majalahremaja majalahremaja

10,262 posts   181,856 followers   417 followings

Majalah Remaja, MY  #majalahremaja #remaja

Sekarang kan tengah hangat sales sana-sini. Masa ni lah nak grab product drugstore, tapi mana satu product WAJIB korang? ๐Ÿค”๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“ฑKLIK link di bio @majalahremaja untuk baca artikel penuh. Atau SWIPE UP je di instastory. #majalahremaja #remaja

Happy Birthday LOVE! @raysharizrose ๐Ÿ’š๐Ÿ’œ Wishing you happiest moments with your loved ones aite.
.
๐Ÿ“ท: @jazzy_nang
#majalahremaja
#remaja #raysharizrose

All the best @nurulzbshamsul ๐Ÿ’š Represent diri kamu yang terbaik dalam Top 20 Miss Universe NZ dear.
.
๐Ÿ“ฑKLIK link di bio @majalahremaja untuk baca artikel penuh. Atau SWIPE UP je di instastory. #majalahremaja #remaja

HAPPY BIRTHDAY to our cover girl this month! @erniezakri Kami doakan yang terbaik for you girrll. ๐ŸŒ 
.
"Saya pernah struggle mencari keyakinan untuk katakan NO. Susah saya nak menolak kepada sesiapa. Tapi sekarang, baru saya boleh menjadi seorang yang lebih tegas." โ™ฅ๏ธยฎ
.
REMAJA SUPPORTS GIRLPOWERโ€ขJULAI INI
#majalahremaja
#remaja #erniezakri

Laporan penyelidik dari Universiti Malaya kata kandungan Aerobic Plate Count (APC) yang tinggi adalah di kalangan pekerja asing dari India, diikuti dengan Nepal. ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ
.
Hhm.. berani tak lepak match malam ni? Nak ke tak nak bruh?
.
๐Ÿ“ฑKLIK link di bio @majalahremaja untuk baca artikel penuh. Atau SWIPE UP je di instastory. #majalahremaja #remaja

Apa benda paling korang rindu tentang kampung minggu lepas, selain kena rebut toilet? ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
P.S: Last sekali tu swimming board ke? ๐Ÿคฃ
#majalahremaja
#remaja

Bukan 1 tapi 4 orang! Hebat tau remaja Malaysia di peringkat antarabangsa. Bukan je dari segi intelek tetapi juga usaha, kebolehan bercakap & confidence. ๐Ÿ’ช๐Ÿพ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโ™ฅ๏ธ Congrats korang.
.
๐Ÿ“ฑKLIK link di bio @majalahremaja untuk baca artikel penuh. Atau SWIPE UP je di instastory. #majalahremaja #remaja

Macam mana nak guna #IGTV? ๐Ÿ˜ Lepas ni tak tahulah nak tengok video dekat YouTube ke dekat Instagram..
.
#majalahremaja
#remaja

Mungkin jugak faktor tekanan hebat yang Messi seorang harus pikul, atau tak ada kerjasama taktikal team. Korang rasa mampu ke Argentina ke round seterusnya? ๐Ÿค”๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ท
.
๐Ÿ“ฑKLIK link di bio @majalahremaja untuk baca artikel penuh. Atau SWIPE UP je di instastory. #majalahremaja #remaja
#pialadunia #worldcup

Salam jumaat semua. ๐Ÿ˜โ™ฅ๏ธ
.
#majalahremaja
#remaja

Baguslah turun, zaman pun dah berubah. Tak sah kalau tak pakai tenet setiap hari. ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพ
.
๐Ÿ“ฑKLIK link di bio @majalahremaja untuk baca artikel penuh. Atau SWIPE UP je di instastory. #majalahremaja #remaja

Bila Moreh Session lepas Isya' is too overrated. ๐Ÿ˜…โ›ณ๏ธ
.
Instagram : @ismailizzani_
#majalahremaja #remaja
#ismailizzani

Most Popular Instagram Hashtags