magnusbetner magnusbetner

1,101 posts   45,031 followers   413 followings

Magnus Betnér  Mångsysslare som det går fint att stötta på www.patreon.com/magnusbetner

Spana naglarna! Nu kör vi! ❤️🤘

Skit i detaljerna det är för fan kris. Eller som en av mina blå kompisar uttryckte det när han övervägde sossarna för första gången i livet ”vad vill du ha? Högre skatt eller fascism?” (Därmed inte sagt att man måste rösta på sossarna. Jag gör det förmodligen inte den här gången heller) Borgarna gjorde det och Vänsterpartiet gjorde det och bla bla bla. JA OCH TYSKARNA RÖSTADE IN NAZISM SKA VI FÖRSÖKA LÄRA OSS AV DET I STÄLLET!? de enda partier som går bort är de som förmodligen inte kommer in. Enklast: lutar du åt det blå hållet rösta C (eller möjligen M) lutar du åt det röda, rösta S. (Eller möjligen V) Skit i småpartierna den här gången.

Bra krönika i magasinetparagraf.se nu har förvisso de allra flesta rätt dålig koll på fakta, men det kan ju lite kvitta för min del så länge det handlar om 30 eller 40 öre i skatt och inte fascism. Rösta på fascism för att du är fascist. Inte för att du tror fel. Det är allt jag begär.

6B Easy, peasy ❤️

Lär bli tufft för farsan att vinna över det här laget ❤️

Bilden av Sverige behöver inte friseras. JA vi har problem! JA folk blir mördade, våldtagna och dör i vårdköer men PÅ DET STORA HELA ÄR SVERIGE FANTASTISKT. Det är människors intag av FAKTA som behöver justeras. Ok? (Swipea gärna)

Citaträtt och bla bla bla lata jävla sopor som inte fattar att jag inte vill va med i deras skitblaska och särskilt inte bidra med gratisjobb när fotografer redan har det tufft. Jävla luffare som min kompis Bobbo hade sagt.

Självklart inte. De där jävla idioterna vet att jag inte snackar med dem. Fuck instagramjournalistiken.

Här ligger dom å undrar när storesyrran ska komma tillbaka? Jag passar på att ta lite kaffe och tackar svenska vården för ytterligare en fantastisk insats. Helvete va många gånger jag och min familj fått hjälp av den på allra bästa sätt. Södertälje sjukhus var väl värt de extra milen! Helt suverän personal! (Det här är inte ett betalt samarbete med svensk sjukvård)

Ny ölhylla i duschen!

The Economist rankar 60 miljonstäder efter trygghet. Stockholm 8:e tryggast i världen. WEF rankar 130 länder efter massa kriterier Sverige 20:e bäst i världen. Men VAD spelar det för roll det KÄNNS som att allt går åt helvete?

På förekommen anledning. Kolla gärna klippen jag gjort med Staffan Landin. Guld värda för alla som vill förstå hur fakta fungerar. Dels finns 40 minuter där vi snackar brottslighet och dels gästade han mig och @krohnan och snackade om allt möjligt.

Most Popular Instagram Hashtags