HJ Sharin Low Seafood Restaurant

TOP POSTS

Selamat Berbuka. ๐Ÿ˜„ #vscocam #ramadhan #iftar

Keluarga kecil kami. Happy birthday to ayah emak along mak muzamel yg lahir pada bulan ogos. Muahciked ๐Ÿ˜˜

ฤ‚n vร  ฤƒnn

Pabila kami stresss kami mai makan..
#balik2 tak dan nk mandy terus keluaq mai makan.
#kami lapaqqqqq

Klu nak mintak tampal sticky note banyak2 kat motor merah kau memang kitorang x mampu.. Tapi klu stakat suprise manja manja boleh la.. Happy birthday ster.. I know im anoyying.. But what can i do when i enjoyed making u annoyed.. ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ @sterohster

Iftar with them today. 3 bunga 1 kumbang. Tapi lupa nak snap pic dengan kumbang. Haha. Thank you guys. Mmuahh! :*

- like Mom, like son -
#love #mother #family #iftar

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to @firdaushamid , happy birthday to you #birthday #family #rempitstylo

MOST RECENT

Throwback haritu. Pondan ni order microphone dan gua COD lepas tu apa lagi, test power lahh hahaha. Tak tahu plak suara monyet ni sedap mcm afgan hahaha. Kalau nak order lagi, pm aku tau hehehe @memeyazhar #CloseFriend #JiranBelakangRumah #Karaoke #kehilangan #firman #AlwaysFH #throwback #karaokekereta

Keluarga kecil kami. Happy birthday to ayah emak along mak muzamel yg lahir pada bulan ogos. Muahciked ๐Ÿ˜˜

Pabila kami stresss kami mai makan..
#balik2 tak dan nk mandy terus keluaq mai makan.
#kami lapaqqqqq

Dinner ini mlm..Mahal oi..sekali je..pasni xde da..

Iftar with them today. 3 bunga 1 kumbang. Tapi lupa nak snap pic dengan kumbang. Haha. Thank you guys. Mmuahh! :*

Sementara menunggu waktu berbuka berselfie jap.. Hehe.. Muka masing2 kepenatan seharian kemas umah dr pagi sampai oetanb so xlarat nk masakkk.. Hehe.. Selamat berbuka.. ^_^

#sarahkamilah was doing her Asia's Next Top Model Catwalk.

Marmite Chicken Rice at one of our fav lunch spots.. ๐Ÿ˜‹ #yummy #lunch #hjsharinlow

Chinese food for lunch...yummy.tq boss!