[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

lofattahglobal lofattahglobal

725 posts   22314 followers   142 followings

Lofattah Global  #stayclassy

Nostalgia. Ni antara lagu raya favorite admin. Nantikan #surihatimrpilotraya #lofattah #shmpraya
25 Jun | 9mlm | Astro 104 & 123 .
πŸ˜β€οΈπŸ’™

Chop remote awal2 ya! Ajak jiran sekampung tengok #surihatimrpilotraya Jamu diorang ketupat rendang, lontong, satay, laksa, mee kari, nasi beriani πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ #shmpraya #lofattah

#roadtoshmpraya . Dah balik kampung ke? Ni Admin buat klip #shmpraya guna lagu raya. Saja amik mood. Boleh la layan masa dalam bas ke kereta ke kapalterbang ke 😘. .

Jangan lupa date kita dgn @neelofa dan @fattahaminz pada malam raya oertama , 1 Syawal. Ajak akak adik abang makcik maklong tok wan nenek, maklong pakling dok depan tv ya pada: .

25 JUN | 9.00 malam | ASTRO 104 & 123 .
#surihatimrpilotraya #lofattah #bts #moments πŸ˜β€οΈπŸ’™

"Sayangggg tidurlah" bertuahlah bini rajin membaca. Anak mesti cerdik macam ibu ayahnya 😍😍😍 Jangan lupa saksikan #surihatimrpilotraya . Ajak sahabt handai, saudara mara ramai2 tgk sama2 ya!!! Malam raya pertama! Chop remote cepat2!! .

25 JUN | 9.00mlm | ASTRO 104 & 123
#lofattah #moments #bts #shmpraya 4 DAYS TO GO!!! 😘😘😘

#wardaerina dan #ejazfakhri #wardaejazpunya #ejazwardapunya #roadtoshmpraya
Dan plan ke belum dekat mana nak beraya malam raya pertama tu? Make sure ada ASTRO ya, kalau boleh pegang remote tu pada pukul 8.55 malam 🀣🀣 Siap sedia dengan ketupat rendang, nasi impit, kuah kacang. 😊😊😊
.

25 JUN | 9.00mlm | ASTRO 104 & 123 .
#lofattah #bts #moments #surihatimrpilotraya #shmpraya

"Tanya anak je kerrr πŸ™„??!!!" . "Alololololo" .
#roadtoshmpraya jangan lupa saksikan #surihatimrpilotraya .

25 JUN | 9mlm | ASTRO 104 & 123

#snippet #shmpraya
#lofattah #moments πŸ˜˜β€οΈπŸ’™

Kita amik mood raya sempena #surihatimrpilotraya ... tak berapa hari lagi temujanji kita dengan @fattahaminz dan @neelofa dalam #shmpraya . Jangan lupa duduk depan tv anda or tv sesiapa je lah pada malam raya pertama tu . .

25JUN | 9.00mlm | ASTRO 104 & 123
.

#lofattah #bts #moments β€οΈπŸ’™πŸ˜ .
Lagi 4 hari jeeeeee... tazzabarrr!!!

If you can stay positive in a negative situation, you win. .
#justsaying #positivevibes #selfreminder

"YOU LAH SATU-SATUNYA SURIHATI I" .

Feeling ke idok? Admin jamu sikit #snippet #surihatimrpilotraya dari ig @officialhlive
Jangan lupa, plan malam raya pertama anda di mana. Kerana #lofattah akan muncul di kaca tv untuk tayangan #shmpraya .

25 JUN | 9.00mlm | ASTRO 104 & 123 .
Pssttttt... promo 2in1 kekdahnya. Hebat betul #shmpraya

Satu hari di hari raya, ku dengar irama yang sungguh indah .... chewahhhh dah mood raya ni ke semua? 😍😍😍
.
#roadtoshmpraya lagi 6 hari!! Nantikan #surihatimrpilotraya .

25JUN | 9.00 mlm | ASTRO 104 & 123 .
#surihatimrpilotraya #lofattah #bts #moments β€οΈπŸ’™πŸ˜˜

#roadtoshmpraya 😘 .
Nantikan SURIHATI MR PILOT RAYA .
25 JUN | 9 mlm | ASTRO 104 & 123 .
#lofattah #moments #bts #surihatimrpilotraya #shmpraya πŸ˜πŸ’™β€οΈ

Most Popular Instagram Hashtags