Passar också på att köra ett litet tacktal. Tack mamma för du födde mig så bra. Tack DK för att du alltid fixar så fint för mig. Tack instagram-friends för att ni är världens snällaste, orkar inte ens, hur goa är ni som hänger här egentligen!? Tack Dojjan för att du får mig att känna mig som 3 år och 100 år varje dag. Tack mina kollegor för att ni så ofta skrattar. Tack IRL- pompisar för att ni fortfarande gillar mig.
-
Tänker lite så här. Undra om de kommer sjunga för mig på sommarfesten på förskolan idag? (Drömkaraktären till min framtida film är ju morsan som suttit hela sångstunden och väntat på att de övat in något om henne och sen blir sur när det kör typ små grodorna istället och då vägrar sjunga med. Alltså DRÖM!!)
-
Peace out! A-Town! Mal_insta.

Most Popular Instagram Hashtags