HJ Sharin Low Seafood Restaurant

TOP POSTS

Akhirnya... dpat gak nengok citew "annabelle" ni πŸ˜‚ best.. cuma last dia mcm πŸ˜“ sokey laa layan... ✌🏻ha ha ha
#mbo #klang #annabelle #done #Zzz

Apa yang lawak sangat tu rabbit? still working at this hour πŸ’ͺ🏻 go go we can do this! Oh ya, selamat bersahur everyone! #safarimallmovie @mindorder

Everything went smooth
Alhamdulillah πŸ¦‹

cari duit 😦😦

Balik berkursus baru dapat jumpa semua termasuk bobot tuh #AminHadif #familytime

Fashion show!! Under @mim_collection_klang πŸ’‹β€οΈ#muafhighting #muafav #runway #klang

:: We Can Take Selfie Better Than Ya'll 😎😎

MOST RECENT

Throwback haritu. Pondan ni order microphone dan gua COD lepas tu apa lagi, test power lahh hahaha. Tak tahu plak suara monyet ni sedap mcm afgan hahaha. Kalau nak order lagi, pm aku tau hehehe @memeyazhar #CloseFriend #JiranBelakangRumah #Karaoke #kehilangan #firman #AlwaysFH #throwback #karaokekereta

Keluarga kecil kami. Happy birthday to ayah emak along mak muzamel yg lahir pada bulan ogos. Muahciked 😘

Pabila kami stresss kami mai makan..
#balik2 tak dan nk mandy terus keluaq mai makan.
#kami lapaqqqqq

Dinner ini mlm..Mahal oi..sekali je..pasni xde da..

Iftar with them today. 3 bunga 1 kumbang. Tapi lupa nak snap pic dengan kumbang. Haha. Thank you guys. Mmuahh! :*

Sementara menunggu waktu berbuka berselfie jap.. Hehe.. Muka masing2 kepenatan seharian kemas umah dr pagi sampai oetanb so xlarat nk masakkk.. Hehe.. Selamat berbuka.. ^_^

#sarahkamilah was doing her Asia's Next Top Model Catwalk.

Chinese food for lunch...yummy.tq boss!

Chap chai, Lai Lai Lai ...

Jiang chiao yee mee... Hmmm oh yes... Sedappp

Most Popular Instagram Hashtags