magicbluedeodorant.my magicbluedeodorant.my

167 posts   4,157 followers   498 followings

WANGIKAN KETIAK | KAKI BUSUK  Hilangkn Bau Ketiak,Kaki,Kelangkang Cerahkn Ketiak Hitam,Tengkuk,Siku,Lutut 💯Berkesan & Halal 💯Bebas Kimia Berbahaya lulus KKM:NOT170301871K FreePos

Nak lembutkan rambut yg keras?

Nak rambut lebih kuat, sihat dan bersinar?

Nak rambut lebih kemas, terurus rapi dan segak dengan lebih lama?

Nak cegah keguguran rambut dan uban?

Nak hilangkan gatal2 kepala?

Susah nak cari pomade yang selamat untuk kanak-kanak?

alhamdulillah, MagicBlue® Natural Care dah keluarkan satu lagi produk berkualiti, Natural Pomade yg mana formulasi mewah bunga tanjung dan madu premiumnya penuh khasiat semulajadi dapat membantu memulihara kesihatan rambut dan kulit kepala anda! Sesuai utk semua golongan lelaki dan wanita, malah sgt selamat untuk bayi dan kanak-kanak,

Rambut lebih cantik, sihat, kuat dan bersinar!
Bertambah woww la penampilan anda & anak2 selepas ni!

Jom grab harga promosi pengenalan hari ini juga!! #lebatkanrambut
#cegahrambutgugur
#atasimasalahuban

#hilangkankelemumur

#hilangkanrambutbercabang

#atasimasalahrambutgugur

#rawatmasalahrambut
#cegahuban
#rambuthitamlebatcantikmenawan

#rambutkemassepanjanghari

#tipsrambutlebihkuat

#hilangkangatalkepala
#pomadesemulajadi

#pomadeuntukkanakkanak

#minyakrambutbayi

#lebatkanrambut

#lembutkanrambutyangkeras

#lebatkanrambutbayisecarasemulajadi

#pomadeberkualiti

#pomademurah

#bukantimbangkilo

#produkbuatanmuslim

#codMagicBlueSetiaAlam

#codmagicblueShahAlam

#codMagicBlueKL

#codmagicblueKlang

Rambut botak?
Atau kerap gugur dan mula nak jadi botak?
Oh janganlah.
Jangan dibiarkan terus membotak.
Dah tau ke belum, MagicBlue® Natural Care dah keluarkan satu lagi produk berkualiti, Natural Pomade yg mana formulasi mewah bunga tanjung dan madu premiumnya penuh khasiat semulajadi dapat membantu memulihara kesihatan rambut dan kulit kepala anda! Sesuai utk semua golongan lelaki dan wanita, malah sgt selamat untuk bayi dan kanak-kanak,

Rambut lebih cantik, sihat, kuat dan bersinar!
Mencegah rambut gugur dan mencegah botak dgn sgt baik

Bertambah woww la penampilan anda & anak2 selepas ni!

Jom grab harga promosi pengenalan hari ini juga!! Besar gedabak. Pekat pakai sikit dah smart.
Puashati tahan berbulan2

Isian: 100gram
Harga: rm29 sem, rm36 ss.
Pos adalah percuma 😎😍😍😍😘 Belian 2 keatas ada diskaun istimewa lagi! .
#lebatkanrambut
#cegahrambutgugur
#atasimasalahuban

#hilangkankelemumur

#hilangkanrambutbercabang

#atasimasalahrambutgugur

#rawatmasalahrambut
#cegahuban
#rambuthitamlebatcantikmenawan

#rambutkemassepanjanghari

#tipsrambutlebihkuat

#cegahbotak

#hilangkangatalkepala
#pomadesemulajadi

#pomadeuntukkanakkanak

#minyakrambutbayi

#lebatkanrambut

#lebatkanrambutbayisecarasemulajadi

#pomadeberkualiti

#pomademurah

#bukantimbangkilo

#produkbuatanmuslim

#codMagicBlueSetiaAlam

#codmagicblueShahAlam

#codMagicBlueKL

#codmagicblueKlang

Jangan tak tau, MagicBlue® Natural Care dah keluarkan satu lagi produk berkualiti, Natural Pomade yg mana formulasi mewah bunga tanjung dan madu premiumnya penuh khasiat semulajadi dapat membantu memulihara kesihatan rambut dan kulit kepala anda! Sesuai utk semua golongan lelaki dan wanita, malah sgt selamat untuk bayi dan kanak-kanak,

Rambut lebih cantik, sihat, kuat dan bersinar!
Bertambah woww la penampilan anda & anak2 selepas ni!

Jom grab harga promosi pengenalan hari ini juga!! Isian: 100gram
Harga: rm29 sem, rm36 ss.
Pos adalah percuma 😎😍😍😍😘 Besar gedabak. Pekat pakai sikit dah smart.
Puashati tahan berbulan2.
#lebatkanrambut
#cegahrambutgugur
#atasimasalahuban

#hilangkankelemumur

#hilangkanrambutbercabang

#atasimasalahrambutgugur

#rawatmasalahrambut
#cegahuban
#rambuthitamlebatcantikmenawan

#rambutkemassepanjanghari

#tipsrambutlebihkuat

#hilangkangatalkepala
#pomadesemulajadi

#pomadeuntukkanakkanak

#minyakrambutbayi

#lebatkanrambut

#lebatkanrambutbayisecarasemulajadi

#pomadeberkualiti

#pomademurah

#bukantimbangkilo

#produkbuatanmuslim

#codMagicBlueSetiaAlam

#codmagicblueShahAlam

#codMagicBlueKL

#codmagicblueKlang

Suaminya dah tak gatal2 kepala, dan tak sakit pening kepala dah bila bertukar ke pomade MB ni. Selalu sblm ni jenama lain mmg dia sakit kepala dan gatal2.
Isterinya pun sama naik guna pomade.ni. alhamadulillah.. kedua2nya amat berpuas hati dan repeat order lagi!

Nak lebatkan rambut?
Nak rambut kuat, sihat dan bersinar?
Nak rambut lebih kemas, rapi dan segak lebih lama?
Nak cegah keguguran rambut dan uban?
Nak hilangkan gatal2 kepala?

Cubalah natural pomade MagicBlue, dgn formulasi mewah bunga tanjung dan madu yang membantu memelihara kesihatan rambut dan kulit kepala anda!Sesuai utk semua golongan lelaki dan wanita, selamat untuk semua umur bayi hingga dewasa.

Rambut lebih cantik, sihat, kuat dan bersinar!
Bertambah woww la penampilan anda selepas ni!

Jom grab harga promosi pengenalan hari ini juga!! #lebatkanrambut
#cegahrambutgugur
#rawatmasalahrambut
#cegahuban
#rambutcantikmenawan
#rambutkemassepanjanghari
#tipsrambutlebihkuat
#hilangkangatalkepala
#pomadesemulajadi
#pomadeuntukkanakkanak
#lebatkanrambutbayisecarasemulajadi
#pomadeberkualiti
#pomademurah
#bukantimbangkilo
#produkbuatanmuslim
#codMagicBlueSetiaAlam
#codmagicblueShahAlam
#codMagicBlueKL
#codmagicblueKlang

Rambut baby ni tak tumbuh2 selepas sekian lama dicukur. Kesian dia. Mujurlah lepas 3 hari dipakaikan natural pomade MB ni, rambutnya terus nampak tumbuh dgn ketara. Alhamdulillah.. syukur!

Nak lebatkan rambut?
Nak rambut kuat, sihat dan bersinar?
Nak rambut lebih kemas, rapi dan segak lebih lama?
Nak cegah keguguran rambut dan uban?
Nak hilangkan gatal2 kepala?

Cubalah natural pomade MagicBlue, dgn formulasi mewah bunga tanjung dan madu yang membantu memelihara kesihatan rambut dan kulit kepala anda!Sesuai utk semua golongan lelaki dan wanita, selamat untuk semua umur bayi hingga dewasa.

Alhamdulillah Pomade Magicblue keluaran Bumiputera Muslim akhirnya telah muncul.
Sejarah : produk asal ini telah dijual sejak 1980-an khususnya di pedalaman Kelantan.
Sedikit pengubahsuaian formula iaitu dari segi bau dan warna sejajar dengan 'trending' atau permintaan pasaran semasa.
Berasaskan Mineral oil + Madu Lebah + Bunga Tanjung
Kebaikannya adalah:-
🌱Melebatkan rambut.
🌱Menyihatkan rambut & lebih bersinar.
🌱Mencegah uban.
🌱Mencegah keguguran rambut.
🌱Menyihatkan kulit kepala & akar rambut.

Sesuai untuk semua golongan usia dan sangat selamat untuk bayi 😍👍🏽👍🏽 Isian: 100gram
Harga: rm29 sem, rm36 ss.
Pos adalah percuma 😎😍😍😍😘 Jom grab harga promosi pengenalan hari ini juga!! Dm utk maklumat lanjut!

#lebatkanrambut
#cegahrambutgugur
#rawatmasalahrambut
#cegahuban
#rambutcantikmenawan
#rambutkemassepanjanghari
#tipsrambutlebihkuat
#hilangkangatalkepala
#pomadesemulajadi
#pomadeuntukkanakkanak
#lebatkanrambutbayisecarasemulajadi
#pomadeberkualiti
#pomademurah
#bukantimbangkilo
#produkbuatanmuslim
#codMagicBlueSetiaAlam
#codmagicblueShahAlam
#codMagicBlueKL
#codmagicblueKlang

Wahh..rambut dia dah kurang gugur selepas 2 hari pakai natural pomade ni!
Syukur alhamdulillah!😍😍 Nak lebatkan rambut?
Nak rambut kuat, sihat dan bersinar?
Nak rambut lebih kemas, rapi dan segak lebih lama?
Nak cegah keguguran rambut dan uban?
Nak hilangkan gatal2 kepala?

Cubalah natural pomade MagicBlue, dgn formulasi mewah bunga tanjung dan madu yang membantu memelihara kesihatan rambut dan kulit kepala anda!Sesuai utk semua golongan lelaki dan wanita, selamat untuk semua umur bayi hingga dewasa.

Rambut lebih cantik, sihat, kuat dan bersinar!
Bertambah woww la penampilan anda selepas ni!

Jom grab harga promosi pengenalan hari ini juga!! #lebatkanrambut
#cegahrambutgugur
#rawatmasalahrambut
#cegahuban
#rambutcantikmenawan
#rambutkemassepanjanghari
#tipsrambutlebihkuat
#hilangkangatalkepala
#pomadesemulajadi
#pomadeuntukkanakkanak
#lebatkanrambutbayisecarasemulajadi
#pomadeberkualiti
#pomademurah
#bukantimbangkilo
#produkbuatanmuslim
#codMagicBlueSetiaAlam
#codmagicblueShahAlam
#codMagicBlueKL
#codmagicblueKlang

Wahhh... ape niii???
jeng jeng jeng... Another killer and effective natural product from MagicBlue!
😍😍 Alhamdulillah Pomade Magicblue keluaran Bumiputera Muslim akhirnya telah muncul.
Sejarah : produk asal ini telah dijual sejak 1980-an khususnya di pedalaman Kelantan.
Sedikit pengubahsuaian formula iaitu dari segi bau dan warna sejajar dengan 'trending' atau permintaan pasaran semasa.
Berasaskan Mineral oil + Madu Lebah + Bunga Tanjung
Kebaikannya adalah:-
🌱Melebatkan rambut.
🌱Menyihatkan rambut & lebih bersinar.
🌱Mencegah uban.
🌱Mencegah keguguran rambut.
🌱Menyihatkan kulit kepala & akar rambut.

Sesuai untuk semua golongan usia dan sangat selamat untuk bayi 😍👍🏽👍🏽 Isian: 100gram
Harga: rm29 sem, rm36 ss.
Pos adalah percuma 😎😍😍😍😘 Bertambah woww la penampilan anda selepas ni!

Jom grab harga promosi pengenalan hari ini juga!! #lebatkanrambut
#cegahrambutgugur
#rawatmasalahrambut
#cegahuban
#rambutcantikmenawan
#rambutkemassepanjanghari
#tipsrambutlebihkuat
#hilangkangatalkepala
#pomadesemulajadi
#pomadeuntukkanakkanak
#lebatkanrambutbayisecarasemulajadi
#pomadeberkualiti
#pomademurah
#bukantimbangkilo
#produkbuatanmuslim
#codMagicBlueSetiaAlam
#codmagicblueShahAlam
#codMagicBlueKL
#codmagicblueKlang

Wahhh... ape niii???
jeng jeng jeng... Another killer and effective natural product from MagicBlue!
😍😍 Nak lebatkan rambut?
Nak rambut kuat, sihat dan bersinar?
Nak rambut lebih kemas, rapi dan segak lebih lama?
Nak cegah keguguran rambut dan uban?
Nak hilangkan gatal2 kepala?

Cubalah natural pomade MagicBlue, dgn formulasi mewah bunga tanjung dan madu yang membantu memelihara kesihatan rambut dan kulit kepala anda!Sesuai utk semua golongan lelaki dan wanita, selamat untuk semua umur bayi hingga dewasa.

Rambut lebih cantik, sihat, kuat dan bersinar!
Bertambah woww la penampilan anda selepas ni!

Jom grab harga promosi pengenalan hari ini juga!! #lebatkanrambut
#cegahrambutgugur
#rawatmasalahrambut
#cegahuban
#rambutcantikmenawan
#rambutkemassepanjanghari
#tipsrambutlebihkuat
#hilangkangatalkepala
#pomadesemulajadi
#pomadeuntukkanakkanak
#lebatkanrambutbayisecarasemulajadi
#pomadeberkualiti
#pomademurah
#bukantimbangkilo
#produkbuatanmuslim
#codMagicBlueSetiaAlam
#codmagicblueShahAlam
#codMagicBlueKL
#codmagicblueKlang

Wahhh... ape niii???
jeng jeng jeng... Another killer and effective natural product from MagicBlue!
😍😍 Nak lebatkan rambut?
Nak rambut kuat, sihat dan bersinar?
Nak rambut lebih kemas, rapi dan segak lebih lama?
Nak cegah keguguran rambut dan uban?
Nak hilangkan gatal2 kepala?

Cubalah natural pomade MagicBlue, dgn formulasi mewah bunga tanjung dan madu yang membantu memelihara kesihatan rambut dan kulit kepala anda!Sesuai utk semua golongan lelaki dan wanita, selamat untuk semua umur bayi hingga dewasa.

Rambut lebih cantik, sihat, kuat dan bersinar!
Bertambah woww la penampilan anda selepas ni!

Jom grab harga promosi pengenalan hari ini juga!! #lebatkanrambut
#cegahrambutgugur
#rawatmasalahrambut
#cegahuban
#rambutcantikmenawan
#rambutkemassepanjanghari
#tipsrambutlebihkuat
#hilangkangatalkepala
#pomadesemulajadi
#pomadeuntukkanakkanak
#lebatkanrambutbayisecarasemulajadi
#pomadeberkualiti
#pomademurah
#bukantimbangkilo
#produkbuatanmuslim
#codMagicBlueSetiaAlam
#codmagicblueShahAlam
#codMagicBlueKL
#codmagicblueKlang

Wahhh... ape niii???
jeng jeng jeng... Another killer and effective natural product from MagicBlue!
😍😍 Alhamdulillah Pomade Magicblue keluaran Bumiputera Muslim akhirnya telah muncul.
Sejarah : produk asal ini telah dijual sejak 1980-an khususnya di pedalaman Kelantan.
Sedikit pengubahsuaian formula iaitu dari segi bau dan warna sejajar dengan 'trending' atau permintaan pasaran semasa.
Berasaskan Mineral oil + Madu Lebah + Bunga Tanjung
Kebaikannya adalah:-
🌱Melebatkan rambut.
🌱Menyihatkan rambut & lebih bersinar.
🌱Mencegah uban.
🌱Mencegah keguguran rambut.
🌱Menyihatkan kulit kepala & akar rambut.

Sesuai untuk semua golongan usia dan sangat selamat untuk bayi 😍👍🏽👍🏽 Isian: 100gram
Harga: rm29 sem, rm36 ss.
Pos adalah percuma 😎😍😍😍😘 #lebatkanrambut
#cegahrambutgugur
#rawatmasalahrambut
#cegahuban
#rambutcantikmenawan
#rambutkemassepanjanghari
#tipsrambutlebihkuat
#hilangkangatalkepala
#pomadesemulajadi
#pomadeuntukkanakkanak
#lebatkanrambutbayisecarasemulajadi
#pomadeberkualiti
#pomademurah
#bukantimbangkilo
#produkbuatanmuslim
#codMagicBlueSetiaAlam
#codmagicblueShahAlam
#codMagicBlueKL
#codmagicblueKlang

Wahhh... ape niii???
jeng jeng jeng... Another killer and effective natural product from MagicBlue!
😍😍 Alhamdulillah Pomade Magicblue keluaran Bumiputera Muslim akhirnya telah muncul.
Sejarah : produk asal ini telah dijual sejak 1980-an khususnya di pedalaman Kelantan.
Sedikit pengubahsuaian formula iaitu dari segi bau dan warna sejajar dengan 'trending' atau permintaan pasaran semasa.
Berasaskan Mineral oil + Madu Lebah + Bunga Tanjung
Kebaikannya adalah:-
🌱Melebatkan rambut.
🌱Menyihatkan rambut & lebih bersinar.
🌱Mencegah uban.
🌱Mencegah keguguran rambut.
🌱Menyihatkan kulit kepala & akar rambut.

Sesuai untuk semua golongan usia dan sangat selamat untuk bayi 😍👍🏽👍🏽 Isian: 100gram
Harga: rm29 sem, rm36 ss.
Pos adalah percuma 😎😍😍😍😘 #lebatkanrambut
#cegahrambutgugur
#rawatmasalahrambut
#cegahuban
#rambutcantikmenawan
#rambutkemassepanjanghari
#tipsrambutlebihkuat
#hilangkangatalkepala
#pomadesemulajadi
#pomadeuntukkanakkanak
#lebatkanrambutbayisecarasemulajadi
#pomadeberkualiti
#pomademurah
#bukantimbangkilo
#produkbuatanmuslim
#codMagicBlueSetiaAlam
#codmagicblueShahAlam
#codMagicBlueKL
#codmagicblueKlang

Wahhh... ape niii???
jeng jeng jeng... Another killer and effective natural product from MagicBlue!
😍😍. Alhamdulillah Pomade Magicblue keluaran Bumiputera Muslim akhirnya telah muncul.
Sejarah : produk asal ini telah dijual sejak 1980-an khususnya di pedalaman Kelantan.
Sedikit pengubahsuaian formula iaitu dari segi bau dan warna sejajar dengan 'trending' atau permintaan pasaran semasa.
Berasaskan Mineral oil + Madu Lebah + Bunga Tanjung
Kebaikannya adalah:-
🌱Melebatkan rambut.
🌱Menyihatkan rambut & lebih bersinar.
🌱Mencegah uban.
🌱Mencegah keguguran rambut.
🌱Menyihatkan kulit kepala & akar rambut.

Sesuai untuk semua golongan usia dan sangat selamat untuk bayi 😍👍🏽👍🏽 Isian: 100gram
Harga: rm29 sem, rm36 ss.
Pos adalah percuma 😎😍😍😍😘 #tipslebatkanrambut
#cegahrambutgugur
#rawatmasalahrambut
#cegahuban
#rambutcantikmenawan
#rambutkemassepanjanghari
#tipsrambutlebihkuat
#hilangkangatalkepala
#pomadesemulajadi
#pomadeuntukkanakkanak
#lebatkanrambutbayisecarasemulajadi
#pomadeberkualiti
#pomademurah
#bukantimbangkilo
#produkbuatanmuslim
#codMagicBlueSetiaAlam
#codmagicblueShahAlam
#codMagicBlueKL
#codmagicblueKlang

Most Popular Instagram Hashtags