[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

maja.sturkman maja.sturkman

950 posts   3,514 followers   535 followings

Maja Sturkman  • Team Swedish supplements

Morots-och halloumibiffar med ajvarhummus 🥕
Sjukt mättande och supergott 😍😋

Hade dödat för en sån här nu! Typ.. #pmscarbzillamonster

How you think you look during workout vs. How you really look

Har senaste tiden nördat ner mig i hormonbalans, bakterieflora och näringsupptag. Mest för att på något vis "starta om" kroppen efter några riktigt tunga månader som yttrat sig både fysiskt och psykiskt.
Det finns forskning på att tarmbakterier kommunicerar med nervsystemet och hjärnan. På så vis kan bakterierna påverka vårt beteende och psykiska mående. T.ex skapas lyckohormonet serotonin i tarmen, du kan alltså rubba den produktionen med fel bakterier i tarmen!
Kan prata i timmar om detta men summan av kardemumman är att jag senaste tiden har ändrat om min kost och framförallt timingen. Jag har alltid ätit bra mat, mest i syfte att optimera muskeltillväxt men att äta på det viset har uppenbarligen stört balansen.
Så nu har jag testat mig fram och hittat ett bra läge. Och vet ni, jag mår så fantastiskt bra! Det är så häftigt att se hur allt hänger ihop. Kroppen är briljant, ta den aldrig för givet!
#drygbrud

Lunchen var inte riktigt lika sexig idag men det är ju Instagram det här! 🤷🏼‍♀️😉

Det här med att piggna till av ingefära på mornarna.. Nu levlar vi upp med en ingefärsshot á la Annie. Känns ungefär som ett skott i gommen så pigg, det blir man!
Den innehåller ingefära (duuh), apelsin, morot och chili.

Rå maddafakker! 😂 Känner mig inte lika rå idag dock! Sjukt tung vecka både psykiskt och fysiskt så en vilodag i soffan med min Kajsagos passar utmärkt 💕

Jag har så många starka och kloka kvinnor runt omkring mig som jag vill hedra men just idag väljer jag att hylla min tidigare chef Emelie. Utan henne hade jag aldrig varit där jag är idag. Hon har stöttat, pushat och fått mig att växa som människa och som ledare. Hon har visat att ödmjukhet är en fantastisk styrka och att den som hörs mest är inte alltid den som har de bästa idéerna.
I en mansdominerande värld har hon stärkt mitt självförtroende i att ta för sig och att våga satsa!
Idag har jag en ny chef som jag trivs jättebra med, men Emelie kommer alltid vara min guru och den jag tackar för min karriär! 🙏🏼

Morgonrutin ☀️
Varmt vatten, 1 msk äppelcidervinäger och 1 tsk riven ingefära.
Äppelcidervinäger sägs ha massor med hälsofördelar. Jag tar det för att det känns skönt för magen och tillsammans med ingefära piggnar jag till lite. Sedan är resten bara bonus om det funkar 🤗
Om man har svårt för att få i sig äppelcidervinäger pågrund av smaken så vill jag tipsa om denna! Den har en mycket rundare smak än de jag provat tidigare.

Chiasylt! 🌱
3,5 msk chiafrön
1,5 dl vatten
1,5 dl hallon
(Sötning och smaksättning)

Blötlägg chiafröna i vattnet och låt stå i kylskåpet tills en gelé bildas, detta tar ca en halvtimme.
Blanda chiagelén med hallonen och tillsätt eventuell sötning och smaksättning. Jag använde vaniljpulver och sötströ.
Mixa med stavmixer till en slät massa. Förvara i tät försluten glasburk i kylskåp så håller sylten ungefär en vecka.

Unposed vs. Posed
En liten påmminnelse om vad ljus, kontrast och vinklar kan göra ☝️ Det är lätt att bli hjärntvättad av Instagrams perfekta värld.

Most Popular Instagram Hashtags