maizanalias maizanalias

195 posts   829 followers   555 followings

maizanalias 

Hitea Koku 2018 (part 3)
Kami akan kehilangan sorg adik/rakan kerja @awaninurul yg sgt rajin, positif, tak berkira kerja, sedia membantu, bertolak ansur dlm segala hal. Biarpun sedih kami merelakan kerana keluarga plg utama dlm keadaan skrg. Semoga @awaninurul bahagia di samping keluarga & menjadi guru yg lebih cemerlang di tempat baru. We will miss u dik😘😢
#kamitakramaitapikamiada❤️ #blackdenimcolourfulhijab
#ladiesdayout
#gengkoku
#lovekoku
#alwaystogether
#201118

Hitea Koku 2018 (part 2)
Acara tukar2 hadiah plg best. Msg2 tak sabar & berdebar nk terima hadiah drp kwn2..hahaha. Biarpun kecil tp penuh bermakna😍😘 Terima kasih uolls😘
#kamitakramaitapikamiada❤️ #blackdenimcolourfulhijab
#ladiesdayout
#gengkoku
#lovekoku
#alwaystogether
#201118

Bila sskali berpakaian denim begini, terbit rasa jiwa remaja spt suatu masa dulu😜😄...hahaha. Apatah lg bju 10 thn dulu masih elok & boleh dipakai lg💃. Beg jeans, cik abg yg punya & idea cik abglah tu suh pkai, utk menampakkan lagi pakaian mengikut tema..hahaha. Apapun layan jer & enjoy utk kepuasan diri sendiri...hihi😍😉
#1stdinner
#ootddinner
#denimtheme
#171118

Pertama kali berlari menyusuri sg, masuk kg, berlari tepi sawah padi, memancing, dihiburkan dgn alunan lagu 'Oh Fatimah', minum air kelapa madu free, mkn lepat labu, benar2 membuat kuteruja utk berlari sejauh itu.
Mmg best sgt dgn permandangan yg cantik dan penduduk yg ramah tamah menjadikan larian yg santai & meriah serta penuh dgn kebudayaan.
Apapun berlari sejauh 15km mmg tak pernah kumimpikan & inginkan..hahahaha. Ckuplaa skali, klu nk lari lpas ni lari santai2pun ok dah...hihihihi.
Terima kasih my laling @nanokiut & adik2ku yg sporting @eline875 @arneehakim @masnikazahira @yanakawaii95 yg mberi semangat utk diri ini bersama2 dgn kalian.
Love uolls😍😘
#LHKSNS2018
#sahabattilljannah
#beyourself
#2ndrun
#15kmrun
#111118

Tak tahu mcmana boleh terjebak larian ni. Tak pernah terpikir lari sejauh ni. Larian keduaku 15km, done. Alhamdulillah...
#lhksns2018
#2ndrun
#15kmrun

Meeting di pagi sabtu yg mulia.😍
Julung2 kalinya Mesyuarat Guru 1/2019 seawal ini.
#bossbaru
#pentadbiranbaru
#malaysiabaru
#moodbaru
#DisemberFullCotiiiii

Besar dah anak2 murid cikgu. Bila semua pakai baju cantik & segak bergaya, kalah cikgu😄 (cikgu pakai bju pjk jer arini😢sbb tak terlibat thn ni😬 so tumpang posing2 jelah kat skola...haha)
Jadikan hari ini, satu kenangan yg berharga buat semua bila tamat sekolah nanti. Doa cikgu semoga kalian berjaya dgn cemerlang dlm SPM 2018 & dpt melanjutkan pelajaran ke menara gading serta menyarung jubah spt hari ini. Aamiin.
#majlisgraduasi2018
#calonspm2018
#suksesselalu
#ilovemyjobik

Kejohanan Bola Jaring PSKPP Negeri Selangor 2018
#pskppgombak
#doourbest
#semogasukses

Sejak dari kecil hgga dewasa sukan bola jaring sentiasa di hatiku 😍🏀
#pskppgombak
#gombakontop
#ilovemyjob
📷@nanokiut 😘

Hari ni dpt bkumpul skeluarga, jadi kita celebrate awal birthday en suami tercinta Ahmad Husni Anuar. Birthday pertama bergelar tok wan😍😄
Hapi birthday cinta hatiku, semoga pjg umur, murah rezeki, sentiasa sihat, ceria selalu, hidup bahagia kita sekeluarga hgga jannah & dirahmati Allah dunia akhirat. Aamiin.
🎉🎊🎁🎂

Berpagian di dalam hutan.
Kita tukar mood pulak..haha
@raqtive
#perkhemahanperdana&;rimup
#hutansebelahsekolah
#kemperahfrim

Most Popular Instagram Hashtags