makeupbynurulmf makeupbynurulmf

3,749 posts   171,180 followers   5,273 followings

Nurul MF  💄Wedding/Event (PA : 018-2039989) 💄Photoshoot (Nurul : 012-5132298)

Bila tiga2 anak buah semua perempuan mmg macam ni la. Time Maklong nk makeup tu macam ada magnet! Melekat je diorang ni🙄
.
Check out full video kat ig @caryacosmetics tau! Ada banyak lagi makeup tutorial sis share kat sana tau❤️
.
#MOTDcaryacosmetics #caryacosmetics

Kalau nk dapat glowing look macam ni jangan letak loose powder banyak2 tau. Layang2 kan aje dah cukup😉
.
#makeupbynurulmf ❤️

Natural makeup on @nigeena #makeupbynurulmf ❤️
.
Product breakdowns: .
Foundation: @narsissist (Punjab)
Cream blusher : @caryacosmetics
Loose Powder : @chanel.beauty
Eyeshadow: @caryacosmetics
Bronzer: @caryacosmetics
Blusher : @caryacosmetics
Highlighter : @caryacosmetics
Eyebrows: @caryacosmetics
Lip matte: @glowcosmeticshq

Happy 54th Birthday Ayah🎉🎁🎊.
We LOVE you❤️

R O S #makeupbynurulmf for her Wedding Reception today👰🏼

FARZANA for her Solemnization this morning💍
.
#makeupbynurulmf ❤️

Siapa sini peminat eyeliner tebal? Eyeliner apa yg korang suka pakai & kenapa? Cuba share sket dgn sis? .
.
Sebab dah lama betul sis pakai eyeliner dari @shuuemura & tak jumpa lagi yg best dari tu. Mana tau korang boleh suggest yg lagi best ke. Nak jugak try😉
.
#makeupbynurulmf using @caryacosmetics ❤️

KL FASHION WEEK 2018❤️

H U S N A #makeupbynurulmf ❤️

Siapakah gerangan yang bernikah di hari Rabu ni🤔
.
Beautiful henna by @sheemahenna #makeupbynurulmf ❤️

N I G E E N A #makeupbynurulmf using @caryacosmetics ❤️

Thank you MIRA for the lovely birthday gift. Jauh beli dari London. Tak sangka masa tgh shooting kat sana pun Mira ingat birthday akak. Terharu😭😭
Love you @mfmirafilzah sayang. You will always be my favourite❤️

Most Popular Instagram Hashtags