luxaflex_no luxaflex_no

408 posts   2,018 followers   534 followings

Luxaflex_NO  The art of window styling. Opplev nye muligheter til vinduene dine. Forvent vakre, skreddersydde og iøynefallende ideer.

Nyt de lange sommerdagene med våre plisségardiner Topar Plus-overflate som reflekterer solens varme og dermed gir en ekstra isolering.

Når du skal velge Luxaflex Persienne har du et hav av muligheter i farger og mønstre på lamellene. Du kan til og med kombinere ulike farger slik du ønsker.

Moodboard: Sommernoter

Har du store vinduspartier er vår Twist gardiner perfekte til å skape eleganse. Husk at vi har mange farger å velge mellom.

Hjelp barna med å få styr på fargene ved å tilføre farger på barnerommet, f.eks. med denne skjønne plisségardinen i fine og barnevennlige farger og mønstre.

Her er vi på besøk hos Håkon i Oslo. Han er veldig fornøyd med gardinene sine, fordi de demper lyset og han synes de er stilige i fargen.

Multicolor! Farger i interiøret har heldigvis fått fotfeste igjen. Hvis man vil imøtekomme trenden, men ikke ønsker å male veggene så kan man jo alltid velge fargede gardiner 😉

Gardiner med litt farge kan skape liv og dynamikk i rom.

Slipp sommermorgenen og solen inn i sengen med elegante plisségardiner.

Velg gardinene dine i samme nyanse som veggen. Når man innreder ton-i-ton får man harmoniske og rolige omgivelser.

Samle dine yndlingsting i et stilleben i vinduskarmen. Velg nyanser som matcher gardinene,

Sommeris, finnes det noe bedre?

Most Popular Instagram Hashtags