lofattahofficial lofattahofficial

615 posts   54916 followers   6888 followings

NEELOFAxFATTAHAMIN  🛫 Suri Hati Mr Pilot 💑 Fans of @neelofa & @fattahaminz 💕 Follow for support @lofattahofficial 👱🏼👱🏻‍♀️#lofattahofficial

"pimpin tangan aku bila aku jatuh"

"Allah tidak akan menguji seseorang itu melainkan sesuai dengan kemampuannya".
Salam Takziah untuk Cikk Anihh Bakihh kerana rumahnya hangus terbakar dijilat api semalam..
.
Mohon jasa2 baik tuan puan untuk berikan sedikit sumbangan kepada beliau.. Boleh hubungi Cikk Anihh atau boleh membuat underground transfer ke acc ✅7615509646 CIMB BANK
Nur Anis Balkis Bt Jasura

Terima kasih.
.
.
info by @anisjasura .
.
@neelofa @fattahaminz

selamat pulang❤️❤️ #lofattahofficial @fattahaminz

baby inara😍 #lofattahofficial

makin cantik bila pakai bawal 😍sian inara kena paksa dgn aunty lofa ye😝 #lofattahofficial

muncung mulut sikit😍😍cantik ke tak cantik😏 hah #lofattahofficial

termenung kejap si belah kiri tu tengok si belah kanan hehehe😉 #lofattahofficial

ye, awak la yang cantik tuu👀 #lofattahofficial

neelofa cakap apa tu🙊 #lofattahofficial

#Repost @elizadianna with @repostapp
・・・
.
Ini baru show off 😝
TERnampak @fattahaminz , amik gambar sebagai kenangan je. Tak mengganggu ibadah pun kan 😬
.
#myedz_mekah2017

#Repost @elizadianna with @repostapp
・・・
Ptg semalam, sebelum start tawaf (depan 🕋), tetiba ternampak kelibat someone tgh kusyuk berdoa. "eh mcm @fattahaminz " , try tundukkan pandangan, ok confirm fattah..Amik side ke tepi, tunggu dia habiskan bacaan doa
.
Memula segan jugak nak mintak bergambar. Tapi semangat nk show off kt kawan ² punye pasal, ku tebalkan muka jugak нαнαнαнαнα 🤣
.
Berbaloi wehhhh..ciptaan الله yg sgt hensemmmmm, kulit bersih, badan sado, apa lagi yg tak perfect? .
#myedz_mekah2017

Most Popular Instagram Hashtags