maduuray maduuray

312 posts   6841 followers   31 followings

Madu Uray (Forest Honey)  Pure natural honey enriched with nectars from variety of forest flowers, natural nutrients, enzymes, bee pollen, and royal jelly πŸ“¨ info@madu-uray.com

http://bit.ly/maduuray

Drop by and say Hi to Adele!πŸ‘‹
Ayo Bapak Ibu Om Tante Kakak Adik yang bermukim di Jakarta Barat/Selatan, mari merapat 😘
-
Yang penasaran pengen nyobain Madu Uray jangan lupa minta sampel sama Adele ya!🐝🍯
-
Untuk pembelian Madu Uray ukuran berapa saja di Ranch Market Pesanggrahan selama periode 22 -28 Maret ini kamu berhak mengikuti undian yang akan diundi minggu depan di instagram!
-
Salam sehat dari Madu Uray, cupcup~muah😘😘 #maduuray #maduhutan #madukesehatan #madualami #madunatural #rawhoney #honeylemonshot #honeylemon

"If i am what i eat, i must be made of honey..life is very sweet"🐝🍯 ~ Pooh 🐻
-
Indeed you are! ❀😘 sending zillion of kisses and hugs for all honey lovers out there
#fortheloveofhoney #honeylove
#maduuray #maduhutan #madualami #madunatural #maduindonesia #rawhoney #organichoney #honeylemonshot

Penasaran ngga sih gimana rasanya kopi + madu Uray? Cobain racikan kopi plus madu dari ahlinya @raysbottleofjoe !
-
Needless to say, @raysbottleofjoe is an arsty coffee brand, expert in creating exceptional coffee drink you can enjoy anywhere & anytime.
Yang belom melek kalo belom kena kopi, siang-siang gini jangan sampai kinerja kamu di kantor terganggu ya. Pastikan buat nyetok @raysbottleofjoe di kulkas kantormu supaya pikiran cerah selalu! 😜 (ps : nikmat disajikan dingin)

#raysbottleofjoe #maduuray #maduindonesia #madualam #madumurni #maduhutan #rawhoney

ngga cuma pisang, kalian pun bisa bikin popsicles lucu ini dengan buah-buahan favorit kalianπŸˆπŸŽπŸ’πŸ“πŸ‹πŸŠπŸ‡ bahan dasarnya sama yaitu yogurt/coconut milk + madu Uray + mix buah favorit kalian, blender semuanya jadi 1..tuang ke cetakan eskrim(mold), voila!
_
the possibilities are endless! be as creative as you wanna be😊 these taste 10 times better than your usual store-bought ice cream (& 100 times healthier).
_
Don't forget to tag us your creations!

Phew!πŸ˜΅πŸ’¦πŸ”₯
siapa yang setuju kalau hari ini panasnya juaraa?
_
siang-siang begini yuk mums bikin cemilan segar dan sehat buat si kecil (dan maminya jugaπŸ˜‹), BANANA HONEY POPSICLES!🍌🍯🍦
ketauan lagi demen banget kreasi sama pisang, mimin current favorite fruit!πŸ™ˆ
_
these popsicles are super creamy, slightly sweetened with honey with a tangy touch of cinnamon, dipped into cluster of cereals/granola and tender chunks of banana.
_
mix together some yogurt, milk, honey and cinnamon. add in the cereal, stir to combine,drop some slices of banana into a popsicle mold. add in the cereal-milk mixture. freeze overnight!πŸŒƒ
TA-RAAAA You're officialy the coolest mom on the block🌟😘🀘
_
source : www.nospoonnecessary.com
#popsicles #fruitpopsicles #bananas #honeybanana #rawhoney #purehoney #foresthoney #indonesianhoney #localhoney

Your favorite honey is now AVAILABLE at @saincoldpressed! πŸ™ŒπŸ‘―
_
Kunjungi gerainya di Lippo mall puri lt.2 dan Puri Indah Mall lt.UG
_
Stay tuned with @saincoldpressed, they have many promotions for their superfood/drink going around everyday!🐝🍯🐝🍯🐝 #maduuray #madumurni #maduhutan #maduasli #madulokal #maduindonesia #rawhoney

Mornings tend to be the busiest time of the day for a lot of people, but that doesn't make eating nutritious food any less important. In fact, it makes it even more important!

Plan your breakfast ahead of time because the quicker you prepare, the easier it is to keep as daily habit.

Easy prep breakfast such as Banana peanut butter and honey toast is just right to rise and shine🍞🍌🍯 How about you? What are you having for today's breakfast? Comment down below and dont hesitate to dm the pic 😜 would love to see them❀

#maduuray #maduhutan #bukanmaduhasilternak #madualami #madulokal #maduindonesia #rawhoney #rawindonesianhoney #foresthoney #toast #breakfast

Yuhuuuuu! Good news buat kampung halaman pak presiden, SOLO!πŸ™ŒπŸπŸ―πŸπŸ―πŸ’ƒ
_
Sekarang madu Uray sudah restock lagi di @clubsehatsolo !
So honey-lovers yg domisilinya di solo atau kebetulan lagi jalan-jalan kesana bisa beli langsung madu Uray di @clubsehatsoloπŸ‘ˆπŸƒ
_
One stop shopping for all your healthy needs!
_
Alamat :
Clubsehat Solo
Jl Adi Sucipto No 56C Solo
0813 9153 1888
(open mon-fri/sun)

#maduuray #maduhutan #rawhoney #naturalhoney #clubsehat #clubsehatsolo

"The best raw honey i've ever taste🍯🐝😘"
--
Sending this beautiful lady @zzyyy____bl million hugs and kisses❀🌹, you're too kind!😊 just with a simple saying like that def make all the hardwork worthwhile! We promise to serve you betterπŸ’ͺ
--
Madu Uray & Team

#maduuray #maduhutan #madumurni #madualami #madualam #madukesehatan #maduindonesia #YukMinumMadu #healthyroutine

To all fellow Indonesian, sudah nyoblos belum pagi ini?😊
_
Yuk bantu sukseskan PILKADA 2017 serentak ini dengan tidak golput! Satu suara dari kamu bisa menentukan masa depan daerah mu, tentukan sesuai hati nurani dan siapapun yang terpilih semoga bisa melaksanakan tugas dan memajukan daerahnya sebaik mungkin!
_
#pilkada2017 #pestademokrasi #yourvotecounts
Creative picture by @anggieokta, thankyou love!❀

Have you been feeling rough these past few days? Don't wait too long to treat yourself..
__
What is more rewarding than a cup of warm apple honey tea?πŸŽπŸ―β˜•
__
It got everything your mind and body will ever need. One cup for everything you need to fix.
The ingredients is very simple! you only need a cup of hot water (you can boil the water with ginger/cinnamon if you prefer), apple cider vinegar + Uray honey. throw'em all together in a tea pot/big jug if you're planning on sharingπŸ˜‰) and voila pour & enjoy!
__
And...Who doesn't know the fabulous health benefits this combo can offer? Try them out tonight!

#maduuray #maduhutan #madulokal #madualami #maduhutanindonesia #maduindonesia #madulebahhutan #bukanmaduhasilternak #YukMinumMadu #indonesiasehat #rawhoney #honeytea #foresthoney

Let this day connects you with your priceless treasure - your family. May good fortune be ours throughout the year.
_
Madu Uray and team wishes you Happy lunar new year! Better and greater things ahead!

#CNY2017
#CNY
#maduuraymoments
#MaduUray

Most Popular Instagram Hashtags