Nurul Wonder Wardrobe

TOP POSTS

BTS

All loose tops material cotton, labuh apprx 27" so memang cover back part 👌 promo price : RM30 sehelai ATAU RM25 sehelai kalau beli 3 helai ke atas! Available di butik NWW atau whatsapp kami to order!

Being ceria in Sinetron with @radhioag.

#vsco #vscocam #vscomalaysia #ceriatone

🌸Nona Peplum🌸 -
Kalau walk in dekat butik RM100 sebab tengah promotion. For online order RM110. Cantik kan? Sesuai pakai untuk pergi musim2 rumah terbuka sekarang ni. Yang bercadang nak buat baju untuk bridesmaid, design ni pun amat sesuai! Soft & cute!

Our all time favourite Nona Peplum. RM 100. #nonapeplum

Gliiter Wide Shawl & Plain Wide Shawl. 3pcs for RM50. Suka tak?

🌸Dahlia sequin kurung🌸 .
.
Material : Lycra & Sequin .
.
Free size fit to L .
.
RM 135

Boutique open 11 am - 7.30 pm. Banyak sangat collection sequin this week! See you dearies 😘😘

💓Dahlia Sequin Kurung💓 .
.
RM 135

MOST RECENT

BTS

All loose tops material cotton, labuh apprx 27" so memang cover back part 👌 promo price : RM30 sehelai ATAU RM25 sehelai kalau beli 3 helai ke atas! Available di butik NWW atau whatsapp kami to order!

Colours of our silky shawl

Silky shawl available at our boutique. .
.
1 for RM 29
2 for RM 50

Boutique open as usual dearies! ❤❤❤❤

Arissa my love! Soo happy i got to see her today. Anak customer, tapi dah jadi BFF 👭

Dekat area ni semua range price RM 30 - RM 40 je. Menangis kan 😭

@nurul_nww in Kalila Jubah. Promo sempena Deepavali hari ni RM100 je. Suka? Mestilah!! Hurry.. Grab cecepat okay! See youuu

Make a statement with our Jubah Kalila featuring full sequin sleeve. Cantik tak terkata-kata! Boleh grab esok dekat butik ya! Price RM 110 je, promo price ni selalu cepat habis. Jadi first come first served hehe 😘

@nurul_nww with our new collection "Jubah Kalila". Dah boleh grab esok dekat butik ya! 😘

Mailav 💛💙💜💚

Rezeki hari jumaat :) Thank you kak Asma from @shugarholic untuk cakes yang sedap ni. Siapa tak pernah makan cake from sugarholic macam hilang satu nikmat tau? Hehe
Kak Asma membuatkan saya berfikir walaupun kita tak pernah dinner/lunch bersama dan tak sempat bergurau senda/bertepuk tampar tapi hantar cake macam ni dekat butik tanda ingatan cukup buat hati saya bersyukur pada Allah dapat kenal orang macam kakak. A really kind & thoughtful person yang pernah saya jumpa. Tak lokek ilmu, banyak bagi inspirasi masa pertama kali kita borak2 di butik lama saya. Tentang keberkatan rezeki dan tentang "the MORE you give the more you GET" :) Semoga kakak & @shugarholic di murahkan rezeki ya. Maaf la sekali saya rasa nak bercakap, saya terus buat karangan. Hehe jumaah barakah everyone ❤

Most Popular Instagram Hashtags