ludovicajessica ludovicajessica

572 posts   29,908 followers   1,528 followings

Ludovica Jessica Kwok  🇮🇩 Beauty Enthusiast 🗣 always be true to who you are! 📩 contact.ludovica@gmail.com Zalora 15% off code - “ZALORAXLUDOV” 👩🏻‍💻Youtube: ludovicajessica

Pearls 🐚

Glad to have another year to feel so grateful with my life ❤️

Hi guys! In celebration of my birthday, let’s have a playdate bareng aku dan @eminacosmetics tanggal 20 Oktober 2018 di Mangia. jam 10 pagi ❤️
-
Caranya gampang banget! Cukup tulis di komen kenapa kamu pingin banget ikutan playdate bareng aku dan @eminacosmetics? .
-
Aku dan @eminacosmetics bakalan memilih 15 orang beruntung buat ikutan acaranya. Goodluck girls! Can’t wait to see everyone ❤️

Cottons 💭

Literally in the mood for autumn with this mini lipsticks from @3ce_official Mood Recipe Lip Color Mini Kit 🍂🍁
-
#114 Rows
#116 Inked Heart
#115 Muss
#909 Smoked Rose
#117 Chicful .
-
The formula is so buttery and comfortable on the lips. Go grab the mini kit only at my Charis Shop! Links on my bio ❤️
ps: I REALLY WANT REAL FRECKLES IN MA FACE 😭

Glazed 🙈 .
-
By one and only maaagiqqq hand of @vinnagracia thanks beb! and using @artisanpro Artisan L'Essentiel 248 ❤️

Untuk pertama kalinya nge-rap karena ditantang @digibankid buat #LiveFreshRap sambil Get Ready with Me 🤣👯 Gimana? Uda cukup kece belum buat ngeluarin single? 🙃
.
Yuk ikutan #LiveFreshRap Challenge! Menangin FREE DWP TRIP ke Bali (4 Hari 3 Malam)! Nggak cuma itu, ada voucher MAP total Rp5 juta, tabungan digibank total Rp5 juta, dan Voucher Shell total Rp3 juta. Ini caranya:
1. Follow @digibankid
2. Register diri kamu di go.dbs.com/id-livefreshrapLJ buat dapetin lagu dan lirik #LiveFreshRap
3. Rekam diri kamu nyanyiin ulang #LiveFreshRap
3. Upload di Instagram kamu dengan mention @digibankid dan sertakan hashtag #digibankLiveFresh #LiveFreshRap.
.
Langsung bikin videonya ya! Info lebih lanjut langsung aja cek @digibankid #digibankLiveFresh #LiveFreshRap

Just be a tad bit girly, never too much 💁🏻‍♀️✨
-
outer from @missguided via @zaloraid
camisole from @pluffyschoice
skirt from @avgal_collection
shoes from @stevemadden
. -
Don’t forget to enjoy 15% off at Zalora by using my code “ZaloraXLudov” 😝

Cuman pengen aplot aja, karena lucuk 🙃 #sefruitbts

GUYS!!!! Don’t miss out on the most awaited beauty event of the year! YSL Beauty Hotel is finally coming ✨ Ready to shower us with exciting immersive beauty experiences 🖤 Make your reservation now at www.yslbeautyhotelid.com or swipe up on my story. Get a special gift if you’re one of the first 200 to attend! #YSLBeauty #YSLBeautyID #YSLBeautyHotel #YSLBeautyHotelID

Foto pertama dengan tidak mempedulikan tools “straighten” 😂 .
-
Head to toe are from my favorite place to shop! @zaloraid ✨ Enjoy your 15% off by using my code “ZaloraXLudov” 😉

Definitely #DoubleWearorNothing 😝 thank you so much for everyone who came to my little party! Hope you had a great time ❤️ #EsteeID -
📸 by @randitasastro
.
.
.
ps: w kembali dengan tone tanpa lightroom! 🤣 karena takut merubah tone me’ap. Lop u geng

Most Popular Instagram Hashtags