[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

lya_rina lya_rina

46 posts   1425 followers   1064 followings

ALlama  I put my heart and soul into my work, and I lost my mind in the process. ~VVG~

https://Llama.Is.Bae/

Throwback just now. So Hari Raya is just around the corner so Im going to thanks to those who spent their 1 month of Ramadhan with me. Im not going to wish Hari Raya because I dont want Ramadhan to leave yet. πŸ™

Thanks for the sungkai walaupun takde si kecik tu..πŸ˜‚ Takpe nnti open 'haus' kau datang eh. πŸ˜€πŸ˜ πŸ“·--- @farahabdlrahman

Happy Birthday Rozana πŸŽŠπŸŽŠπŸŽ‚πŸŽ‰πŸŽ‰
May Allah bless U 😊😚 Sweet 16 sudah dia. 😁 Thanks for being my heart until now πŸ’– CHIA!!
Thank you sbb layan ja aku punya pickup line walaupun nda menusuk ke hati kau πŸ˜‚ i wish you a Good Life. Thanks sebab Chengggg2 dgn aku dlm kelas πŸ˜‚
I know that you like 'B'. Because you are so 'B'---utiful. (Only the genius get the pickup line 😎) HAPPY BIRTHDAY ROZ 😚

Love myself, Love yourself πŸ’–

Sesi memberi kata2 semangat sebab dia pun nak try πŸ˜‚ HADOI!

Throwback 😚

I have green mustache 😊

😘 #MyFaceu

Ba cuti luks.. Jan kamu nakal2 ah.. 😎 Selamat berpuasa πŸ˜‡ bye

Islamic Princess! πŸ˜‚

Ala kesian Fat tak nampak πŸ˜…

Miss this moment already πŸ˜” #PPUB2017

Congrats @bts.bighitofficial @BTS_twt (twitter) for the award! πŸ’–πŸŽŠπŸŽŠ Kookie and TaeTae looks like they wanted to cry! 😒 They must be proud of ARMY!! Good job ARMY πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰ #ImSick #BBMA2017 #TopSocialArtist #BTS #BillboardMusicAward #Twitter
P.S Aku tak pi sekolah sebab sakit bukan sebab nak tengok BBMA ni je so dont hate and jangan nak fikir lain sebab aku memang sakit 😊

πŸ’™ #PPUB2017

Most Popular Instagram Hashtags