[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

lynnpetersson lynnpetersson

4974 posts   696 followers   287 followings

Lynn Petersson  🏡 Kalmar 🇸🇪 📷 Djur & natur 🐶🌲 💕 Saga = chihuahua, 2014-07-06 💕 Hebbe = chihuahua, 2016-07-15

http://www.youtube.com/lynnssweetparadise

New video www.youtube.com/lynnssweetparadise (vegan 🌱)

Sen Hebbe började äta igen har hans beteende kring maten varit annorlunda. Jag har mest tänkt att han fortfarande strular lite, men dom senaste dagarna har jag lagt märke till ett mönster eller vad jag ska kalla det. Idag filmade jag det. Videon här är klippt (det bortklippta är Hebbe som vandrar runt i köket) och lite ökat tempo i mitten för att kunna få plats med allt under en minut, men i det stora hela ser måltiderna ut så här nu för tiden. Matskålarna sätts ner, Saga äter, Hebbe kollar sin skål men går därifrån. Han cirkulerar runt i köket, runt matskålen och Saga, nosar och först när hon har ätit upp börjar han äta och då äter han med god aptit. Jag sitter vanligtvis inte på en pall utan står en bit ifrån för att ha koll så hon inte snor hans mat (hon har förresten gått ner 122 gram den senaste månaden, woho!). Jag är ju glad att han äter, men varför beter han sig så här helt plötsligt? Inget har hänt mellan dom vid utfodring utan det har bara blivit så här. Hon kan ju ha tittat på honom eller gjort andra små signaler som jag missat, men bråk eller liknande har det inte varit. Tankar?

Varit en hemsk natt. Somnade runt 4:30 och sen ville Hebbe gå ut 06:20. La mig igen vid 7 och gick upp för en halvtimme sen. Mer död än levande. Idag ska jag fortsätta rensa bland saker och jag ska även filma. Det blir något väldigt enkelt för jag orkar ärligt talat inte tänka på youtube just nu, men vill ändå få upp en video och ingredienserna måste användas innan dom blir dåliga. Det blir något veganskt 🌱

Glad midsommar önskar jag och dom fluffiga alla följare.

Packar om lite bland mina saker. Hittade en Hebbe i lådan. Hade ingen aning om att jag äger en sådan.

Varit hemma hos Buddha och den tandlösa en liten stund och grillat.

En sengångare och en studsboll 🌟

Ibland sover vi så här. Ibland ligger dom på mig. Jag föredrar nog det här när det är så tokvarmt som det är nu för tiden.

Körsbär 🍒

Most Popular Instagram Hashtags