[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

madeleineeliiza madeleineeliiza

695 posts   32706 followers   197 followings

🌴🍊🌴  A F R O R O X E N T 🇨🇱🇲🇦 • Snap: Badde • Youtube: Madeleine Eliza •📩: afroroxswedenent@gmail.com 🔒signad av TV4

https://www.tickster.com/sv/events/ttm95xvz0dvrm47/2017-09-14/kojo-funds-uk-stockholm-at-krakenöö

Ni måste förstå en sak. Allt är tillfälligt. Inget är för evigt. Mår du dåligt? Det är tillfälligt. Ta dig igenom skiten. Lever du ditt drömliv? Njut av det. Uppskatta det. Snart kanske något vänder. Har du en människa som gör dig till den lyckligaste? Ta vara på den personen. En dag kan personen vara borta. Är du förkrossad för just denne personen som gjorde dig så lycklig nu har försvunnit? Den personen kommer bytas ut så småningom mot någon annan. Min poäng är att aldrig gräva ner sig för djupt i något. För när saker väl rasas ihop runt er så kommer inte hinna ta er upp. Njut av livet och dina nära men håll alltid din egna rygg 🍬

🍹

Vill göra min fläta igen!! Tagga personer/ sidor ni vet kan göra slay ass flätor😍💕

👀

När Bae be looking like a snack 😏

Bakk de små barnhändernas avtryck på spegeln 😩❤️

🍊🍇🍍🍉🍑🍒🍋

🐹

Behöver detta nu

Fave pose: att se allmänt uttråkad och dömande ut tydligen

"Äsch, släpp det bara. Lägg inte ens energi på det." Lägg inte energi på vadå? Att säga nej? Att sätta gränser för vad jag orkar med och inte? Vi blir lärda att alltid vara de som släpper det, att vara trevliga och artiga no matter what.
En man skriver till dig. Du säger ifrån - snällt, till en början. Han duckar kvickt för hintarna du kastar mot honom. Till sist slutar du bara svara. Han fortsätter skriva. Till slut bygger irritationen upp sig inom dig och du säger ifrån. Tydligt och bestämt.
Genast stämplas du. - Otrevlig. Bitter. Har inte fått kuk på länge. Hora. Sug av någon.
Det enda som hände var att du sa ifrån. Han var jobbig. Du sa nej. Men det vänds ändå emot oss? Är inte det sjukt? Vi kan alltså inte ens få säga "nej" utan att direkt anses vara överreagerande horor som inte kan ta komplimanger eller skämt. Vi ska däremot bli SMICKRADE att en man tog sig sin tid för att trakassera oss och skriva ner hans onödiga åsikter gällande vårt utseende.
Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Nej.
Jag är inte en bitter hora som behöver mer penis för att jag säger nej. Nej. Jag säger nej för jag anser att du slösar min tid.

Gråter pga vill tatuera mig 😩 ska jag köra ryggen, låret eller andra armen nästa gång?👅

Most Popular Instagram Hashtags