lushgardenuitmkk lushgardenuitmkk

44 posts   280 followers   990 followings

LGUiTM➡KB➡Sepanggar➡IP  🍚 *Food Mask* | 100% Pure 🌱 Natural|Organic 🌱🍚 100% 2 In 1 Mask 💆 skin care & natural beauty 👒 protection for your skin problems 🍚🍚 RM38.00

🍚🍚 Oat n rice + tumeric ni sesuai utk kulit berminyak, berjerawat dan juga kusam. Bau oat yg wangi boleh membuatkan anda terasa diri di spa. 👍😘😘😎😂🙊🙊

Just sharing. Siapa2 yang belum guna 🍚 yg 💯🌿🌲🍀🌾🌾 natural product boleh pm kami utk detail. Boleh bantu membaik pulih kulit anda yg terlampau kena bahan kimia. Maklumla. Make up lagi kn. So dont worry. Try it out!👍👍

Sharing from our customer 💯natural product by lushgarden 👸👸🍚🍚👍👍

Tak cuba .
Tak tahu
.
Dah cuba
.
Baru tahu
.
Dah suka
.
BARU TERGILA-GILA!! NAK PAKAI FOOD MASK BY LUSH GARDEN 100% PURE🌱

@Regrann from @faezahhhh - My skin is dry and oily at the same time

Tak sampai hati nak cakap kat korang.. Tapi
.
.
.
Kena bagitau yang kitaorang dah stop production tauuu utk sementara waktu❎❎❎❎❎❎ Sebab????❓❓❓❓❓❓❓⁉⁉⁉⁉⁉⁉❔❔❔ Tungguuuuu🆗

So... siapa2 yang belum menikmati foodmask kami boleh dapatkan sekarang ! NOW NOW NOW!!! 🍀🌾🌴🌲🍀🌾🍚🍚⚡⚡⚡⚡📞📞🍚🍚 Stock xbanyak tauu.. Nnt jangan nangis tau kalau dh habis

RM38 ONLY
RM2 TRIAL PACK. - #regrann

Another satisfied foodmask customer. Jyeaaahhh mantappp #teaminikalilah @irnawati_basri @aryezssang @joydee_ambrose Yang belum cuba, boleh cuba just Dm kami ✌🏻 in shaa allah berpuas hati. 😍

Wow wow wooww. Original minyak wangi rm38 only 20ml. Siapa berminat boleh place order. Smpi jm 5 shj ya.. Limited! Very limited. 😘😘😘

Assalamualaikum w.b.t
Bagi yg ingin mencuba 🍚🍚 by lush garden 🌿🌱🍀 tapi takut xsesuai dgn kulit so membazir beli boleh try kami punya trial pack rm2 only. Boleh guna 2kali yaa. 💆💆 Simple shj cara penggunaan. Just campur dgn air suam lps tu tampal2 d muka lps tu tggu kering then scrub ur face and taraaaaa... See the miracle happen. 🎉🎊🎊😍😍 Try it out urself. U won regret it 💁💁👏👍👍 ctc our dropship @irnawati_basri @joydee_ambrose @aryezssang

Mulus la ni muka lepas ni...lama suda nda main tampal2 muka 😃

Food Mask by Lush Garden🌱 = " Detox " Mask ❣membantu mengembalikan seri wajah yang kusam dgn menanggalkan sel-sel kulit mati dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dan membersihkan kulit daripada debu, racun-racun yang berasal dari radikal bebas. 🍚Food Mask juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, mineral, protein, antiseptik dan zat besi untuk makanan dan kesihatan kulit. ❣Beras
❣Oat premium(Australia)
❣IBU Kunyit Asli 🌿Fresh ingredients for Fresh Face
❌No-chemical ☠
❌No preservatives
❌No colouring ❌No flavouring
✔The Face & The Body Scrub ✔ 👨👩👴👵👶 Family product
✔100% Pure🌱
🏡Handmade|Homemade
🚦Price: RM38 📦Postage WM/EM :FLAT RATE RM5.

#detox
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients
#freshface
#maskforallskintypes
#mask
#2in1
#faceandbody
#halalmask
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural
#productskincare
#naturalbeauty
#hotselling
#foodmask
#nochemicals
#nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#naturalmask100
#puremask
#foodskin
#natural
#homemade
#handmade
#freshingredients
#freshface
#testimonyfoodmaskuser

@Regrann from @lush.garden - Puas bermake up seharian malam kita detox skin kasi angkat kulit mati & sel2 yg dah mati supaya esk kerja muka berseri-seri & rasa fresh face je muka 1hari.. xcaya jgn percaya cuba sahaja.😄 #Repost @lush.garden.sandakan with @repostapp
・・・
Thanx utk bebeh ni siap bg boomerang lg while applying her food mask. Penat pulang dari kerja dia spend time guna food mask utk mengembalikan kesegeran muka. .
.
Harga cuma rm38 sahaja! Kalau masih ragu2, TRIAL PACK (RM2) ada utk try. DM us to purchase.
#lushgardensandakan
#FoodMask%pure #detox #testimonyfoodmaskuser #byLushGarden #nochemicals #mask #2in1mask #halalmask #naturalmask #detoxmask #face&;bodymask #mask #maskforallskintypes #productnatural #productskincare #naturalbeauty #ricemask #oatmask #turmericmask #collagenmask #scrubmask #maskforallskintypes #puremask #organicmask #foodskin #natural #naturalmaskmask %naturalmask

・・・
Haaa.. Ini pula salah seoranh customer yg beli trial pack masa garage sale tengah berlangsung. Alhamdulillah sis ni berpuas hati. Customer happy sy pun happy. 😁 .
.
Mari DM saya utk beli sendiri kmu punya trial pack!
#lushgardensandakan
#FoodMask%pure #detox #testimonyfoodmaskuser #byLushGarden #nochemicals #mask #2in1mask #halalmask #naturalmask #detoxmask #face&;bodymask #mask #maskforallskintypes #productnatural #productskincare #naturalbeauty #ricemask #oatmask #turmericmask #collagenmask #scrubmask #maskforallskintypes #puremask #organicmask #foodskin #natural #naturalmaskmask %naturalmask

Most Popular Instagram Hashtags