magnusbetner magnusbetner

1,162 posts   46,897 followers   422 followings

Magnus Betnér  Mångsysslare som det går fint att stötta på www.patreon.com/magnusbetner #superkroppen

Den här är det sämsta jag har gjort. Omröstning pågår på Patreon.com/magnusbetner dom får bestämma om den ska komma på Spotify ändå.

Finaste exet av varje nummer i plastficka med en pappskiva. För det är sån’t man gör när man är pensionär. Komplett 1960-1980. #svenskamad #pensionär

Nånting gör man ju rätt som förälder iaf.

Fan va mycket bra grejer MAD gjorde på 60-talet.

MASSA gamla ljudfiler som varit på restaurering släpps som Bootleg på Spotify. Tre volymer ute tre till på väg. Tidigare osläppta roast av Schyffert, roast av Gud, klubbgig gamla radiogrejer och annat gött!

NYT, The Economist och många andra engelskspråkiga tidningar skriver oftast ut att SD är gamla nassar. Det är bra. Edit: jo jag vet att V är gamla commies så det kan ni skippa. (Jag har heller aldrig röstat V så vetefan varför ni alltid kommer dragandes med den hos just mig.)

WOHO! Stör inte på några dagar. Jag ska bläddra, sortera, lukta, läsa och sortera lite till. #tidigjulklapptillmigsjalv

Ser ni dom här två så spring åt andra hållet. Vilka jävla SÄNKEN! varenda hästbet åt helvete och nu SEX TIMMAR försenat tåg. Det är deras fel. Som att Alexander Lucas skulle åka på grabbhelg med två Kalle. Älskar dom ändå, givetvis. @krohnan och @focacciaarmen

Världens trevligaste och gav några vassa tips. Perfekt start på Åby-dagen. (Det här är inte ett betalt samarbete med Björn Goop)

Snodde barnet mot den föräldraledigas vilja. Någon förmån ska man väl ha för att man är pensionär.

Fick tag på en ljudfil från den här gamla intervjun med Nöjesguiden. Finns uppe nu på patreon.com/magnusbetner

Man går upp med bebisen så är de på 13:e(!!!) inningen. Guld. Bet på Rockies har man också.

Most Popular Instagram Hashtags