magrittelveseter magrittelveseter

862 posts   902 followers   830 followings

M a g r i t t 

Uken begynte så bra når denne skjønne dama tok kontakt med gamlelæreren sin. Så moro å høre om LIPA og musikkstudiene i Liverpool🤩Heier på deg Nora!

Denne høsten har vært langt fra lett, men denne helga ble spesielt oppløftende. Lite visste hun i høst hva en tilfeldig reklame for et stipend kunne føre henne. Hun ble motivert og satte seg ned og jobbet frem en søknad. Hun brukte mange timer, og jeg husker at jeg ble litt irritert over at hun kunne bruke så mye tid på «et eller annet som ikke var skolearbeid».
Jeg blir flau når jeg nå tenker på det. Heretter skal jeg applaudere litt ekstra for spontanitet og det som inspirerer til arbeid. Heldigvis oppdaget hun dagen før( nå blir mailer sjekket regelmessig😆) datoen for overrekkelsen av det som skulle vise seg å være hovedstipendet fra G9alt-juryen. Gratulerer Lila,og takk for at vi fikk være med å dele gleden. (Jada, jeg ble selvfølgelig rørt..skjer altfor ofte)
Du har jammen rukket mye til tross for din unge alder🤩

Det må da være lov å drømme seg bort til deilige varme sommerdager, barn med mye overskudd, og særlig nå på denne mørkeste tida...🕯

💜

Langhelg i Oslo med søster og familie gav etterlengta energipåfyll❤️Her er vi ekstra gira før show med Are Kalvø på Latter. Egentlig utsolgt men Trine fiksa likevel to billetter😄🙌🏻.

Synes dette var så herlig, så måtte bare dele det videre her. Dette er altså huset til noen i klassen til Silas. Bevisste foreldre som ønsker å skape glede og formidle at alle barn fortjener gode liv fulle av fantasi, farger, lek og moro. Så utrolig vakkert😍Gjør helgen din god❤️

🎃

❤️

Most Popular Instagram Hashtags