HJ Sharin Low Seafood Restaurant

TOP POSTS

Hello? Haa apa? Tak puas hati? Okay jumpa aku dulu, bila kau dah tengok kasut apa aku pakai mesti kau puas hati punya ! Bukan biasa biasa hokeyy🀺 #dontmesswithfarah #efatwork #safarimallmovie

Hj sharin low Klang Malaysia .jom 😊😘

First day shooting as #Rabbit in Action Theme Film #SafariMallMovie ❀️ Doakan saya ya 😘

Happy born day bella . Muka cuak takut kena tinggal hahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Selamat berdinner everyone

Thanks to Sandie's influence, my PC (Layla) did this to everyone to follow instructions..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸΌ
#ilovemyjob
#productionlife
#day2

MOST RECENT

Throwback haritu. Pondan ni order microphone dan gua COD lepas tu apa lagi, test power lahh hahaha. Tak tahu plak suara monyet ni sedap mcm afgan hahaha. Kalau nak order lagi, pm aku tau hehehe @memeyazhar #CloseFriend #JiranBelakangRumah #Karaoke #kehilangan #firman #AlwaysFH #throwback #karaokekereta

Keluarga kecil kami. Happy birthday to ayah emak along mak muzamel yg lahir pada bulan ogos. Muahciked 😘

Pabila kami stresss kami mai makan..
#balik2 tak dan nk mandy terus keluaq mai makan.
#kami lapaqqqqq

Dinner ini mlm..Mahal oi..sekali je..pasni xde da..

Iftar with them today. 3 bunga 1 kumbang. Tapi lupa nak snap pic dengan kumbang. Haha. Thank you guys. Mmuahh! :*

Sementara menunggu waktu berbuka berselfie jap.. Hehe.. Muka masing2 kepenatan seharian kemas umah dr pagi sampai oetanb so xlarat nk masakkk.. Hehe.. Selamat berbuka.. ^_^

#sarahkamilah was doing her Asia's Next Top Model Catwalk.

Marmite Chicken Rice at one of our fav lunch spots.. πŸ˜‹ #yummy #lunch #hjsharinlow

Chap chai, Lai Lai Lai ...

Most Popular Instagram Hashtags