magicbluekuantan magicbluekuantan

183 posts   801 followers   1,340 followings

AcuTasha  Wasap.my/60139616947/magicblue 💕Jom jalani hidup ini dengan 'simple and easy' je💕 Get your natural product by MagicBlue here!

AKU BERUBAH SEBAB KAU,
KAU YANG BUAT AKU BEGINI ! GRRR .. ye, memang betul.
perubahan aku ni semua sebab kau.

sebab kaulah ramai kawan aku menjauh.
ada yang pandang sebelah mata.

kau tahu tak?

sebab kaulah.
aku cari yang lain.
aku cari yang lebih jujur dengan aku.

walau aku ada bau badan,
dia bantu aku hapus bau.
dia banyak bantu aku,
72jam dia tak bagi bau busuk dekat dengan aku.

kini ketiak aku pun dah tak tengik, tak masham lagi.

tak macam kau.
mewangikan aku, tapi dalam masa yang sama,
kau membusukkan ketiak aku bila aku berpeluh.

kau tahu, aku beli perfume mahal2 pun takde guna tau.
buat rugi jer.

sebab kau lah.
wangikan ketiak aku pagi jer.

tengahari? petang?
busuk kohong kau tahu.😤 aku beli kau mahal jugak,
tapi kau hepikan ketiak aku 5,6 jam je. huh .

baiklah aku beli #deodorantMagic ni,
baru R M 2 9 jer , sekali spray , 3 hari aku takde bau badan.
ia pun semulajadi, dari tawas , air mawar, dan herba2 terpilih sahaja.

lagipun aku beli 10 botol terus, R M 1 5 8 sahaja.
terus jadi ejen 😃
boleh jual2 lagi. bantu orang macam aku ni.

sekarang aku dah #bebasBauBadan.
ALHAMDULILLAH

#magicBluesgsoi #naturalDeodorant #Tawas #airmawar #peluhtanpabau #naturaldeodorant #natural #deodorantMagic #naturaldeodorant #deodorants #deodorantspray #spraydeodorant #waterbaseddeodorant #waterbased

Jom beralih kepada DEODORAN @ UBAT KETIAK MELAYU MUSLIM keluaran Oriherb Marketing.

1. Tak melekit

2. Tak kuningkan ketiak baju

3. Pakai 2-3 kali seminggu jer, badan tetap maintain tak de bau

4. Jimat tak yah pakai hari hari

5. Bukan untuk ketiak sahaja tau. Boleh guna untuk hilangkan bau kaki, bau bahagian badan yang lain, bau helmet, bau kasut, bau tupperware.

6. Boleh dibawa solat dan lulus KKM

#deodorantMagic #magicBluesgsoi
#magicbluedeodorantsemulajadi #peluhtanpabau #baubadan #deodoranttanpabau #naturalDeodorant #naturaldeodorant #deodorant #natural #semulajadi #bahansemulajadi #hilangbaubadan #72jamtanpabaubadan

Hai hai, siapa ada masalah bau badan yang nak dibantu?
Dah cuba macam2 produk, tapi ketiak masih berbau Ashem.
.
.
Nak ke saya bantu awak, dengan satu Magic Spray ni.
sekali spray, 72 jam tiada bau badan.
.
.
Dan saya kongsikan cara penggunaannya yang betul supaya
masalah bau badan awak tu dapat diselesaikan dengan berkesan.
in shaa ALLAH.
.
.
Awak mesti tolong diri sendiri.
Saya tak dapat bantu kalau awak taknak dibantu. .
.
Kalau saya spray ketiak saya, saya lah yang bebas bau Ashem.
jadi nak tak nak, awak kena spray sendiri.😆
.
.
Saya lakukan terbaik untuk bantu selesaikan masalah bau badan awak.
awak hanya perlu picit picit akaun rimau awak tu.
Bila dah rimau awak sendawa, terbau ke dalam akaun saya barulah saya
lontarkan cara cara penggunaannya.
.
.
ok, deal ye.

jom picit link wasap.my/601126936454 dulu.

best arr lepas ni, ketiak dah tak berbau tengik.
Badan pun bebasss bau😃

#magicBluesgsoi
#magucbluekuantan
#peluhtanpabau #magicblue #naturaldeodorant #naturalDeodorant #bebasBauBadan
#organicdeodorant #tawas #airmawar #nyahbaubadan #obatbaukaki #ketiakhitam #ketiakputih #72jamtanpabaubadan #magicbluedeodorant #bebasbau #badanbusuk

Jom ber Magicblue

Klik wasap.my/60139616946/deomagicblue

Pada Pekin pun kita jual jugak. Seriously?? Wasap.my/60139616947/deomagicblue untuk grab ye

Aidil pun onz dengan Deodorant MagicBlue.
Jom wasap.my/60139616947/deomagicblue untuk dapatkan seketoi sorang.

RM29 je uolsss

FREE POS
FREE GIFT

Most Popular Instagram Hashtags