[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

Nurul Wonder Wardrobe

TOP POSTS

Heehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

Terima kasih Majalah Humairah.. Nanti bulan September beli k wakk..pomis?

Selamat Hari Raya dari kami warga buruh AAIW..today dh last day kami beroperasi..kami pun nak cuti..harap2 semua yg beli online, posmen hantar la ye sebelum raya..sian kt org nak pakai baju raya, tudung raya, and nak masukkan duit raya dlm sampul duit raya AAIW..and nnt kalau dh pakai jgn lupa tag @anisalidruswardrobe and hashtag #aaiwraya k..semoga semua drive sopan santun nak balik kampung tu..xpayah la nak doa x jammed ke ape ke sbb mmg jammed..terima je la hakikat k..✌🏻️ Ok dah..nak balik packing πŸ‘›πŸŽ’πŸ’„πŸ‘“πŸ‘’πŸ‘—πŸ‘˜πŸ‘šπŸ‘™πŸ‘ πŸ’Ž

Thank you @klxpress
Thank you @nutz_hani sebab soal pasal fakta sampai berpeluh-peluh saya

Bukan xtau pasal fakta, tapi takut tersalah pendapat.maklum lah saya baru je jadi 'businessgirl' *Businesswoman rasa macam tua sgt*

New stuff at @anisalidruswardrobe
Irislara Fragrance..20 choices of them..very very very affordable price..its pure..let the smell blends in with your sweat 😍

Wanna know more?do contact Ms. Aqma at +60 13-324 8817

Teman seperjuangan saya datang melawat saya wakk sbb dia ade photoshoot kt sebelah..dulu byk yg kitorg harungi sama-sama, jauh kitorg jenjalan nak shooting, mengharungi ketakutan kegelapan πŸ™ˆπŸ™ˆ, bergossip bersama-sama πŸ™ŠπŸ™Š rindu terubat sedikit la..kene lepak sehari baru rindu terubat 😍

3tahun xjumpa, mcm ni lah bila jumpa. πŸ™ŠπŸ˜‚

Pintu butik rosak..nasib baik ade contractor yang sanggup keje hari ahad..tapi boleh tahan jugak contractor ni..pheewwitttt..hai awak!saya anis..ade facebook x? πŸ˜‰*kenyitmatabelahkanan*
πŸ˜‰*kenyitmatabelahkiri*

Salam Jumaat semua

Ok ni just nak remind..esok, lusa dan tulat akan ade game yg sangat best..awak kene dtg, pakai baju pink, atau tudung pink, atau seluar pink, atau ape-ape je la yg pink, and beli ape-ape, dan selfie di wallpaper @anisalidruswardrobe dan post kat IG awak, siapa pose yg paling creative sekali akan menang hadiah

Oh jangan lupa tag saya dan juga @anisalidruswardrobe kalau dh upload tu..kalau awak menang saya akan announce on wednesday

MOST RECENT

BTS

All loose tops material cotton, labuh apprx 27" so memang cover back part πŸ‘Œ promo price : RM30 sehelai ATAU RM25 sehelai kalau beli 3 helai ke atas! Available di butik NWW atau whatsapp kami to order!

Colours of our silky shawl

Silky shawl available at our boutique. .
.
1 for RM 29
2 for RM 50

Boutique open as usual dearies! ❀❀❀❀

Arissa my love! Soo happy i got to see her today. Anak customer, tapi dah jadi BFF πŸ‘­

Dekat area ni semua range price RM 30 - RM 40 je. Menangis kan 😭

@nurul_nww in Kalila Jubah. Promo sempena Deepavali hari ni RM100 je. Suka? Mestilah!! Hurry.. Grab cecepat okay! See youuu

Make a statement with our Jubah Kalila featuring full sequin sleeve. Cantik tak terkata-kata! Boleh grab esok dekat butik ya! Price RM 110 je, promo price ni selalu cepat habis. Jadi first come first served hehe 😘

@nurul_nww with our new collection "Jubah Kalila". Dah boleh grab esok dekat butik ya! 😘

Mailav πŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’š

Rezeki hari jumaat :) Thank you kak Asma from @shugarholic untuk cakes yang sedap ni. Siapa tak pernah makan cake from sugarholic macam hilang satu nikmat tau? Hehe
Kak Asma membuatkan saya berfikir walaupun kita tak pernah dinner/lunch bersama dan tak sempat bergurau senda/bertepuk tampar tapi hantar cake macam ni dekat butik tanda ingatan cukup buat hati saya bersyukur pada Allah dapat kenal orang macam kakak. A really kind & thoughtful person yang pernah saya jumpa. Tak lokek ilmu, banyak bagi inspirasi masa pertama kali kita borak2 di butik lama saya. Tentang keberkatan rezeki dan tentang "the MORE you give the more you GET" :) Semoga kakak & @shugarholic di murahkan rezeki ya. Maaf la sekali saya rasa nak bercakap, saya terus buat karangan. Hehe jumaah barakah everyone ❀

Most Popular Instagram Hashtags