lofattahglobal lofattahglobal

409 posts   12793 followers   156 followings

Lofattah Global  #stayclassy

When your Bae asked you to smile... bukan takat senyum jer dia bagi, dia bagi laugh sekali untuk therapy. Hilang penat! Tidur dalam senyum la kita malam ni ya! 😘😘😘
#lofattah #lofattah2point0
#bukansusahnakbahagia
#bahagiayangdicariadadepanmata
#doayangbaikbaik
#senyumitusedekah
#laughingisthebesttherapy πŸ’™β€οΈ #neelofa #fattahamin

😭
#Repost @lofattahzone with @repostapp
・・・
Have you guys done watch it? Im done! So touchinggggg 😭 lofa cerita apa perasaan dia waktu m&g 4 Feb lalu, mcm mana lofa rasa waktu kene banyak gossip, semua lofa cerita. Kita taktau apa lofa rasa waktu tu, i know its hurt but she is a strong lady. Lofa , i just want to remind you that your true fans will love you always & always πŸ’‹ and ofc , your true fans , include me , will support you no matter what happens. Thats my promise πŸ˜‰ i love you @neelofa ! I really do πŸ’‹πŸ˜˜ #followlofa #ilofayou

Bahagia cara kami β€οΈπŸ’™ onz ke tak onzz chuols???? PART 2 - #wanitaterakhir cover by @fadbocey dan @dinanadzir dekat @era_fm siang tadi. Audio sumbangan @_khetyy
#lofattah #lofattah2point0
#lovemeorwoome
#doayangbaikbaik
#bukansusahnakbahagia
#bahagiayangdicariadadepanmata @lofattah.classy @neelofa @fattahaminz

Bahagia cara kami β€οΈπŸ’™ onz ke tak onzz chuols???? PART 1 - #wanitaterakhir cover by @fadbocey dan @dinanadzir dekat @era_fm siang tadi. Audio sumbangan @_khetyy
#lofattah #lofattah2point0
#lovemeorwoome
#doayangbaikbaik
#bukansusahnakbahagia
#bahagiayangdicariadadepanmata @lofattah.classy @neelofa @fattahaminz

Pepatah lama mengatakan
"Jauh di mata, dekat di hati"
Pepatah moden pulak cakap:
"Jauh di mata, dekat di tudung"

#lofattah #lofattah2point0
#bukansusahnakbahagia #bahagiayangdicariadadepanmata #doayangbaikbaik β€οΈπŸ’™

β€πŸ’™ sembab mata.. over time ke malam tadi? πŸ˜‰
#lofattah #lofattah2point0

Seems this is the couple song 😍. Hari tu kat karaoke pun kawan dia nyanyi lagu ni .. masa photoshoot dlm kereta pun dia nyanyi lagu ni 😘. This is my favorite song too!
#lofattah #lofattah2point0
#AME2017 #redha

#Repost @neelofa with @repostapp

Of course I love you - Ejaz cakap. Cia cia cia 😘

Admin pun cakap ... we ❀️you!
#lofattah #lofattah2point0
#lovemeorwoome
#AME2017 #doayangbaikbaik

Cari perbezaan dalam gambar ini 😜. ............
Hint 1: wanita .... terakhir
Hint 2: sharing is caring

#takpahamaku award nak share, gambar nak share ... cia cia ciaaaa
#sisgurauje
#lofattah #lofattah2point0
#AME2017
#doayangbaikbaik
#bukansusahnakbahagia
#bahagiayangdicariadadepanmata β€οΈπŸ’™

Wah wah wahhhhhh ... coming soon?? Apakah itewww? Adakah Lelaki Terakhir? 😍😍😍Tazzaabaaarrr ... β€οΈπŸ’™ #lofattah
#lofattah2point0
#wanitaterakhir

His moments 23 April 2017
Himself | Parents | Tuan Director | Glory | WT
#AME2017
#lofattah #lofattah2point0
#doayangbaikbaik
#bukansusahnakbahagia
#bahagiayangdicariadadepanmata β€οΈπŸ’™ Nota kaki: Semua gambar di atas adalah gambar2 yg diupload oleh Fattah dekat IG dia.

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags